Threads: 164
05-14-2010, 10:52 AM
(This post was last modified: 05-14-2010, 10:54 AM by KizaLion.)
(05-14-2010, 08:15 AM)Мобилисан link Wrote:Боље нисмо могли да доведемо, остаје опет нејасно гомилање 7 играча у прелазном року. Мора једном да се стане на пут таквој бувљачкој куповини. Мислим да је сулудо причати о намештеној или продатој утакмици и опет се враћамо на причу ми срби и теорија завере.
Морамо задржати што више играча из ове сезоне, али и вратити Мркелу, Прша и Луку са позајмица и убацити још неког играча из школе, јер само тако можемо да урадимо нешто у следећој сезони и наравно отерати Кратког Останића и пронаћи тренера који зна свој посао да ради на прави начин.
Закључак, треба добро да се засуку рукави овог лета!
Апсолутно. Такође Звезда треба да се одрекне гомилању бивших играча који немају где да тренирају или би да буду резерве и за кикирики као што је Ранђеловић.
Што се тиче звездиних играча, ми немамо играче који умеју да распале лопту ван шеснаестерца. у млађим категоријама ни то не тренирају. Све се своди на пасове и центаршутеве. Ми немамо школу фудбала, која се учи до 14-те године, а после се само усавршава научено. Нама треба школа фудбала која је укинута 1975. године. Да смо ми имали школу фудбала као што имају земун, рад, сточари, Џаја не би у бившој југославији ишао и тражио играче за звезду. ишао је свуда, цимао се и тражио... то сада треба да ради садашња гарнитура... и да потписује уговоре директно са тим играчима, а не да прослеђују преговоре на менаЂере.
И не заборавимо марка николића-Накату.. тај ће да замени кадуа и исаха. опасан играч. звезда не сме да буде зетин полигон с обзиром како се рајо посвађао са фк партизан око неких пара, па је прешао у звезду.
а пре су се јако волели сточари и рајо, ћетковић (сестрић од пеђе мијатовића), стјепановић и пар играча су били међ сточарима и нису ништа успели да ураде. а имали су страшан тим који су растурили. гробарски олош из црне горе, је сада у звезди.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 0
Мене осим раја брине и стално појављивање оног Весића. Сад се из кка преселио у фк.
Лукићу, Лукићу...не би смео да се играш са нашим живцима толико.
ако овако наставимо....како смо кренули у фудбалу.. и у осталим спортовима.... спортско друштво ће се распасти...МАДА ПОХВАЛЕ ЛУКИЋУ ЧОВЕК СЕ ТРУДИ НЕ МОЖЕШ ЗА ПАР МЕСЕЦИ УЗЕТИ ДУЛУ КРУНУ а у каквом стању нам је клуб био пре тога..и још нас караџић саботиа целе године.... следеће сезоне је реално да узмемо титулу...
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Threads: 3
Сачекао сам да преспавам јер нисам сигуран шта бих синоћ написао. Најблаже речено, полудео сам јуче. Опет се неко нашао већи од Звезде, опет неко сматра да може да се поиграва са угледом који је стваран деценијама. Не знам чије је ово масло, али продати утакмицу против БСК-а и то тако да иде из 1 у 2. То је бре срамота.
За овај безобразлук, непоштовање, неко мора да плати. Нека сада наш председник изда једно саопштење, али овог пута интерно. Нека се препознају мишеви који не раде у интересу клуба и нека иду сами, боље него да и их ми терамо говнавим моткама. Само нека не забораве да поведу и све оне које су довели са собом.
Threads: 17
(05-14-2010, 11:23 AM)acafcrs link Wrote:Нека сада наш председник изда једно саопштење, али овог пута интерно. Управо је то урадио, причавши о свему у неких сат и нешто времена.
(05-14-2010, 08:15 AM)Мобилисан link Wrote:Мислим да је сулудо причати о намештеној или продатој утакмици и опет се враћамо на причу ми срби и теорија завере. Апсолутно! Нема говора о намештеној утакмици. Играчи су се тотално издували и пали психички после дербија.
(05-14-2010, 08:15 AM)Мобилисан link Wrote:Закључак, треба добро да се засуку рукави овог лета! Освајање титуле следеће године је требало да почне после изгубљеног дербија. Не на лето, не сутра, не данас, него јуче!
Не разумем, ако вам је неко од модератора (Пијанац) јасно скренуо пажњу да престанете са лицитацијама играча и тренера чему онда наставак расправе у вези тога? Сви даљи уписи који се баве помињањем нових тренера и играча биће избрисани. >
Threads: 19
(05-13-2010, 05:07 PM)ЦЗБГ link Wrote:Сума сумарум продали смо утакмицу...
Наравно. Погледајте табелу после овог кола. БСК има 30 бодова... а да је изгубио, имао бих 27 бодова и био би претпоследњи на табели.
:o
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
Ај нека неко каже да му неће бити драго ако Хајдук испадне из лиге, па да онда наставимо са дискусијом да ли је утакмица продата (и зашто) или није.
Είσαι στο μυαλό. Κάτι μαγικό. Οπου πας εσύ. Θα'μαι πάντα εδώ. Να σου τραγουδώ.
U školi sam učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...
Threads: 38
(05-14-2010, 05:32 PM)vtomic85 link Wrote:Ај нека неко каже да му неће бити драго ако Хајдук испадне из лиге, па да онда наставимо са дискусијом да ли је утакмица продата (и зашто) или није.
Ајд' ја теби да кажем да ме савршено боли патка да ли је Хајдук испао из лиге! Навијам за клуб који је некад тукао Реал, Арсенал, Бајерн... а доживео сам да сад тај исти клуб бива до ногу потучен од мучене Борче не би ли напакостио бедном Хајдуку из Куле. Мени је то плач мајке Божије, а ви који ликујете размислите још једном за кога навијате!
Threads: 17
Threads: 61
(05-14-2010, 05:32 PM)vtomic85 link Wrote:Ај нека неко каже да му неће бити драго ако Хајдук испадне из лиге, па да онда наставимо са дискусијом да ли је утакмица продата (и зашто) или није. Да л' си ти уопште нормалан?!?!
|