Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Поздрав браћо,

Хтео бих само да кажем како сам страшно поносан на ове момке, на понашање на терену и ван њега, на игру коју су показали, на борбеност .... уопште може се рећи да су, ево на самом крају првенства, били и јесу достојни дреса који носе.  Ми можемо да пљујемо играче који се не труде, играју без срца, играју без емоција, али ове момке нико нема право да омаловажава, па бих ето и лично хтео да им се извиним за неке од мојих претходних коментара...наравно под условом да и они ово читају...ваљда нас је Црвена звезда у прошлости навикла на велике играче и најбоље резултате па је онај пад из прошле сезоне онако болео.
Момци у среду и за викенд САМО ХРАБРО, зна се да у дербију срце побеђује, па шта Бог да...
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
(05-04-2010, 04:21 PM)Пијанац link Wrote:Такође, од ове утакмице им зависи да ли ће следеће сезоне играти Европу и то им може само бити додатно оптерећење.

Ја мислим да војводина без обзира шта уради сутра, иде у квалификације за лигу европе. Тако је прошле сезоне севојно играло квалификације, иако су били друга лига, јер је партизан био први и имао је загарантовану европу. Исти случај и овај пут.
(05-04-2010, 05:59 PM)Увек са тобом link Wrote:[quote author=Пијанац link=topic=3621.msg78612#msg78612 date=1272990111]
Такође, од ове утакмице им зависи да ли ће следеће сезоне играти Европу и то им може само бити додатно оптерећење.

Ја мислим да војводина без обзира шта уради сутра, иде у квалификације за лигу европе. Тако је прошле сезоне севојно играло квалификације, иако су били друга лига, јер је партизан био први и имао је загарантовану европу. Исти случај и овај пут.
[/quote]

Још један разлог више зашто хоћемо титулу !  Smile
(05-04-2010, 05:59 PM)Увек са тобом link Wrote:[quote author=Пијанац link=topic=3621.msg78612#msg78612 date=1272990111]
Такође, од ове утакмице им зависи да ли ће следеће сезоне играти Европу и то им може само бити додатно оптерећење.

[/quote]

Да! Али тада би им Европа зависила од исхода првенства.
Сви су били фантастични, сви до једног !!!! Цела црвено-бела фамилија !!!!
Свака част !!!!!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
И поновило се оно што смо овде споменули много пута... Кад неко игра са нама фудбал, а не бункер, онда и ми можемо да побеђујемо... партизани да су паметни, само да се затворе и титула је њихова, у супротном а сигурно ће бити тако, имамо шансе да их добијемо...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
ја се надам и верујем на крилима ове победе да можемо и глодаре да јебемо за 3 дана.

Све је у њихову корист,бодовна разлика,домаћи терен који то баш неће бити у пуној мери,плус су имали 7 дана да у миру се спремају,док је Звезда имала јако важан меч и велики је то притисак.
Само да им дамо гол што пре и брже и да се погубе у недомаћинској атмосфери и имамо шансе.Можда није ни лоше што смо 2 дана пред дерби играли на армијском пашњаку па ће играчи бити навикнути...Сад је најважније заборавити куп и прославу одложити за после дербија ако Бог да да се прослави куп заједно са победом у дербију.
Знам колико је тешко се сад усредсредити али надам се да ће играчи успети.
Одлични смо били кад би и овако одрадили дерби и узимамо дуплу круну,Јефтић из утакмице све бољи и бољи одлично је одрадио свој дио посла и драго ми је што је Достанић замјенио кључне играче за дерби јер је потребно одмора,стварно нисам очекивао да ћемо  прегазити сланинаре овако.

П.С.још кад би управа од новчане награде одвојила нешто и за Косово и сви би били срећни!!!
Само мало да се спусти лопта....

Игра је генерално била добра, лопта од ноге до ноге, мноштво кратких пасова, Звезда смирена све време без неке претеране еуфорије. Оно што је можда још битније је то да је ова победа одличан подстрек пре свега на психолошком плану пред дерби. Исто тако, добро је што су осетили под копачкама туђманову њиву пред суботу.

Надам се само да умор неће да их сада свлада јер следећа утакмица брзо долази. Треба остати смирен и после суботе, а у случају да победимо проблем је што ни онда ништа неће бити готово јер ћемо бити у том случају на +2 а у задњем колу идемо у Суботицу. У принципу, нема опуштања док се не одигра и календарски задња утакмица овог првенства.
Коначно трофеј након двије гладне године. Достани и момцима све честитке, лијепо је што су такође трофеј посветили и Пижону. Сјајна најава за дерби. РСФ, мислим да се може очекивати дефанзивнија поставка Партизана, јер њима и реми одговара, а на контре су играли и на Мари јесенас. Ипак, вјерујем да је вријеме да их одеремо на њиховом пашњаку.
[Image: 35c0qqq.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: