Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Мислим да је то био куп, не знам да ли је мислио само на превнствене утакмице.
Само на првенствене! SmileСвеједно имамо статистику у дербијима нан шој страми,не знам да лис мо у историји везали више од 4 меча без победе против стоке,а на крају крајева морају и они једну да изгубе у првенству.Наравно ја се на плашим њих него сеп лашим нас,а овај меч са Чуком је можда најважнији,јел све даље рачунице падају у воду.
Не може се довека овако промашивати. Једном мора и нама да крене. Ја бих против Чуке била задовољна и са 1-0, а онда да сланинаре и стоку напунимо до врха. Дошло је време за наплату дугова.
Чуку да добијемо са 2:0 без претераног умарања...
Куп против Војводине да одиграмо траљаво, али да ипак славимо. Биће крцате трибине Делијама, а и то нам дође као увертира за гробље...
Е онда следи меч године...ту заблистамо као никада до сада и разваљујемо их како тактички тако и физички...пратимо их на друго место са пар голова у мрежи...
Затим следи меч на Маракани и још једна победа од 2:0, опет без претераног умарања...
И на крају Суботица... Потпуна окупација севера Србије, пуне трибине и најмање исто толико људи испред стадиона! Судија навлачи за њих целу утакмицу, искључују нам Лазетића још у првом полувремену... Спартак стиже до вођства од 1:0, на ЈНА транс, гробље већ слави јер су наравно своју утакмицу добили... Још један црвени за наше, али то није спречило Стаменог да у 90+3 минуту забије гол главом након корнера који је извео Гума... Са 1:1 Звезда остаје на првом месту због бољег међусобног са гробљем и титула је на Маракани...  ;D
План и програм написан, сада остаје да се тако и одигра и то је то...
Одох сада да радим...  ;D
(04-29-2010, 09:57 PM)nisam_zdrav link Wrote:Са 1:1 Звезда остаје на првом месту због бољег међусобног са гробљем и титула је на Маракани... 

Ја сам чуо неке приче да се прво гледа гол разлика, па онда ко је дао више голова па тек на трећем месту међусобни дуел... Не сећам се где ал сигурно сам тако чуо, можда на СОСу...
Него, све победе до краја решавају проблем Wink
Ма све је то лепо што си написао, само ми твој ник не улива поверење  ;D
(04-29-2010, 10:29 PM)Darko link Wrote:Ма све је то лепо што си написао, само ми твој ник не улива поверење  ;D
Хахахахаа, ал' добро можда овом причом оздрави  Smile
У сваком случају слажем се с' тобом, нека буде тако!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Не треба нам баш толика драма, мислим сигурно ће одлука пасти у Суботици, ал ако нећеш да пола трибине доживи срчку, онда је боље да буде без тих искључења и голова у последњем нападу...

Ал, ајмо утакмицу по утакмицу, далеко идемо са овим прогнозама шббкбб...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(04-29-2010, 09:57 PM)nisam_zdrav link Wrote:Чуку да добијемо са 2:0 без претераног умарања...
Куп против Војводине да одиграмо траљаво, али да ипак славимо. Биће крцате трибине Делијама, а и то нам дође као увертира за гробље...
Е онда следи меч године...ту заблистамо као никада до сада и разваљујемо их како тактички тако и физички...пратимо их на друго место са пар голова у мрежи...
Затим следи меч на Маракани и још једна победа од 2:0, опет без претераног умарања...
И на крају Суботица... Потпуна окупација севера Србије, пуне трибине и најмање исто толико људи испред стадиона! Судија навлачи за њих целу утакмицу, искључују нам Лазетића још у првом полувремену... Спартак стиже до вођства од 1:0, на ЈНА транс, гробље већ слави јер су наравно своју утакмицу добили... Још један црвени за наше, али то није спречило Стаменог да у 90+3 минуту забије гол главом након корнера који је извео Гума... Са 1:1 Звезда остаје на првом месту због бољег међусобног са гробљем и титула је на Маракани...  ;DПлан и програм написан, сада остаје да се тако и одигра и то је то...
Одох сада да радим...  ;D

Све је ок, само  у Суботици ће бити 3-0 за нас, хет трик Леке Big Grin Big Grin
Људи, мота ми се по глави ових дана једно 2642 сценарија о томе шта све може да се деси. Оно што је извесно, дешава нам се Чука и мислим да треба ићи корак по корак и озбиљно улазити у сваку утакмицу.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)