Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Финале купа је 05.05 у 20:30 на стадиону јна.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Онда ће се дерби са стоком играти 09.05. но о том по том.
Искључите ТВ, укључите мозак
Што се тиче казне од 5 утакмица без публике ништа ме неби изненадило да нам је смање на пола,да буквално на ПОЛА Big Grin па да задњу текму гледамо од другог полувремена Big Grin Big Grin.Ово је луда држава а и мој луди предлог.Значи на полувремену улази 30.000 Big Grin.
Полувреме губимо 0-1, голом из пенала , веома лоша игра  Sad
Многи се неће сложити,али мислим да нам је срећа данас наплатила дуг за све победе од 1:0 ове сезоне и пенале које смо добили.
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Доказали смо теорију да један малоумник може да сјебе 25 000 људи...
[Image: 8r-jedans.gif]

[Image: 154iyjt.jpg]
Изгубили смо , ееее Боже Боже . . .
Стигла нас је казна за ону глупост  :'( Једино што нам остаје је да се надамо победи у дербију али са оваквом игром тешко мада ни глодари неиграју боље. Питам се само где је она Звезда са утакмица против војводине,офк,младог радника???
[Image: psihodelija1s.gif] [Image: cetnici-s.gif] [Image: Delije_sever.gif]
Немам речи! Играчи 0 осим Кадуа. Урадио је колико је могао, остали ништа. Јевтић лоше одиграо, нешто играо по страни и од тога нема нипта. Лекић се опет испромашивао. Само ми није јасно да Достанић ставља Гуму у првих 11. Боље да је ставио Савиа него њега, и после убацио Блажића. Само се надам да нећемо овако играти у следећем колу, и до краја.
Интересантна је информација да смо трећи пут ове сезоне играли без Лазетића и замислите трећи пораз . . .

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)