Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Да игрмо без Лазетића,велики хендикеп,а и Нинков је под знаком питања због повреде колико сам ја чуо,тако да мораће да дају свој максимум,да би освојили 3 бода.Имам једно питање хоће бити неки пренос,јел зна неко ?
Има пренос на ТВ Арена. Иначе утакмица почиње у 18 часова, интересантно. Иако су празне трибине, они су ставили вечерњи термин, под рефлекторима ... могуће да је она фора, психолошки ефекат кад играш под рефлекторима - озбиљније, наложеније (ко је тренирао нешто и играо утакмице јасно му је на шта мислим)...

Поновио бих само ово ...
Quote:Уз Божију помоћ и њихово максимално залагање, добићемо. Тешко, али добићемо! Само јако, концентрисано ... и (велики)корак смо ближе титули !!!
Не играју Лазетић и Микић због картона,а неизвесно је да ли ће играти Нинков и Ђорђевић.Виће тешко,ал то је Звезда..
ЗВЕЗДА ЈЕ ЗИВОТ,СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ...
Не играју Лазетић и Микић, а неизвестан Нинков. Па ко ће нама да игра по десној страни? А десна страна је једино што у нашем тиму игра добро у континуитету током ове сезоне. Нека нам је Бог у помоћи не само сутра него до краја сезоне, биће веома тешко.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
(04-20-2010, 08:34 AM)Рођак са Севера link Wrote:
Quote:20. 04. 2010. 09:58h  | Fonet|

Šef Delegacije EU u Srbiji daje savet

Dežer: Ako se ne spreči nasilje navijača, zatvoriti stadione

"Ukoliko edukacijom ne spreči nasilje navijača, Srbija treba da zatvori stadione tokom utakmica", smatra Vensan Dežer, šef Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji.

Dežer je naglasio da iskustva iz Evrope govore kako je za sprečavanje nasilja ključna edukacija, posebno među navijačima, ali da se, ukoliko ona ne da rezultate, mora pristupiti represivnim merama.

"To podrazumeva zatvaranje stadiona za vreme utakmice, što jeste nesrećno rešenje, jer ono znači da mnogi ljudi neće moći da uživaju u utakmici, ali mislim da s vremena na vreme morate naučiti lekciju kako bi prevazišli takve teškoće. Takvi problemi ne postoje samo u Srbiji već i u svakoj evropskoj zemlji. U pitanju je posao koji se neprekidno mora obavljati i u koji moraju biti uključeni klubovi, navijačke grupe, ali i vlast", smatra Dežer.
[Image: 31394_dezer01-fonet-fonetboidar-petrovi_...1271749885]

Види курца у сламнатом шеширу!Мрш пичка ти материна саветодавна и ко те доведе у Србију!

Ево, бата Дуле му је одговорио. Културно, француски  ;D ... свака част!

Quote:Savić: Ne mogu Dežer i slični zlikovci da nam drže lekcije

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dušan Savić, reagujući na predlog Vensana Dežera, šefa delegacije Evropske unije u Srbiji, koji je u cilju sprečavanja nasilja predložio zatvaranje svih srpskih stadiona, ističe da je Francuz poslednji koji ima pravo da nudi predloge.

Savić kaže da su Dežer i „slični zlikovci" najodgovorniji za stanje u našoj državi.

- Negativna energija i zlo koje se u proteklih 20 godina nataložilo u našoj zemlji direktna je posledica politike koju evropske velesile, među kojima je i Francuska, vode prema Srbiji. Zahvaljujući njihovom „Milosrdnom anđelu" i sličnim akcijama iz okupatorskog repertoara, u Srbiji je i došlo do porasta agresivnosti, i to se jasno oslikava na našim stadionima. Zato su dotični gospodin i slični zlikovci poslednji koji mogu sebi dati za pravo da nam dele lekcije. Rešenja ovog problema moramo sami da tražimo. Mladima u Srbiji treba obezbediti šansu da studiraju i zarađuju i na taj način kanališu energiju, a ova vlast se ne trudi da im to omogući - rekao je Savić za Press.
ајд није тема,ал кад сте ставили да кажем,па ево видесмо синоћ колико или прексиноћ европу у риму...незна с е колико секира је заплењено.....иди тамо мајмуне па им кењај.Иначе у том интерјву или чланку,најсмешније и горе од овог је изјава оно грубора....
Па ја не могу да верујем да госн. Дежер може нешто овако да изјави у јеку кампање СОС канала и драгог нам председника ФСС-а Толета Караџића да поврати публику на стадионе!  :Smile  Питање је колико људи у Србији заиста желе да се врате навијачи на стадионе. 
Хоћемо ли ићи на тренинге као подршка пред утакмице које играмо на празној Маракани?
(04-21-2010, 10:04 AM)заувек звезда link Wrote:Хоћемо ли ићи на тренинге као подршка пред утакмице које играмо на празној Маракани?
Исте постове остављаш на оба форума иако ти је лепо речено да ће бити јављено ако се буде ишло. Одмори мало...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Баш зезнуто,десна страна нам је најача..али ми смо Звезда...по 3 бода  Tongue
ЗВЕЗДА ЈЕ ЗИВОТ,СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)