Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(04-19-2010, 05:05 PM)Пијанац link Wrote:Што се титуле тиче, освајамо је победом на ЈНА и тачка!
Ако погодиш, заливамо  Wink
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(04-19-2010, 05:57 PM)ЦЗБГ link Wrote:[quote author=Пијанац link=topic=3621.msg78107#msg78107 date=1271696706]
Што се титуле тиче, освајамо је победом на ЈНА и тачка!
[/quote]

Исто вече! А ако будемо славили у Суботици, обећавама пливање по Палићком језеру  ;D Или бар у некој од локалних фонтана  Big Grin
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Ако будемо славили у Суботици ја сам кући тек прекосутра можда  Smile

Ајмо људи није све тако црно имамо +2 и имамо дерби са стоком, верујемо и морамо да им помогнемо да узму титулу!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(04-19-2010, 06:09 PM)Red Star Forever link Wrote:[quote author=ЦЗБГ link=topic=3621.msg78108#msg78108 date=1271699833]
[quote author=Пијанац link=topic=3621.msg78107#msg78107 date=1271696706]
Што се титуле тиче, освајамо је победом на ЈНА и тачка!
[/quote]

Исто вече! А ако будемо славили у Суботици, обећавама пливање по Палићком језеру  ;D Или бар у некој од локалних фонтана  Big Grin
[/quote]
ако буде прослава у суботици идем и ја било како...форевер...биће места Smile)))
ЗВЕЗДА ЈЕ ЗИВОТ,СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ...
Идемо људи будимо оптимисти...неко горе већ наведе да можда код наших играча проради инат. Сви знамо традицију Звезде, најбоље играју кад је најтеже. Ако смо ми песимисти како да не буду и они онда?!? Идемо само храбро, нема предаје. Лазетићу верујемо да можеш да изгураш до краја као и до сада Smile
А што се тиче Суботице, имам другара који ради тамо у идеји у магацину, ЦЗБГ да му јавим да нам транспортује ''течност'' до Палића? Smile
[Image: 2e1f67k.jpg]
(04-19-2010, 09:00 PM)Виноградар link Wrote:А што се тиче Суботице, имам другара који ради тамо у идеји у магацину, ЦЗБГ да му јавим да нам транспортује ''течност'' до Палића? Smile
Лако ћемо се ми за то договорити, само полако, корак по корак  Wink
Quote:20. 04. 2010. 09:58h  | Fonet|

Šef Delegacije EU u Srbiji daje savet

Dežer: Ako se ne spreči nasilje navijača, zatvoriti stadione

"Ukoliko edukacijom ne spreči nasilje navijača, Srbija treba da zatvori stadione tokom utakmica", smatra Vensan Dežer, šef Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji.

Dežer je naglasio da iskustva iz Evrope govore kako je za sprečavanje nasilja ključna edukacija, posebno među navijačima, ali da se, ukoliko ona ne da rezultate, mora pristupiti represivnim merama.

"To podrazumeva zatvaranje stadiona za vreme utakmice, što jeste nesrećno rešenje, jer ono znači da mnogi ljudi neće moći da uživaju u utakmici, ali mislim da s vremena na vreme morate naučiti lekciju kako bi prevazišli takve teškoće. Takvi problemi ne postoje samo u Srbiji već i u svakoj evropskoj zemlji. U pitanju je posao koji se neprekidno mora obavljati i u koji moraju biti uključeni klubovi, navijačke grupe, ali i vlast", smatra Dežer.
[Image: 31394_dezer01-fonet-fonetboidar-petrovi_...1271749885] Види курца у сламнатом шеширу!Мрш пичка ти материна саветодавна и ко те доведе у Србију!
(04-20-2010, 08:34 AM)Рођак са Севера link Wrote:Види курца у сламнатом шеширу!Мрш пичка ти материна саветодавна и ко те доведе у Србију!

Big Grin ;D Big Grin

Изгледа једино овакав одговор и разуме дотична сподоба... Он ће да нам каже да затворимо стадионе, а французи се поубијаше са црнцина и арапима у сукобима око стадиона а и ван њих... Мрш бре!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Доста добар текст...

http://www.sportal.rs/news.php?id=25734
Само једна напомена, данас у журналу видех да нам сутра не игра капитен због жутих картона! Не обожавам га баш превише(понаша се понекад и превише ''цигањски'' што би рекли), али је чињеница да је добар играч, ЈАКО БОРБЕН и да смо без њега по страни дупло голо.

Биће густо сутра, надам се неком раном голу и мирнијем току утакмице, јер ако буде дошао 70. мин а ми и даље јуримо гол, биће чупаво!

Уз Божију помоћ и њихово максимално залагање, добићемо. Тешко, али добићемо! Само јако, концентрисано ... и (велики)корак смо ближе титули !!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: