Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Ово је најгора казна коју смо могли добити, боље да су нас бацили да играмо у некој чуки али са присуством навијача. А ни мени неиду у главу та њихова објашњења "узели смо у обзир да је клуб учини све у његовој моћи око обезбеђења али је ипак одговоран". Па за који је ку... онда одговоран?
[Image: psihodelija1s.gif] [Image: cetnici-s.gif] [Image: Delije_sever.gif]
(04-19-2010, 01:25 PM)Red Star Forever link Wrote:удар државе на навијаче, удар медија на навијаче, итд. ...
Читај ... удар на једини слободоумни део становништва који и даље размишља својом главом покушавајући да се отргне канџама западноевропске аждаје која нас вуче у то  проклето врзино коло !!!
Кокеза лопове !!!
Не знам што пјените, ово је било сасвим очекивано. Штавише, мислио сам да ће нам одријешити и десет утакмица.
[Image: 35c0qqq.gif]
Сасвим очекивано...
Сами смо криви, надам се да ћемо извући поуке из овог што се десило. Ако смо могли толико да помогнемо клубу током сезоне сад морамо да учинимо још више, једино што нам је остало су три гостовања, 3 гостовања на којима треба да напунимо сва три стадиона, гостовања на којима Звезда треба да буде домаћин.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Одрадили су оно што је нама најгоре,а то је да ове три до краја првенства играмо без публике.
По мени постоје и реалне шансе да нам смање те две утакмице што се играју у наредној сезони.
Нема кукања сад,ова два гостовања и дерби морају да се одраде на високом нивоу.
Ништа ’ајдемо рационално.....

Као домаћини играмо са БСК-ом и Чукаричким са којим не очекујем веће проблеме. Са Јавором може да буде мало цимање и фрка због празног стадиона.

Међутим, по мени су много битнија гостовања а судећи по противницима као што су Кула, гробље и Суботица где ће се титула решавати биће пуно Делија што ће дефинитивно бити олакшавајућа околност.
(04-19-2010, 01:46 PM)Микеланђело link Wrote:Не знам што пјените, ово је било сасвим очекивано. Штавише, мислио сам да ће нам одријешити и десет утакмица.

скроз...не треба сад причати безвезе ствари неко је рањен на утакмици и то се свуда драконски кажњава.
А пошто верујем да ће казну спустити на вероватно 3 утакмице казна је мизерна какву сам ја очекивао.
Моје мишљење да смо губитком 2 бода у Чачку направили велики корак у губитку титуле поготово сада када је јасно да ће се играти пред празним стадионом одлучујуће утакмице у борби за титулу,стога сам песимиста,дај Боже да грешим,али...у сваком случају треба се надати и још већу подршку дати клубу на гостовањима.
(04-19-2010, 03:36 PM)Skrimo link Wrote:Моје мишљење да смо губитком 2 бода у Чачку направили велики корак у губитку титуле поготово сада када је јасно да ће се играти пред празним стадионом ...

Ух ух брате, полако ;D  ... не би ја то реко тако песимистички ... да кажемо да смо ''промашили скретање'', па ћемо до титуле путовати мало заобилазним путем! ;D

''Север'' је горе лепо разложио ... домаћинства су наспрам гостовања мајка мара, ето тај ЈАВОР ОЛЕ Big Grin може мало проблема да нам направи, за остало код куће не бринем пуно. Ми смо сада дужни да на стадионима од Куле преко лавора до Суботице, својим присуством и срчаношћу, пренесемо атмосферу са Маракане. То је најмање што у овој ситуацији можемо да урадимо!

И само још једна ствар, не знам колико сте размишљали о томе, али .... као  што смо ми сад ''бесни, кивни, разочарани ...'' и у ИНАТ хоћемо да покажемо на шта смо спремни када је подршка нашем клубу у питању, е ја верујем да је и код наших играча прорадио тај позитиван спортски ПОНОС,ПРКОС,ИНАТ ... и да ће да гризу два пута јаче него до сад.

То ми даје довољну дозу оптимизма ;D, да ЗАИСТА ни најмање не сумњам да титула стиже у нашу витрину!!!

У здравље!!!
Сад би сви власници претплатних карата требало да туже ФСС за штету коју трпе јер им карте пропадају...има ту и златних спонзора или како се већ зову, пријатеља клуба који су дали по 5.000 евра за место у ложи...сви су сада кажњени а без да су криви....Није тешко израчунати колика би накнада штете била, рецимо 13.000 људи просек по утакмици, пута 3 колико се до краја игра на Маракани и уз то још карта за свако од најскупљих места у ложи.
ФСС лепо каже: Звезда није крива за инцидент, али је њена одговорност објективна јер се све десило на њеном стадиону....по тој логици и ФСС је објективно крив што власници претплатних карата неће гледати Звезду до краја првенства
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Можете слободно да о'ладите мало од напада на Савез, гробарски лоби, ЦИу, БИу итд. Колику год казну да су одрезали, она је мизерна у односу на оно што се десило на утакмици у среду. Да нисте очекивали да ће неко из Савеза и букет цвећа можда да нам пошаље? Сами смо се заговнали до гуше и зато је боље да каналишемо енергију у то како ћемо из гована да испливамо, уместо да кукамо!

Што се титуле тиче, освајамо је победом на ЈНА и тачка!

Forum Jump:

Users browsing this thread: