Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(04-18-2010, 01:12 AM)Никола Д/С link Wrote:Јел био офсајд?

Фина акција, штета ...
Мислим да је ипак био офсајд иако би вероватно било најбоље да се погледа видео из другог угла који на нету не могу тренутно да нађем.
Испитаће то Рака Ђуровић!  Big Grin

Шалим се, нема више Раке, ал видећемо шта ће ту да рекну и какав ће снимак да набаве ... ја само примећујем, у задње две утакмице - два поништена гола. Онај Јевтићев против ОФК, констатовано да није био офсајд, ал као  '' ... није страшно, није утицало на коначан резултат...'' видећемо шта ће рећи овај пут.

Никакве теорије завере, само констатујем ... пошто се просипају неке глупости, пенали, бабарогић ... небулозе !

Оно што мене сад највише занима, какав нам је статус са стадионом? Где ће нас ставе да играмо са Јавором?  Мутни су ми сви одреда ... Само вребају ситуацију ...
Офсајд није постојао,лекићева лева нога је била на линији петерца,а последњи играч борца је био метар испред...рака ђуровић ће сигурно испитати,ал гол је постигнут из офсајда на моју велику залост...
ЗВЕЗДА ЈЕ ЗИВОТ,СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ...
(04-18-2010, 08:58 AM)Radowi link Wrote:Офсајд није постојао,лекићева лева нога је била на линији петерца,а последњи играч борца је био метар испред...рака ђуровић ће сигурно испитати,ал гол је постигнут из офсајда на моју велику залост...

Мало ти је контрадикторан пост. Прво причаш да офсајд није постојао а онда завршаваш да је гол ипак постигнут из офсајда.... ??? Најбоље би било да се погледа снимак тог гола из неког другог угла ако тако нешто уопште постоји јер преко видеа са официјалног сајта не може најбоље да се види... Ех, то би не сумњиво било уврштено у ”Кутак за Спорни Тренутак”
Греска моја,хтео сам да казем офсајд је био,иѕвините ,грешка...
ЗВЕЗДА ЈЕ ЗИВОТ,СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ...
(04-18-2010, 02:41 AM)Никола Д/С link Wrote:Оно што мене сад највише занима, какав нам је статус са стадионом? Где ће нас ставе да играмо са Јавором?  Мутни су ми сви одреда ... Само вребају ситуацију ...

То нас све највише занима,али засад се очито ништа не зна.Мени се у задњих пар дана јавља стадион Обилића као могућа опција,пошто је инфраструктура добра,а не би га делили ни са ким из Суперлиге.На Омладински не можемо,јер су ту већ ОФК Београд и БСК,остали у Београду нису довољно велики,а било би сулудо да нас шаљу ван Београда  ??? мада,ништа нас не сме изненадити...
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
(04-18-2010, 05:53 PM)Radowi link Wrote:Греска моја,хтео сам да казем офсајд је био,иѕвините ,грешка...
Ајд одмори једно време од писања, свуда и често грешиш...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(04-18-2010, 05:56 PM)Тони92 link Wrote:[quote author=Никола Д/С link=topic=3621.msg78041#msg78041 date=1271558461]

Оно што мене сад највише занима, какав нам је статус са стадионом? Где ће нас ставе да играмо са Јавором?  Мутни су ми сви одреда ... Само вребају ситуацију ...

То нас све највише занима,али засад се очито ништа не зна.Мени се у задњих пар дана јавља стадион Обилића као могућа опција,пошто је инфраструктура добра,а не би га делили ни са ким из Суперлиге.На Омладински не можемо,јер су ту већ ОФК Београд и БСК,остали у Београду нису довољно велики,а било би сулудо да нас шаљу ван Београда  ??? мада,ништа нас не сме изненадити...
[/quote]
Шта би ти урадио,а да су комшије у питању??
Не знам зашто се очекује да ће нам доделити играње на неком другом стадиону? Да ли је наш Савез(не УЕФА) икада донео неку такву одлуку? Против Јавора сигурно играмо на Маракани, и то врло вероватно без присуства публике. Само да нам дозволе да дочекамо БСК у претпоследњем колу, да прославимо титулу Smile
(04-18-2010, 07:08 PM)Вајти link Wrote:Не знам зашто се очекује да ће нам доделити играње на неком другом стадиону? Да ли је наш Савез(не УЕФА) икада донео неку такву одлуку? Против Јавора сигурно играмо на Маракани, и то врло вероватно без присуства. Само да нам дозволе да дочекамо БСК у претпоследњем колу, да прославимо титулу Smile
присуство на стадиону,биће онемогућено..јбг...али испред стадиона....  ;D Smile  хук са севера пробија све  ;D

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)