Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Ми одиграли добро,ма намештено сигурно.. Smile
Коначно је прорадио и Перке,а имао је још пар прилика  Big Grin

Судећи по извештају са сајта,чини се да је и Каду имао одличан меч Smile Једино се надајмо да Нинков није покупио тежу повреду... 8)
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
И никако се Перовићу неда да постигне гол маказицама. Вежба их нон-стоп на тренинзима, имао је шансу у 90. минуту али преко пречке. Што се тога тиче, један је Небојша Крупниковић...
И Субашић  Big Grin Big Grin Big Grin
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
(04-03-2010, 04:07 PM)Пијанац link Wrote:Добили смо на Карабурми са 2:0! Врло важна победа, можда и пресудна у наставку шампионата!

Субјективан утисак другара који је пословно гледао утакмицу је да дуго овако добро нисмо одиграли, да смо безмало могли 10 голова да дамо из 15-ак изгледних шанси, али и да је ОФК-а одиграла криминално лоше.

Радујем се кад прочитам овако нешто,да смо добро играли,стварали прилике, позитивно је утицала промена тренера на тим, по неком мом размишљању требали би да играмо све боље из утакмице у утакмицу...  Smile
Tи си ми у уму,нешто магично ....[Image: cbcbcbcb1nr2.gif] [Image: x1989bg7.gif] [Image: srbczpt4.gif]
Голови са Василовог сајта  Wink

Браво момци !!!!

Ех сад, неко ће рећи прорадили нападачи па смо их згазили, али ја бих пре рекао прорадио Ралетов систем! Мислим на Достанићев систем игре, прва-друга дај, истрчи на дупли, не давити лопту, окрени страну, брзо по боковима ... Е тад и нападачи имају добре лопте, које лако спроведу у гол.

Нећу сад као, Џони генерал после битке, ето јесам вам рек'о ...  ;D давно сам ја хвалио Ратка, али ајд да их не урекнем. Big Grin
Да ли сте провалили да нам се званични сајт ФК-а већ неколико недеља у назад увек распадне пар сати после одигране утакмице показујући поруке типа "warning messages" и "access denied" из тотално не познатих разлога...
Приметио сам, и мислим да је због броја људи који тренутно гледају сајт, али нисам сигуран.
Вероватно је због броја људи који посећују сајт, то је јако лепа ствар. Средиће се приступ сајту, у то не сумњам  Wink
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)