Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(03-24-2010, 06:03 AM)Skrimo link Wrote:вуче све конопце

Конце или конопце?  ;D
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
па собзиром да причамо о весићу може и конопце  Sad

мада је ипак рано јутарњи лапсус ;D
(03-23-2010, 09:38 PM)Red Star Forever link Wrote:Шта год да пишу новине, Весић нам не треба ни као гледалац на стадиону а камоли члан управе!!! Он и његови другари су уништили КК, ако им је то референца и препорука за рад у ФК, онда до мојега...

Ја сам рекао шта сам имао, али да не би и даље био песимиста по питању "успеха" на крају првенства, свима вам топло препоручујем да будете и даље редовни, и да нас буде још више, па ако не дај Боже крене по лошем, биће нас довољно да поново реагујемо како треба...

Слажем се са тобом, али Лукић и он су пријатељи одавно, као што већ знаш, И Лукића сам виђала пре на баскету , седео је са њим у ложи. Надам се да је то исто тако , јер ако нам се он почне мешати , и правити Европску звезду и у фудбалу, онда сви знамо како се то завршава >Sad
Шта би било, кад би било...

Превише енергије трошите на овакве расправе, до краја утакмице тема је закључана. Сву енергију усмерите ка стадиону.
Сви на стадион!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Лазовић показао да је право појачање и да је неоправдано запостављен! Дечко обећава! П.с. како ми је драго што Гумар није у првој постави  Wink
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Колико су укуси различити говори и то да ја од Лазовића сем гола ништа нисам видео! Изгубио је два три дуела један на један, али на сву срећу довољан је и тај гол, иначе би сада причали о томе да шок терапија са променом тренера није успела... А реално није, опет бледа игра, без видљиве идеје, опет незнање основних елеменатга игре код појединаца... А кад смо код Гуме, тај дечко је стопама од седам миља напредовао код Пижона и реално био један од најбољих појединаца овог бледог тима, али није имао с ким да игра... Ја и даље стојим иза тога да ми титулу тешко са овом игром можемо да добијемо... Офк је добио Металца од кога смо ми лагано пукли... А ми идемо Офки на ноге и то без навијача (Велика Субота)... Сем тога, чека нас Кула где ће нас гристи и јести не би ли нас победили најзад и чека нас јна... Свидело се то неком или не, мислим да комшије не могу више да изгубе бодове, а ми морамо да стрепимо сваку утакмицу, ако овако будемо играли!

Биће ту још свега и свачега, не могу бре да се нервирам, уби ме размишљање о овој екипи полуфудбалера...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Уколико ми са овом екипом и игром освојимо титулу, биће то једно од највећих спортских чуда које сам видео.
Мислим да ће наша игра напредовати сад кад Каду игра много растерећеније , у смислу да не мора да буде у грчу од грешке, да га Пижон не смести на клупу. Мали Лаза је за прву утакмицу одиграо колико треба. Дао је го и то је супер. Биће он бољи ако буде добијао више шанси да игра. Да ћемо да стрепимо до краја то сигурно хоћемо, али имамо право и да се надамо. И ја мислим да освајање титуле ће бити равно светском чуду, али заиста не би ваљало да гробље буде три пута за редом првак.
сложио би се са Red Star Forever, доста реално је рекао како ствари стоје,хтели ми то да признамо или не... Једини спас је по мени да достанић смисли нову тактику,јер овако смо прочитани,сви знају да играмо преко лазетића и никова, а потом кад исах добије лопту они већ знају коме додаје и затварају те играче,АЛИ за ту нову тактику треба времена,и питање је колико ћемо издржати... Међутим није све тако црно, уз њихов труд и нашу подршку можда се и деси чудо ! С' нама се може све што се пожели
Tи си ми у уму,нешто магично ....[Image: cbcbcbcb1nr2.gif] [Image: x1989bg7.gif] [Image: srbczpt4.gif]
Тешко, јако тешко ћемо са овим играчима и оваквом игром освојити титулу. Ови су вероватно затворили све до краја, можда је и то разлог Пижоновог одласка. А ми треба да се надобијамо доста (за ове прилике) тешких утакмица, о дербију да не причам. Ту сам за 9 у казненом и Лекић на центру тактику. Тактика  на осталим би могла да буде 4-2-3-1. Исах и Савио мало повучени, да крљају, Лазетић и Каду на боковима и Перовић или Лазовић иза Лекића. То ће пре личити на нешто од ових 4-4-2. Што се одбране тиче, ту нам спаса нема. Али, ако се сетимо како смо и у којим условима кренули у ову сезону, можда треба да будемо и презадовољни. Како год, људски је надати се а и веровати.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)