Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(03-21-2010, 10:23 PM)mige84 link Wrote:Имаш право, СЕРЕМ у потпуности! Али како другачије осим срања назвати избор Достанића а не Грофа Божовића и то једногласно! Једно велико срање. Достаниће је тренер који у својој каријери има освојен само Куп Бугарске и ништа више. Да неће код нас да заблиста!?
Не браним достанића, али мислим да је он најбољи избор у овоме тренутку, адаптиран је на средину и упознат с играчима, тренутно немамо време које би било потребно божовићу, а ни новац за овог...
И на крају да не филозофирамо много, већ да видимо прво како ће се ствари одвијати ???

Tи си ми у уму,нешто магично ....[Image: cbcbcbcb1nr2.gif] [Image: x1989bg7.gif] [Image: srbczpt4.gif]
(03-21-2010, 10:23 PM)mige84 link Wrote:Имаш право, СЕРЕМ у потпуности! Али како другачије осим срања назвати избор Достанића а не Грофа Божовића и то једногласно! Једно велико срање. Достаниће је тренер који у својој каријери има освојен само Куп Бугарске и ништа више. Да неће код нас да заблиста!?
За сада овде неће бити дозвољено псовање и прозивање управе клуба, ови људи то нису заслужили!!! Причајте о тренеру, играчима, поставци игре и све ће бити ОК.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Евидентно је да смо од почетка овог дела првенства у 4 утакмице 3 одиграли много лоше и бодове смо извукли на неко искуство и знање, то је био довољан показатељ да нешто није у реду. Такође, припреме су изгледа уназадиле екипу. Мислим да је боље што смо изгубили сад, јер би свашта било да се не дај боже изгуби предност од +5 у последња три кола, а да не улазим то како и где играмо! Надам се да су се играчи продрмали и схватили да су далеко од тога да утакмице добијају рутински, већ да морају да запну у свакој утакмици да играју изнад својих могућности. Немамо времена за губљење, среда је близу, ПОБЕДА и ништа више!
Искључите ТВ, укључите мозак
откуд ти знаш да њима у управи није прва жеља био Божовић...уосталом и људи из клуба су рекли да су причали са њим међутим он има клуб у Русији који води плус сам сигуран да је Достанић далеко јефтинији имај мало у виду клуб у којој ситуацији се налази.
Гроф је отишао у Украјну, зато није дошао код нас. Логично је Достанић који колико толико познаје екипу да преузме, Како ће бити видећемо, немојмо да одма пљујемо тренера који није ни кренуо.
Чини ми се да је наша екипа превише брзо прешла пут од екипе клубу лојалних бораца са поштеним односом према игри (без императива резултата "по сваку цијену") до неприкосновеног фаворита за титулу на почетку овог дијела првенства.То је и највећи проблем за несигурне игре ових пар утакмица, а мислим да је (вјероватно с намјером) наметнут од "јавности и медија".Јасно је да хоћемо титулу, борићемо се за њу до краја, ја мислим да ћемо је и освојити али једноставно не треба да буде "мртва глава" и ако не буде тако.Предност коју смо имали на крају полусезоне и ова коју имамо сад није ништа спектакуларно, чак ни тих пет бодова у међувремену.Ово је спорт, губи се и добија.Па ни Барса да дође и одигра задњих десетак утакмица овдје не би било сигурно да ће све добити.
У овој ситуацији, несигурност наступа чим не успијемо створити предност неколико минута од почетка утакмице што је скоро немогуће.Једноставно нисмо толико квалитетнији од других.Наша предност је публика и борба до максимума.
Само да се боре и играју храбро, резултат једноставно мора доћи.Кренули смо из ничега, направили смо добар резултат и сигуран сам да ћемо тако и наставити али само хладне главе.И конкуренти ће губити бодове, без обзира на "вјетрове у леђа", уопште не сумњам у то.
Можда и овај потез управе има за циљ да се мало спустимо на земљу у том смислу, промјене увијек крећу од тренера..У добре намјере ове управе уопште не сумњам, наше је да их бодримо до краја и увијек.Такође, Пижону капа доле за све што је урадио и што ће урадити за нас..
не могу да верујем да су и ови из ФК почели да користе осведочене методе самоуништења као и управа КК.како иначе другачије схватити ову фарсу где тренера који је какав такав али и Звездина звезда...па још и 1....мењају са неким пропалим анонимусом,коме је највећи тренерски успех губитак у финалу купа против Железника.
онима који критикују Пижонов избор играча и тактику само две чињенице:
1.наше играче од играча других клубова разликује "САМО" боја дреса
2.наш клуб има овакве резултате искључиво и само због енергије која је пренета са трибина ,а преко Пижона на терен

Пижоне,хвала ти
(03-22-2010, 01:42 PM)veteran 1970 link Wrote:не могу да верујем да су и ови из ФК почели да користе осведочене методе самоуништења као и управа КК.како иначе другачије схватити ову фарсу где тренера који је какав такав али и Звездина звезда...па још и 1....мењају са неким пропалим анонимусом,коме је највећи тренерски успех губитак у финалу купа против Железника.
онима који критикују Пижонов избор играча и тактику само две чињенице:
1.наше играче од играча других клубова разликује "САМО" боја дреса
2.наш клуб има овакве резултате искључиво и само због енергије која је пренета са трибина ,а преко Пижона на терен

Пижоне,хвала ти

Ми имамо боље играче од тих из других клубова, али ти нажалост нису ни међу 18,, јер Пижону су бољи Блажић и Гума, него Лазовић, Каду....Не верујем ни да би се Мугоша и мали Рељић, Јеремић наиграли. Гледали би и даље мучење, до краја и ко зна како би се првенство завршило. Једноставно промена је морала да дође, Нисмо више могли да добијамо на трчање и срећу. Поготово што је неке наше играче лупило у главу нешто па се понашају ко неке звезде. И опет за неке нема клупе, већ се форсирају до бесвести...Ни ја нисам одушевљена Достанићићем , он  није сјајно решење али је сад једино. Ја очекујем већ у среду неке промене, очекујем да се Блажћ пресели заувек на трибину, и да коначно видимо зашто смо довели тог малог Лазовића. Пижон јесте наша играчка легенда, јесте преузео тим кад је било најтеже, али због његове тврдоглавости, кукавичке игре смо испали и из Европе. Смена је неминовна била, једино могли су то урадити још на полусезони.
Ја једино знам да ми трееба да сад ко никад још јаче, и више подржимо нашу Звезду, поготово што су почели и други фактори да се мешају како би нас онемогућили да дођемо до титуле...

Ја не верујем у ово што читам!Па зар ови људи у управи нису заслужили барем стрпљење,ако не поверење,за све што су урадили у претходном периоду?

Ретко када се оглашавам на подфоруму Терен... али ме нервира неправда!
Ово што је управа ФК сменила Владимира Петровића Пижона, по мени је срамота, када сам чуо, нисам могао да веујем. Човек који је направио овај садашњи тим, сада да му се даје отказ на основу 1 изгубљене утакмице?!
По мени ово је велика неозбиљност клуба. Какав је то клуб који често мења тренере. Поготово што иза Пижона стоји рад, огроман рад, и наравно име, које је стекао управо у ЦЗ, зна како дише клуб, и шта желе навијачи!
Немам ништа против Достанића, али Пижон ово свакако није заслужио!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)