Threads: 3
ако је веровати неким медијима собзиром да нема званичне потврде,касно синоћ је Пижон добио отказ.Баш из разлога што ја лично не верујем док се то не потврди нећу да копирам тај текст тј линк.
Али ето ко зна,може бити и тачна информација.
03-21-2010, 10:18 AM
(This post was last modified: 03-21-2010, 10:22 AM by Skrimo.)
као потврду пређашњег уписа саопштење Фк Ц.Звезда
http://www.crvenazvezdafk.com/src/dostan...ontent.htm
Не знам са једне стране ми јесте Пижон доста одговоран пре свега за лоше игре нашег клуба,јер по мени колико год ми били лимитирани од Блажића је сигуран сам макар на истом нивоу Лазовић,од Богдановића сигурно има млађих играча који су на истом нивоу,па макар нек млађи играју ако нема бољег,боље младост да игра.
Такође ми се нимало не свиђа тај систем Пижонов где фактички имамо од 4 дефанзивца још 3 средњака који су исто дефанзивци.
А опет са друге стране губимо неки континуитет,ипак не би волео да смењујемо тренере на свака 3 месеца.
Threads: 83
Нажалост био си у праву:
Управни одбор ФК Црвена звезда је после ванредне седнице издао следеће
С А О П Ш Т Е Њ Е
Управни одбор Фудбалског клуба Црвена звезда је на ванредној седници одржаној у недељу 21. марта прихватио споразумни раскид уговора између клуба и шефа стручног штаба Владимира Петровића Пижона.
Управни одбор ФК Црвена звезда се захвалио Владимиру Петровићу на свему што је урадио у досадашњем делу сезоне као тренер нашег клуба.
Владимир Петровић је преузео тим прошле године у веома тешким условима за клуб и после 19 кола Јелен Суперлиге Црвена звезда је прва на табели. Сви успеси које смо постигли и које ћемо постићи имају и имаће печат четврте Звездине звезде.
Управни одбор ФК Црвена звезда и Владимир Петровић су констатовали да је у овом тренутку споразумни раскид сарадње најбоље решење за клуб и тим коме је потребна промена.
Управни одбор позива све Звездаше да остану чврсто уз свој клуб како бисмо на крају сезоне дошли до циљева које сви желимо.
Управни одбор ФК Црвена звезда је на предлог спортског директора, између више кандидата, једногласно за новог шефа стручног штаба изабрао Ратка Достанића, директора Омладинске школе. Ратко Достанић ће наставити да обавља функцију директора Омладинске школе до именовања новог. Према одлуци Управног одбора убудуће ће шеф струке имати и додатне ингеренције над Омладинском школом.
Зашто нажалост? Па и поред свега нисам ово очекивао... Иако од почетка нисам био пресрећан Пижоновим избором, мислим да нам у овом моменту ово није требало.... Велики стручњак Достанић који се већ "показао" у Звезди... Све ми ово говори да су се Лукић и управни одбор већ опростили од титуле!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 61
Дефитивно требало је мењати, наша игра и после припрема је била још гора. Сад је тренутак кад сви треба да се тргну. Хвала Пижону на свему, надам се само бољем тренеру, а не да буде "са коња на магарца"...
не мислим да је ово опраштање од титуле,напротив мислим да је ово покушај да се тим тргне из летаргије.
Без обзира на поштовање наше звезде и на резултате који су постигнути откад он води наш клуб,игра нам је катастрофална,у нашој лиги је погубно играти са 4 дефанзивна + 3 дефанзивна средњака где се пола лиге брани кад са нама игра,зато нема места за неког креативца пример млади Лазовић а зато добијамо на једвите јаде са 1-0,2-1...а да притом без обзира на толико дефанзивно настројених играча ми и даље лако примамо голове.
Мада понављам да сам скептичан за овакву брзу и неочекивану промену тренера.
Ред Стар Форевер Достанић нас је преузео тек после неколико месеци и општем расулу клуба,одласка управе,ниједне припреме није одрадио са клубом ако се не варам и кад је већ био одрадио једне где се Звезда у тим припремним утакмицама солидно показивала Пикси га је сменио и довео Зенгу који је после са тим тимом урадио оно што је урадио.
Не мислим да је нека тренерчина исто сам скептичан,али по мени он се није толико показао у Звезди у смислу да није показао ни нешто превише лоше а поготово ни добро,јер ипак није остао неко дуже време,није одрадио ниједне припреме и био је у клубу у стању општег расула са подмлађеним тимом.
Видећемо надајмо се да ће ово тргнути играче и да ће са овом променом доћи тај неки позитиван шок код њих,а пошто глодари играју у нс-у већ видим прилику да у среду се вратимо на оно где смо били у петак.
Threads: 1
Немам појма шта да мислим о овој смени. Чињеница је да смо играли катастрофално, али исто тако имамо одличан скор, поготово знајући каквим играчким кадром располажемо.
Међутим, кад је већ отишао Пижон, могли су неко друго решење да изаберу, не Достанића (за кога не мислим да је лош тренер...). Више бих волео да је рецимо довен Саша Јанковић, Муслин или Божовић али шта је ту је...
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Threads: 83
(03-21-2010, 10:29 AM)ЦЗБГ link Wrote:Дефитивно требало је мењати, наша игра и после припрема је била још гора. Сад је тренутак кад сви треба да се тргну. Хвала Пижону на свему, надам се само бољем тренеру, а не да буде "са коња на магарца"...
Дај Боже да грешим, али бојим се да је у овом случају "магарац"... Ако освојимо титулу на крају, подсетите ме шта сам писао,па ћу се сваком понаособ извинити овде на форуму а и уживо уз чашу пића ако треба!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 61
Нема потребе за извињавањем, али има потребе за пивом кад будемо славили титулу
Threads: 0
03-21-2010, 11:37 AM
(This post was last modified: 03-21-2010, 12:07 PM by Mилутин.)
Зашто узимате све здраво за готово,сигуран сам да је Достанић само привремено решење,утакмица је већ у среду и мислим да је то једини разлог.Слободни су Јанковић,Степановић,за Муслина нисам сигуран тако да очекујем већ после викенда неког од њих на клупи.Надам се да сам у праву јер у супротном ово је стварно дно дна од решења ако Достанић остане као тренер јер где год је радио отеран је у експресном року.
А опет чак и ако неко од горе поменутих дође овај потез опет нема никаквог смисла јер је лепо речено пре почетка сезоне да ове сезоне само стварамо тим,сад кад смо први и имамо тим који продајом може да сведе дуг на мање од 10 милиона ми хоћемо да и играмо лепо,не иде.А сви они којима је сметала игра против Металца треба да знају да нам цео тим са све тренером не прима ни милион и по.Искрено кад сам видео ову вест као да сам прочитао да ми је неко близак умро.
Threads: 17
Богами ово ме је изненадило. Сигурно је да Пижон сноси одговорност за пораз али ја стварно не видим неке боље варијанте са лимитираним тимом. Оно што ме највише фрустрира је немање континуитета што се тренера тиче па и председника клуба. 5243 тренера у задњих икс број година и још толико председника се одражава највише на играче па какви год да су они. Хоћемо ли да мењамо Лукића ако не узмемо титулу у Мају? И дефинитивно немам добро мишљење о Достанићу а ако је привремено решење поставља се питање колико је то привремено у тренутку у коме клуб чекају финалне битке у првенству и у купу.
А пошто је већ промена направљена, Сале Јанковић је много боље решење у овом моменту.
|