Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Ја стварно не видим шта то Блажић зна са лоптом, па оне се од њега одбијају ко од балвана. И плус је спор. Мислим некда да нам Пижон намерно кида живце. Човече онај Гума, целу се утакмицу није видео , осим кад је лоше додавао. И онда Пижон га мења у 78 мин са оним изгубљеним Николићем...
Мени је разочарење Каду. Ето Пижон му дао шансу, и по мени је није искористио.
Кад је лоша средина не можемо очекивати да ће нападачи нешто урадити, али и оно мало што су имали су упропастили ко неки почетници...
После онакве игре су требали играчи што пре да збришу у свлачионицу а не још да певају ко да су победили Реал.
Кад би одгледао неки тренинг видео би да зна мнооого! Зато га Пижон и форсира... Али га коље то што сам и навео, спор је и некако се одсече, није то исти играч као са тренинга... Мислим да Пижон гаји наду да ће кад-тад прорадити, али за сада ништа од тога...

А што се тиче средине, то си у праву, проблем је што немамо ниједног који зна много више од осталих, сви су просечни и деси се да некада један одскочи од осталих па тад и играмо добро, а на осталим утакмицама све на мишиће...

Надам се само да ће то ипак бити боље у следећим утакмицама, нису се ваљда толико припремали да би играли као прекјуче...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
http://www.mondo.rs/s162295/Lukic-_Mozda...udije.html
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Ево и изјаве мутавог шнајдера  >Sad
http://www.mondo.rs/s162246/Fudbal/Djuri...vezde.html

Душмани можете да прихватите само да циганима попушите курац, идемо Делије још јача мобилизација сви у један фронт то је спас за Звезду !!!!!
Медијско препуцавање са представницима мањих клубова не треба да буде део свакодневнице Црвене звезде. Они су мали и од њих се као таквих и очекује да пљују по великима. А наше треба да буде да се максимално сконцентришемо на сопствени учинак. Кад он на крају, као што сви очекујемо, буде максималан, разним Милановићима, Џомбама, Ђурићима ће остати само да пљују...

И још једна ствар! Кад нека вест већ стоји на званичном сајту ФК Црвене звезде, немојте као извор те вести узимати разне Мондое, Спортале, Блиц, Пресс и остале ''независне медије''!

http://www.crvenazvezdafk.com/src/lukic-...ontent.htm
(03-02-2010, 03:14 PM)Darko link Wrote:Ево и изјаве мутавог шнајдера  >Sad
http://www.mondo.rs/s162246/Fudbal/Djuri...vezde.html

Душмани можете да прихватите само да циганима попушите курац, идемо Делије још јача мобилизација сви у један фронт то је спас за Звезду !!!!!

Само без псовања и опуштено. То је само мали партизан.....Да их нема требало би их измислити. Неколико пута сам већ писао о томе овде на форуму да њих уопште не треба спомињати... као да их нема, као да не постоје. Једина варијанта у којој их спомињемо је када играмо утакмицу са њима. Није то наш ниво... . Политика игнорисања примењивана годинама од стране Драгана Џајића је по мени пут којим би се наш садашњи директор требао руководити. Када нема мачке, мишеви, џомбе и шнајдери коло воде.
Све су то бивши комунисти или деца титових генерала. На крају крајева, Југословенско Спортско Друштво им стоји и даље на грбу. На жалост, такви ликови су врло активни. Они и даље дивљају по Србији, ведре и облаче.
Ја никако Звезду не видим у том контексту. Само опуштено, узвишено и супериорно и то не само ми овде на форуму него и цео наш стручни штаб са Лукићем на челу. Пижону и играчима треба концентрација и миран рад.

Настављамо тему... долази Рад, долази Бањица....

Разлога је много, шипартизански лоби који је никад јачи, наравно покушаће и ове сезоне на разне начине да Звезду остави без трофеја, који нам у овом тренутку живот значе.Затим наши играчи, који ниједну екипу у нашој лиги не могу да победе а да не дају 100 одсто својих могућности, то самим повлачи и да наша подршка буде никад јача а бројност масовна.Сматрам да морамо што више да будемо повезани са дешавањима на терену, ем ћемо њима помоћи ем ће атмосфера на трибини бити знатно боља.Ништа јаче нема него кад наши играчи нападају, а ми то пратимо буком, то смо практиковали пре пар сезона...Ово гостовање на Бањици ће бити врашки тежак посао, целокупна јавност је сумњичава после бледе партије на почетку сезоне, фрањевци нам дишу за врат, онда ова халабука и препуцавање, све то утиче на играче.

Морамо да схватимо да су, сем Лазетића и Славољуба, то све неиускни момци који се никад досад у својој каријери нису сусрели са притиском какво доноси играње у Звезди.Али морају увек на уму имати каква ће им задовољства донети и  могућности отворити ако изгурају до циља.

ХРАБРО!
Видим да се мали Пршо солидно сналазио у оном Бањичком брлогу од терена. Него занима ме, шта се на крају баладе издешавало са његовим уговором?
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudba...nji-Lukica

Шта је бре са мозгом Караџићу? Да л' је он човек нормалан, да ми је знати?
Још један у низу притисака на наш кулб. Биће их још, немојте ништа да вас изненађује...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)