Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
И мене је то баш избило, с тим да мислим да је Аџић ипак испао културнији и коректнији док је Кривокућа испљувао ко остављена жена. Потпуно беспотребна препирка, таман кад смо се мало извукли из прошлосезонског блата.
[Image: 35c0qqq.gif]
уз сво поштовање Кривокући за све , човек се понаша као излапели старац! могуће је да је донекле у праву што се тиче одлазака у сопот али он је на таквој функцији да се може сменити уколико није онако како треба...онако како је КЛУБ очекивао! ако је већ мислио да су постојале грешке зашто није тражио да се исправе! жао ми је али нико не остаје трајно на фунцији...хвала му за све и довиђења.идемо даље!

НИЈЕДАН ПОЈЕДИНАЦ НЕ СМЕ БИТИ ИСПРЕД ЗВЕЗДЕ!
http://www.crvenazvezdafk.com/nova-energ...-video.htm
Цена је само 250 дин
Достанић нови директор Звездине омладинске школе

Нови директор Омладинске школе ФК Црвена звезда је Ратко Достанић, бивши тренер сениорског погона клуба са Маракане.

На предлог спортског директора Ивана Аџића управни одбор "црвено-белих" је изабрао Достанића за наследника Петра Кривокуће, који је на тој позицији радио током пет претходних месеци.

"Реаговали смо експресно после одласка Кривокуће и мислим да смо постигли циљ јер сада је на челу Омладинске школе савремен и млад стручњак који ће сигурно донети бољитак у наредном периоду", рекао је Аџић за званични сајт клуба.

Ратко Достанић ће као нови директор Звездине омладинске школе бити представљен у понедељак 28. децембра, када ће и детаљније говорити о својим плановима.
"Причаћемо на конференцији о детаљима, а до тада могу само да кажем да сам почаствован што сам опет у својој кући и што ћу моћи да помогнем", рекао је Достанић.

Наследивши Љупка Петровића 2004. године после дебакла у првом мечу Купа УЕФА са Зенитом (0:4), Достанић је "црвено-беле" предводио у сезони 2004/05 у којој је Партизан стигао до титуле са 11 бодова предности. Тренерска каријера га је потом водила од Славије из Софије, преко ОФК Београда и Бежаније, све до кинеског Далијана, скопског Вардара, Срема и, на кратко ове јесени, Левског из Софије.

ИЗВОР
(12-25-2009, 02:52 PM)Никола Д/С link Wrote:Достанић нови директор Звездине омладинске школе

Нови директор Омладинске школе ФК Црвена звезда је Ратко Достанић, бивши тренер сениорског погона клуба са Маракане.

На предлог спортског директора Ивана Аџића управни одбор "црвено-белих" је изабрао Достанића за наследника Петра Кривокуће, који је на тој позицији радио током пет претходних месеци.

"Реаговали смо експресно после одласка Кривокуће и мислим да смо постигли циљ јер сада је на челу Омладинске школе савремен и млад стручњак који ће сигурно донети бољитак у наредном периоду", рекао је Аџић за званични сајт клуба.

Ратко Достанић ће као нови директор Звездине омладинске школе бити представљен у понедељак 28. децембра, када ће и детаљније говорити о својим плановима.
"Причаћемо на конференцији о детаљима, а до тада могу само да кажем да сам почаствован што сам опет у својој кући и што ћу моћи да помогнем", рекао је Достанић.

Наследивши Љупка Петровића 2004. године после дебакла у првом мечу Купа УЕФА са Зенитом (0:4), Достанић је "црвено-беле" предводио у сезони 2004/05 у којој је Партизан стигао до титуле са 11 бодова предности. Тренерска каријера га је потом водила од Славије из Софије, преко ОФК Београда и Бежаније, све до кинеског Далијана, скопског Вардара, Срема и, на кратко ове јесени, Левског из Софије.

ИЗВОР
По мени одлично решење, мало ме чуди да се прихватио овог посла, с обзиом на завиду тренерску каријеру, али то је још један доказ да му је стало до Звезде. Такође, кад је Македонија признала Косово напустио је посао доле...
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Рале је прво сјајан човек, одличан тренер, педагог такође. Радио сам једно време са њим и знам шта све може да извуче из једног младог играча.
Надам се и да ће ову нашу посрнулу омладинску школу вратити на прави пут!

Wink
(12-25-2009, 03:11 PM)Никола Д/С link Wrote:Надам се и да ће ову нашу посрнулу омладинску школу вратити на прави пут!  Wink

Дај Боже!

Кад видим шта су урадили са овим малим Ћосићем, плаче ми се.
(12-25-2009, 03:11 PM)Никола Д/С link Wrote:Рале је прво сјајан човек, одличан тренер, педагог такође. Радио сам једно време са њим и знам шта све може да извуче из једног младог играча.
Надам се и да ће ову нашу посрнулу омладинску школу вратити на прави пут!

Wink

Све је то лепо, и да је сјајан човек и патриота, али да је велики тренер ту се баш и не слажем. Ради се о човеку који ништа није освојио ни као играч, ни као тренер, са изузетком бугарског суперкупа. Познат и по томе што је са Левским успео да за овај клуб постави најлошији скор у историји - 8 везаних пораза. Звезду је тренирао 2004/05 године у оној сезони када смо изгубили од Зенита и опет ништа није освојио. Највећи успех му полуфинале купа са Обилићем?! Омладинска школа је најважнији део Црвене звезде и не видим како би овај човек могао да помогне. Пре ће бити да им је звезда свима резервна варијанта, очигледно кад остану без посла могу увек да рачунају на звезду.
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Ок свако има право на своје мишљење, чињеница је да није имао већих успеха као тренер, али је исто тако чињеница да то не мора ништа да значи.

Не бих о Ратку више, могуће да нисам објективан. Wink
(12-25-2009, 09:44 PM)buteo serbiano link Wrote:Омладинска школа је најважнији део Црвене звезде и не видим како би овај човек могао да помогне. Пре ће бити да им је звезда свима резервна варијанта, очигледно кад остану без посла могу увек да рачунају на звезду.

Е, ако је тако онда је то већ Звездин проблем као и проблем одговорних људи да не кажем Аџића што је таквог човека поставила на тако одговорну функцију.
А што се тиче доброг човека и патриоте то за ову позицију апсолутно нема никакве везе. Или знаш или не знаш. На причи су сви јаки али ЦВ (Curriculum Vitae) све јасно показује а ту је Достанић далеко од квалитета...
У сваком случају, време ће врло брзо показати шта тај човек може и да ли уопште нешто може...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)