Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Спартак
Ja сам мислио писати надугачко.. али видим да је РСФ био бржи.. онда ћу ја следећи пут  ;D

А и уморан сам.. како и нећу када 90 минута грмиш на трибини..

Бројност одлична.. мада сам ја очекивао и више.. очекивао сам да ће и Исток и Запад бити пунији, јер је последња утаикмица ове јесени, а и улаз је за Џ.. На Северу је било сигурно више од 7500 људи.
Кореографије, барјаци, заставе, транспаренти су прелепо испали. Заиста док сам гледао горе ону паролу "20 година смо те волели" помислих, како је би било лепо да је та подлога дужа и да смо по 10 са сваке стране ставили 20 репрезентативних слика.. Кад оно, гле чуда.. на полувремену видим барјаке на 3 мотке где се приказују наше репрезентативне кореографије последње 2 деценије. Било је свакако и црвено-белих барјака, српска застава, затим заставе браће са Пиреја, доле на огради Севера и Истока, заставе група које су оставиле трага на Северу у протеклом времену.

Воклани део јесте помало шкрпуцкао.. не много, али довољно да са шипке стиже опомена да славимо јесењу титулу и 20 година постојања групе.. тако да је уз подвикивање преко мегафона уштимало се.. двогласије је било помало пристуно, не довољно да нас ометне. Певане су и неке ретро песме које дуже времена нису отпеване на Северу.

Да.. на улазу су нас сачекали момци из млађе екипе, који су делили летке.. па жели овом приликом да позовем све људе на Хуманитарни концерт 12. јануара у Руском дому, у Београду. Карте се могу купити у нашем шопу, на Западу, сваког дана (цена: 1000 динара).

Свакако је лепо било видети и нашег екс играча Рамба Петковића који у земљи самбе, кафе и фудбала држи часове. 37 година има.. а игра као младић.. на полувремену му је уручен црвено-бели дрес, а са трибина је одјекивало његово име.

Пиротехнике је такође било, не превише, али довољно да цео Север гори..

Добра ствар је урађена са шаловима.. и чим смо их подигли, са Запада севају блицеви  ;D оно што кажу "моошааа"  ;D

Петарда у мрежи гостију из Суботице.. а мени најјачи моменат је био када су они постигли свој први гол, и када смо певали обично, да би баш у том моменту повисили тон, почиње урлање, да им покажемо да нас то не плаши, и да ће мо их самлети, што се врло брзо и десило.

Добра ствар је одрађена са мобилизацијом, и што нам се коп омасовио, па ћемо на пролеће кренути још боље и организованије. Знате оно како кажу.. "Звездино пролеће"..  8)

[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Ео га, свеж, још се пуши  Big Grin

Reply
ма вечерас одлична атмосвера,сви расположени за зезање лудница као никад до сад.Слике,заставице,балони и старе заставе група све је изгледало невероватно,добро и лепо.Успут се упалила нека бакља,дим,строб чак је и пуцало на све стране  Smile морам рећи после дужег времена,то је продрмало људе и дигло атмосверу.Навијање сасвим солидно.Шалови су изгледали дивно,заиста невероватан осећај.И ако је било хладно време(ја сам се баш смрзао  Smile ) велики број људи је дошао на маракану,што је за сваку похвалу.И наравно хвала,другарима на честитању рођендана  Smile...
Сад нам још остаје да нестрпљиво чекамо почетак следећег дела сезоне,и да наставимо да долазимо у оволиком броју на утакмице па и већем..
Reply
Уф лепо је било бити на Северу јуче.Бројност задовољавајућа,ако се узме у обзир заиста врло, врло хладно време(ја сам се лично смрзао као пичка а навијао сам током целог меча,како ли је било онима на западу и истоку),скоро пун Север сигурно око 10 000 људи, плус солидно попуњени запад,док је на истоку било око 1000 људи. Заиста постоје много ствари који се могу издвојити. Све нас је дочекала парола окачена -20 година смо те волели- а доле је писало, касније сам сазнао, -најбоље што смо умели-, заиста сјајна парола и погађа у центар.Почетак текме и хиљаде шалова подигнуто у вис и сви ко један онако из срца -Добро знај да увек ту сам ја-, па после по зими киши сунцу снегу или кошави неколико пута понављање и апсолутно сви скачу у трансу током ове песме.Примамо гол опет у трансу цео Север грми Звезда ми је све, то је вероватно ове из Суботице и пресекло (оно људи дају гол, погледају на Север оно 10 000 људи скаче и грми као један Звезда ми је све) па им је Звезда касније после наше помоћи лако напунила мрежу до врха а могла је дати још бар 5 голова. ПА онда касније скандирања, Када Звездо играш ти, најежим се када се сетим и сада. Прво полувреме генерално сјајно је било, нешто слично као против гробља.А На полувремену поздрављен Рамбовић Петко Big Grin или ти Дејан Рамбо Петковић, прима Звездин дрес на дар и уз грмљавину Севера обуци га, наравно да га је обукао, Рамбо мајсторе. Друго полувреме отвара се сјајним кореом сачињеним од балона фотографијама и многобројним барјацима и све то праћено уз пуне трибине лудих навијача. У другом полувремену примећује се мали пад али то је било и разумљиво ,једноставно врло је тешко певати и вртети онај велики барјак у исто време. МЕђутим и друго полувреме може добити прелазну оцену јер су опет неке песме заиста отпеване сјајно.НА крају поздрављају се играчи, који се касније и враћају на бис што се каже отпоздрављају нам
НА МАРАКАНИ ОПЕТ ПЕСМА  СТАРА. . . наставак знате сви  Wink
Reply
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Исплатило се чекати, ТО ЈЕ ТО!
Сад могу  мирно на спавање Smile !

свака част Кизо!
Reply
Нови слоган Кафеа - Пиво и видео за миран сан Smile

Биће ујутро један дугачак клип.. а до тада нек се аплоудује..
Reply
(12-12-2009, 09:58 PM)8stardust7 link Wrote:20 година смо те волели
најбоље што смо умели

Колко само моћно делују ови стихови. . . !!!
Reply
РАмбо мајсторе !!!!!!
[Image: view_photo.php?id=341592]
Reply

Ево га још један..
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)