Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
играчи морају изгинути у суботу...и за нас и за себе али највише за саму ЗВЕЗДУ! напокон смо 90% комплетни(само гума фали)...
(12-10-2009, 03:05 PM)Звездаш Делијa link Wrote:играчи морају изгинути у суботу...и за нас и за себе али највише за саму ЗВЕЗДУ! напокон смо 90% комплетни(само гума фали)...

Ал` за мало! Лазетић не игра сигурно а Исах није сигуран.
е до курца...сад сам и ја прочитао...јесмо малери јбт! мора се пружити шанса Лазовићу или/и Каду-у
Ајд сад станемо на тренутак овде. О томе ћете имати прилику да разглабате на паузи. Оставите сад те приче за после утакмице.
Сви знамо наш задатак, субота-пун Север! Остало је још 24 сата, потрудите се да нас буде што више, у суботу ми славимо!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Хе хе, сад сам тек видео какав је Блажић гол дао  Big Grin

Можда и буде нешто од њега ;D

Он почео ко Богдановић. Нико га не воли, кад оно бум, човек набија голове одакле стигне  Smile
Искључите ТВ, укључите мозак
Значајна побједа, јесења титула је ту и сад се може мирније ући како у трансфер сезону тако и у зимске припреме.
[Image: 35c0qqq.gif]
Да нам је неко реко у мају  јуну да ће мо са оваквом игром да завршимо првенство и да ће мо убедљиво бити први на крају јесењег првенства ;D.Где смо боли пре само 6 мес.СА НАМА СЕ МОЖЕ СВЕ ШТО СЕ ПОЖЕЛИ...
Да смо "убедљиво први" нисмо, 3 бода је ништа, партизан нам је помогао својим киксевима, а имали смо и доста среће у неколико утакмица где смо надиграни, али смо некако победили. Тако да је после свега право чудо што смо први.
Ај не лупај, а ови иза нас нису имали среће у неким утакмицама? А ми њима нисмо помогли неким нашим киксевима? Јако плитко размишљање... Потпуно заслужено смо први и екипа смо која је највише показала у овом делу сезоне и ту НЕМА поговора! Е сад што би ми волели и да смо прошли у европи, да играмо атрактивније, да не играмо са 2 или 3 задња везна, бла, бла, то је већ нека друга тема!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)