Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Спартак
(12-11-2009, 11:12 AM)фрактура link Wrote:Ај пошто тема оде низ воду, да пробам да протурим мој патент ;D

мелодија

а речи из мог потписа, па нананана, па опет текст, уз бубањ који прати ритам

ја и другари падамо у транс на ово, зараза, пробајте и сами.идеално се уклапа у ову слављеничку атмосферу 8)
  Добро је,  Smile супер се уклапа,могли би да је испробамо лако се учи ИДЕМО СВИ,СА СЕВЕРА САДА ГРМЕ СВИ БУДИ ОПЕТ ЗВЕЗДО ПРВАК ТИ...
Reply
а шта мислите о томе да се на пар ролни некако излепе папирићи па кад лети ролна папирићи ће онако "ћарлијати" са стране  ;D ;D ;D

ја ако успем сликаћу па да пробате и ви  Wink
Reply
(12-11-2009, 11:19 PM)NIdza.bre. link Wrote:[quote author=фрактура link=topic=3730.msg73909#msg73909 date=1260529944]
Ај пошто тема оде низ воду, да пробам да протурим мој патент ;D

мелодија

а речи из мог потписа, па нананана, па опет текст, уз бубањ који прати ритам

ја и другари падамо у транс на ово, зараза, пробајте и сами.идеално се уклапа у ову слављеничку атмосферу 8)
  Добро је,  Smile супер се уклапа,могли би да је испробамо лако се учи ИДЕМО СВИ,СА СЕВЕРА САДА ГРМЕ СВИ БУДИ ОПЕТ ЗВЕЗДО ПРВАК ТИ...
[/quote]

е јебига, труло би било да група величине наше, пева песме на предлоге неких скроз небитних ликова са нета... Smile

ово чисто кућна варијанта, или са екипом из краја, уз алкохол и те форе.

мада шта знаш, у овом лудилу ме ништа чудило не би...кад сутра са шипке крене ''ајмо оно...Скоро свакод дана сваког дана...'' а из копа хиљаде ролни, помешаних са црвеним димовима, и скидање до појаса...ијаооо ;D
Reply
Не брините за песме, имамо их доста које могу да запале масу, само нам требају расположени људи. Идемооооооооо Делијеееее!!!!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Quote:Перфекс,лакше се брише  Big Grin!!! Идемоооооо

Одувек сам се питао о чему говори ова песма, како то може да нестане тоалет папира..  ;D

и поведите и оне најмлађе из породице... на оваквим утакмицама Звезда улази у крв и постаје се веран навијач!
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply
(12-11-2009, 11:04 PM)Darko link Wrote:[quote author=Капетан Кука link=topic=3730.msg73950#msg73950 date=1260561048]
Јој нисте нормални са овим ролницама, сузе ми иду на очи шта вам пада на памет. Ово је луда кућа ;D А модератори ложе ли ложе  ;D ;D ;D А могу ли оне ролнице из максија јер књижаре не раде више ... а не стигох да купим  Smile
Капетане Кука ти само пази да не почешаш будалу погрешном руком и не брини бригу  ;D
[/quote]

Од силног народа са форума ти нашао мене да прозиваш!!! Ово нема смисла стварно  ;D ;D ;D !!! Администрација реагуј !!!  ;D ;D ;D
Кокеза лопове !!!
Reply
(12-11-2009, 08:04 PM)ЦЗБГ link Wrote:Ма може и ВЦ папир, само боји у црвено-бело Big Grin

Први дерби у сезони 97-98, 2:0 за нас, оба им метнуо Перица, на почетку су се бацале управо ролне са ВЦ папиром. Истина нису биле црвенобеле, али боже мој ;D.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
Субота је сванула.У Новом Саду,у Војводиви уопште влада невиђена еуфорија,ИДЕМО ДЕЛИЈЕ !!!
Reply
Тик так тик так... ;D
К буууумммм  Smile
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
18:00h Почиње утакмица, а да ли је улаз на крају слободан ???
[Image: acab1xt5.gif] [Image: delije1989x.gif] [Image: vqh84k.gif]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)