Threads: 0
Ај бре људи једите говна, 3 књижаре обиђем данас и ладно нестало ролница. Све покуповасте. Каже продавачица у првој: мислим да је то због таксиста, увели им изгледа фискалне касе.

Ништа, мораћу онда да купим ове са сиром, тих ваљда још има.
Threads: 1
Карата више нема,остала су ми 2 севера.Места су нумерисана,17ред,седишта 23 и 24.Цена две ролнице.
Threads: 1
Threads: 3
е људи претјерујете они који имају најмање уписа највише се ангажовали на овој теми!!!преписују ствари са Делије нета... и лагано као шпрдате се...бар сами провалите неку фору а не да копирате...
мсм мој приједлог као на нету да се лагано избришу непотребни уписи....са овим мојим првим...а оставити конструктивен..хм ако их има уопште...
Threads: 61
Ево један конструктиван предлог. Предлажем да се тресе стадион и околне улице од ове песме.
Threads: 44
Али уз речи "ТИТУЛУ ДА СЛАВИМО"
Jeдна је Србија!
(12-11-2009, 07:43 PM)Увек са тобом link Wrote:Узмите и цепкајте мало папирића. Да не буде све у ролнама
исцепко сам многооо кад већ нема више ролни.бацаће се сутра 90 минута свашта.........једва чекам
Не може Кежуалултра,кад је надлежни у еуфорији већ три дана
Идемо браћо делије већ је почела еуфорија чак иду на утакмицу и они што до пре годину дана нису знали где је маракана видимо се на журци!
Threads: 9
(12-11-2009, 07:50 PM)Капетан Кука link Wrote:Јој нисте нормални са овим ролницама, сузе ми иду на очи шта вам пада на памет. Ово је луда кућа ;D А модератори ложе ли ложе ;D ;D ;D А могу ли оне ролнице из максија јер књижаре не раде више ... а не стигох да купим 
Капетане Кука ти само пази да не почешаш будалу погрешном руком и не брини бригу ;D