Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Спартак
(12-10-2009, 04:40 PM)Мобилисан link Wrote:Људи једна ствар. Да ли ће бити уопште карата за текму?

Јок и неће, имамо 55 000 места на стадиону нема ти шта да бринеш само дођи.
Reply
(12-10-2009, 04:40 PM)Мобилисан link Wrote:Људи једна ствар. Да ли ће бити уопште карата за текму?

Људи једна ствар улаз је БЕСПЛАТАН !!!А Лукићева изјава да ко дође са ЗВЕЗДИНИМ шалом,дресом,... ће имати бесплатан улаз је ништа друго него жеља првог човека да Маракана буде црвено бела !!!Та изјава је била молба  да свако понесе нешто ЦРВЕНО-БЕЛО !!!Шта мислите ако неко на себи не буде имао ништа ЗВЕЗДИНО да неће моћи да уђе  ??? Значи улаз бесплатан,а свако ко је у могућности нек понесе шал !!!
Reply
(12-10-2009, 03:20 PM)Никола Д/С link Wrote:[quote author=Звездаш Делијa link=topic=3730.msg73866#msg73866 date=1260457392]
чујем и Лукић је најавио нешто са семафором...сигурно ће бити занимљиво у суботу!

А где то чујеш ?  Smile

[/quote]

Quote:Промоција новог семафора на Маракани!

-Промоција најновијег Филипсовог семафора одржаће се у току утакмице Црвена звезда - Спартак која се игра 12. децембра од 18 часова на нашем највећем стадиону. Семафор смо добили на поклон поводом 18. година од освајања Тојота купа у Токију, а донатор је остао анониман. У току су завршне припреме пред пуштање у рад.
"Позивам све звездаше да присуствују спектаклу и да овај свечани тренутак прате са северне трибине нашег стадиона јер је оданде најбољи поглед." рекао је Владан Лукић ексклузивно за наш портал.

sportskacentrala
Reply
Нека свако од вас сутра понесе шал на текму! Прелеп је осећај када је неки ваш шал у мору црвено-белих шалова! А и зима је!!!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(12-10-2009, 05:38 PM)Звездаш Делијa link Wrote:[quote author=Никола Д/С link=topic=3730.msg73869#msg73869 date=1260458420]
[quote author=Звездаш Делијa link=topic=3730.msg73866#msg73866 date=1260457392]
чујем и Лукић је најавио нешто са семафором...сигурно ће бити занимљиво у суботу!

А где то чујеш ?  Smile

[/quote]

Quote:Промоција новог семафора на Маракани!

-Промоција најновијег Филипсовог семафора одржаће се у току утакмице Црвена звезда - Спартак која се игра 12. децембра од 18 часова на нашем највећем стадиону. Семафор смо добили на поклон поводом 18. година од освајања Тојота купа у Токију, а донатор је остао анониман. У току су завршне припреме пред пуштање у рад.
"Позивам све звездаше да присуствују спектаклу и да овај свечани тренутак прате са северне трибине нашег стадиона јер је оданде најбољи поглед." рекао је Владан Лукић ексклузивно за наш портал.

sportskacentrala
[/quote]

Ха ха. Дал ме зезаш ил се стварно шалиш ... хахах  Big Grin

Чекај, реци ми да си ово прочитао и прекопирао са званичног форума? И да ли си овај чланак прочитао два пута, на тенане,једном па још једном, и шта тачно пише у њему?

Аууу шоу !  Big Grin
Reply
Загревање се преноси и на овај форум  Smile
А јел важе пропуснице? Wink
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
(12-11-2009, 10:04 AM)ЦЗБГ link Wrote:Загревање се преноси и на овај форум  Smile
А јел важе пропуснице? Wink

Ајде бре људи каква су то питања!?
За сутрашњу текму важе само чланске карте Културно-уметничког друштва Црниљево!  ;D ;D
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply
Ај пошто тема оде низ воду, да пробам да протурим мој патент ;D

мелодија

а речи из мог потписа, па нананана, па опет текст, уз бубањ који прати ритам

ја и другари падамо у транс на ово, зараза, пробајте и сами.идеално се уклапа у ову слављеничку атмосферу 8)
Reply
(12-11-2009, 10:08 AM)попино прасе link Wrote:Ајде бре људи каква су то питања!?
За сутрашњу текму важе само чланске карте Културно-уметничког друштва Црниљево!  ;D ;D

Е јеби га ... Ја сам из културно-уметничког друштва Абрашевић Коста !!!  ;D ;D ;D
Ал ћу ипак да пробам да се промувам некако !!! Ако запне око улаза зовем упомоћ  Smile
Кокеза лопове !!!
Reply
Звездо моја,ииидемо...

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)