Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Јебо им Туторић матер свима редом, почевши од Пижона па све до Лукића. Њега смо се требали решити (поклонити ако ништа) још после прве утакмице са Славијом.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Што је срамота играти 5 минута 6 3 1 и освојити 3 бода,јел боље било да смо играли до краја 4 3 3 па да примимо гол ? Наравно не слажем се са уласком туторића,и морам рећи да сам се добро забринуо за наш гол кад је он ушао.
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.
http://www.crvenazvezdafk.com/lukic-pred...ontent.htm

Надам се да ова приче пије воду само до последње утакмице, а онда нови тренер хвала Богу.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
И ја се надам искрено
(12-06-2009, 03:33 PM)ЦЗБГ link Wrote:http://www.crvenazvezdafk.com/lukic-pred...ontent.htm

Надам се да ова приче пије воду само до последње утакмице, а онда нови тренер хвала Богу.

И до када ће мо мењати тренере свака 3 месеца ???
Јесте играли смо са 4 штопера задња 3-4 минута, па шта ?! Узели смо 3 бода и то је то. Мени се чини да многи су  све не реалнији у изјавама и очекивањима !!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
управо то...на почетку сезоне нисмо имали наводно никаква очекивања а циљ нам је био да направимо екипу за наредне 2,3 сезоне,ове сезоне шта буде биће...а сада када смо први то некима не одговара???  ??? уопште ми није јасно зашто смо такав народ! разочарао сам се акд сам чуо да су неки стартовали Лукића...до пред дерби био је и он и Жонпи цар а сада одједном...
(12-06-2009, 04:24 PM)Eribo link Wrote:[quote author=ЦЗБГ link=topic=3621.msg73717#msg73717 date=1260113627]

Јесте играли смо са 4 штопера задња 3-4 минута, па шта ?! Узели смо 3 бода и то је то. Мени се чини да многи су  све не реалнији у изјавама и очекивањима !!

[/quote]
Говорим уопшетно, не само о овој утакмици. Мислим да овај тим не игра на нивоу свог квалитета и да је тренер крви за то. Видео си и на дербију, да нас стока онако лагано добије и то са играчем мање, то је срамота. Срећа само што је још једно коло па пауза иначе би продали још бодова...
(12-06-2009, 05:46 PM)ЦЗБГ link Wrote:[quote author=Eribo link=topic=3621.msg73719#msg73719 date=1260116647]
[quote author=ЦЗБГ link=topic=3621.msg73717#msg73717 date=1260113627]

[/quote]
Говорим уопшетно, не само о овој утакмици. Мислим да овај тим не игра на нивоу свог квалитета и да је тренер крви за то. Видео си и на дербију, да нас стока онако лагано добије и то са играчем мање, то је срамота. Срећа само што је још једно коло па пауза иначе би продали још бодова...
[/quote]Са било којим другим тренером, ниво ове екипе би био раван нивоу ОФК-е и Војводине !
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Тотална катастрофа и пред крај утакмице кад је минималан резултат они уводе штоера-е и тотално умртве игру и као да се игра викторија задњих 10 мин...То ради константо али нема везе...Важно је да узимамо бодове и полако се приближавамо јесењој титули...
Jeдна је Србија!
Невиђена је срамота да Звезда игра 6-3-1 против било кога, а поготово против Борче. Нисам још за смјену Пижона, али мислим да му се то више не смије поновити. И под хитно мора пробудити екипу, која је послије дербија скроз пала, чега сам се и прибојавао. Долази Спартак, а Спартак игра фудбал.
[Image: 35c0qqq.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)