Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(12-04-2009, 02:10 PM)Ђенерал link Wrote:[quote author=ДРАГАНА НС link=topic=3621.msg73606#msg73606 date=1259929077]
А ко ће да плати штету?

Осигуравајућа кућа, код које је стадион осигуран.
[/quote]

Ја сам прочитао да се осигуравајућа друштва ограђују од утакмица ''високог ризика'' баш зато што постоји велика могућност да дође до оваквих испада. Тако да ће изгледа сав терет спасти на наша леђа.

А ова казна је један обичан безобразлук и издркавање по Црвеној звезди. Надам се да ће клуб дићи буку око овога и да им неће платити.
Него гледам данас онај извештај у вези утакмице са Борчом који су дали Пижон и Лекић. Обојица изгледају као да их је поплава избацила. Надам се да је то само моје привиђење. Сутра су 3 бода примарна а све поред тога би било равно катастрофи за наш млад тим. Сада је јако битно да се види од чега су направљени и колико могу да поднесу психички притисак. Знам да их је Пижон рибао после дербија и покушао да врати у позицију у којој она борбеност која их је красила скоро целе полу сезоне мора да их краси и сутра са улажењем у утакмицу максимално озбиљно.
Е сутра се показују муда. Па да видимо...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Катастрофална игра данас на Карабурми. У првом полувремену смо најблаже речено надиграни. Борчани су имали доста зрелије шансе, а ми нисмо могли два-три паса да спојимо у континуитету.  У том делу нас је спасио голман Стаменковић са неколико добрих одбрана. У наставку почињемо да преузимамо иницијативу, али је то све било јалово и личило је на мучење лопте много више него на нападачку игру. Када је Перке промашио онај 1 на 1 са голманом мислио сам да га до сутра нећемо дати. Ипак, успели смо некако да га угурамо на силу и много је битно што смо у оваквој утакмици освојили сва 3 бода. А после гола тек креће комедија од тактике. Почетних 4-3-3 другом изменом прераста у 5-3-2, а онда долази шлаг на торту. У трећој измени улази Туторић (који је добрано извиждан од готово целе Западне трибине и дела Севера ка Западу) уместо Јевтића и тактика прераста у невероватних 6-3-1.  :o Та дефанзивна тактика је домаћину омогућила да нас нападне и било је доста страха да ли ћемо до краја издржати.

Сад се на мишиће мора победити Спартак, па онда да се појачавамо. Овако се више НЕ СМЕ.
Мажу нам се очи са оваквим победама све до неког другог Партизана.
Са оваквом игром не би прошли ни 1. коло Купа Уефа.
Пижон мора ШТО ПРЕ да промени концепцију игре ако мислимо да урадимо нешто у Европи . Ако настави са тврдоглавошћу (која се граничи са глупошћу у овом случају) десиће нам се опет неки нови Апоел крајем лета, а пре тога ће на пролеће испливати плод његове филозофије "тим који побеђује се не мења" .
(12-05-2009, 11:08 PM)Пијанац link Wrote:У трећој измени улази Туторић (који је добрано извиждан од готово целе Западне трибине и дела Севера ка Западу) уместо Јевтића и тактика прераста у невероватних 6-3-1.

Можда грешим, али мислим да звиждуци нису били упућени Туторићу.
Мени се искрено свиђа тактика, али је проблем ПЛЕЈМЕКЕР. Нама треба играч у вези који повезује редове. Нешто што је био Милијаш.
Искључите ТВ, укључите мозак
морате да схватите да ми немамо пара да доводимо играче које желимо! мислите да пижон не би волео да има неког плејмејкера да разигра ове сезоне ОДЛИЧНЕ нападаче? па наравно да би волео али полако...ускоро ће прелазни рок и надам се да ћемо се отарасити неких (као што су блажић,николић) и довести једног правог плејмејкера!наравно нема много пара али ја сам умерени оптимиста и што се тиче играча и што се тиче тренера! нама треба тренер који ће бити минимум ту бар 3 сезоне да упозна све играче из првог тима али и омладинце који су будућност клуба...да тачно зна какав профил играча ће му требати итд

а што се тиче првенства мислим да смо у бољој позицији од партизана и војводине јер у другом делу сезоне имамо више утакмица код куће ... ако смо ми сада први и поред повремено лоше партије очекујем још боље издање на пролеће
ПИЈАНАЦ је све реко и потпуно се слажем и немам шта да додам 6  3  1 страшно против БСК
Са 5 штопера у одбрани... има ли веће срамоте и има ли Пижон уопште образа да уводи Туторића у игру.. колико нам је тај само зла нанео.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)