Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед форса
Јел може неко да исприча шта је отприлике било за нас који немамо дотични канал у тељевизору?
Шта се оно тамо чује,ко то пева у равници?
Reply
(12-03-2009, 10:37 PM)MC MaC link Wrote: Јел може неко да исприча шта је отприлике било за нас који немамо дотични канал у тељевизору?

;D ;D ;D

[Image: 2r3z8sp.jpg]
Reply
Глупо да ти препричавам (знаш ме, знам те ;D ) , ео ти па гледај ...

Reply
мислио сам да је инсајдер озбиљнија емисија..они просипају приче за децу... да сад не наводим појединости ... које су толико провидне и лоше изрежиране...
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Reply
Бранкица и Југослав се понашају као лоши глумци у лошем сценарију...
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Reply
Слушам и не верујем. Држава је та која апсолутно цури са свих страна. Па као да су ови момци криви што су поступци одуговлачени или прекинути. :o
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
Бранкица у емисији каже да је ДР.на суђењу изјавио да није видо да је Урош ударио трајковића бакљом.Сад доктор да је тужи и узмеш паре.Смешна је.
Reply
нећу коментарисати емисију лепо је р.с.ф написао.Али никако ми једно не излази из главе.У емисији је у једном делу....критично се осврнула на дешавања на трибинама...незнам сад тачно да цитирам...али нешто као,све чешће се скандира против управа,а често се узвикују и прозивају политичари или против политичара.  ??? Па има ли већег безобразлука....па стоко кад смо то радили а вама одговарало...ви нас и награђивали...сад је то шта?е брееее пост је не иде да се овако љутим...Неправду немогу да трпим.Некад симбол бунта и шмека,а данас преки суд....
Reply
Администрација: Или ћеш писати ћирилицом и поштовати правила овог форума или нећеш писати, ствар је једноставна!!!
Reply
Не памтим када сам се овако изнервирао... Свака част овим момицима из ''Образа'', ''1389'' и ''Наши'', остати прибран пред онаквим нападима оне вештичаре је просто невероватно!  >Sad  >Sad  >Sad
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)