Threads: 0
Генерално је утакмица била лоша, а највише ме нервира што сад гробље опет мисли како су добар тим.
Дефинитивно нам фали плејмекер, креатор игре, и то треба Лукићу да буде главни задатак.
Идемо даље, БСК, Спартак, јесења титула......
Threads: 0
11-30-2009, 10:06 AM
(This post was last modified: 11-30-2009, 10:18 AM by Вајти.)
Проблем са Нинковим је био тај што није имао Лазетића испред себе, а увек је био удвојен.
Што се Пижона тиче, он је двема одлукама изгубио утакмицу. Уместо да, одмах на почетку, уз притисак са трибина нападнемо њихову очајну задњу линију, да их стално притискамо, да им не дамо да дишу - ми смо их пустили да играју фудбал. А они имају играче који много више знају са лоптом него наши.
Кад смо некако изједначили, добили играча више и прилику за поправни, ми смо се поново повукли и смирили игру уместо да нападнемо гробље које је ионако очајно физички припремљено, има играча мање и више нема Дијару у нападу. Они се консолидовали и завукли нам га из контре.
Овај тим добија утакмице срцем, играјући агресивно, борбено и уз подршку са трибина. Чим почну да се ослањају на своје техничко-тактичке способности, ми губимо утакмицу(Тбилиси, Праг, дерби). Чим идемо на реми, доживимо пораз.
Threads: 38
РСФ је повео део ове приче на Сваштари, али док сам ја стигао да се укључем већ је прича скренула у једанаести правац. А и прикладније је о овоме причати овде. Елем, ово НЕ СМЕ да им прође!
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text...est=154201
Буду ли нас казнили ''само'' са једном утакмицом без присуства публике треба дићи невиђену галаму па тачно стоку казнили и са шест. Доста је било неправде према нашем клубу и негде мора да се подвуче црта. Ако им је у интересу да Звезда не буде оно што јесте, највећи клуб у региону, већ нешто друго нека то и кажу. Па ако је цена да се иступи из лиге нека им буде, па нек им Џомба истрчи на траву уместо Црвене звезде. >  И шта више чекају бивши фудбалери, садашњи репрезентативци? Нек' дигну мало глас на неправду, нек' види багра да у Африку може да се иде и без 7-8 стандардних репрезентативаца.
Threads: 83
(11-30-2009, 05:44 PM)Пијанац link Wrote:И шта више чекају бивши фудбалери, садашњи репрезентативци? Нек' дигну мало глас на неправду, нек' види багра да у Африку може да се иде и без 7-8 стандардних репрезентативаца.
На тај начин би показали да ли су икада стварно волели Звезду или им је то била успутна станица у прављењу новца, неко ће речи каријера...
Неко написа пре неки дан на једној од тема фифа мафиози... Север је својевремено имао став уефа мафиози... А мислим да је коначно дошло време да се огласи цела Звездашка јавност, па зашто не и Север и јасно и гласно каже: ФСС = МАФИЈА = 20 ГОДИНА већ!!!
Што рече колега Пијанац, ако нас казне и једним минутом, а камоли једном утакмицом, очекујем најжешћу могућу реакцију, у супротном, биће нам свима јасније ко за кога и за колико ради...
Ова цела прича можда и заслужује нову тему, иако је на неким другим темема отишла у друге правце, позадина је иста... Да би вам било јасније о чему говорим, прослеђујем линк из теме која је започета, и у том моменту са правом закључана, а и линк теме са сваштаре где смо се опет дотакли једне сличне приче...
http://www.delije-caffe.net/forum/index....pic=3537.0
http://www.delije-caffe.net/forum/index....c=2632.700
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 2
Ниједан основ не постоји да се казни Звезда!!! Јасно је да желе последњи меч да играмо без навијача и да нам се ту деси кикс! Са тим киксом мишеви би били јесењи прваци, а не ми...
Треба ангажовати сва средства, ма на редован суд да идемо ако треба па да видимо како би ФСС онда реаговао!!!
Мишеви да ломе и пале, а ми да најебемо...НЕ МОЖЕ!!!
Threads: 61
На Северу су нашли пре такмице доста пиротехнике и то ће им бити главни аргумент при кажњавању нашег клуба.
Threads: 83
(11-30-2009, 08:03 PM)ЦЗБГ link Wrote:На Северу су нашли пре такмице доста пиротехнике и то ће им бити главни аргумент при кажњавању нашег клуба.
Не знам како је конструисан закон... Није исто пронаћи бакље и упалити их на трибини... Исто као што није исто носити пиштољ и убити некога са њим... Мада се са овом државом и судством ништа не зна... Силеџије и убице деце добију по пар година робије а за мања дела људи леже и по десет година...
Ал што ти кажеш, све ће искористити, само да нам науде...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 61
Па њима је потребан било какав повод, исто би прошли и овако и да смо их попалили, е зато ми је жао...
Threads: 38
Капирам ја да ће они све живо покушати сад да искористе не би ли нас казнили, али је ипак главна оптужба за ''лошу организацију''. А то је оно што не сме да им прође. Сваки клуб мора да одговара за сопствене навијаче. Сећам се дербија на Маракани пре 6 година када је стока такође искалила бес због пораза на оба поља (3:0 на терену) на столицама и то у много већој количини него прексиноћ. Тада смо и ми и они подједнако кажњени новчано, јер је Бјековић инсистирао на томе да је Север вређао Веста мајмунским крицима. Такво изједначавање прекршаја који се никако не могу мерити мора да престане.
Threads: 17
Док јасно не дефинишу шта мисле под термином ”лоша организација” нема никаквог основа за дискутовање. ”Лоша организација” може да се тумачи на много различитих начина. Мене занимају само суви аргументи а ако се неко позива на неку законску одредбу онда та одредба мора да буде јасно дефинисана и да се тумачи на само један начин.
Ја причам онако како треба да буде а да се бавимо некаквим шпекулацијама и теоријама завере нема никаквог смисла док ”они” јавно не изађу на црту.
|