Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дерби!
Дефинитивно сегмент који мора да поправимо је начин певања песама, ту се јавља доста проблема, али не само јуче већ и на последњих неколико утакмица. Проблем је што један део људи брза па се ствара двоглас, неки људи не прате бубањ, а бубањ је основа и само праћењем бубња избегавају се двогласи и песме се певају правим ритмом.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
навијачи партизана не навијају, можда је то неки договор...

[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
зна ли неко зашто је био транспарент "grobari-original21-ortodox brothers" капирам да има нешто везе са аеком,али ако може да објасни због чега је тачно био тај транспарент ????
БЕБЕ НЕК СЕ РАЂАЈУ,ПОРУКА ЈЕ СА СЕВЕР,НЕЋЕМО ДА СРБИЈА БУДЕ ЗЕМЉА ПЕДЕРА ! ! !
Ево Делије видите како је лепо кад им се најебемо маме, и усеремо у гаће, кад их одувамо навијањем па више не знају шта да причају па трабуњају неке глупости о утакмици, клеу, анархизму, столицама.Пред следећи дерби се сетите овога шта су сад причали и упамтите, сачувајте мржњу да их покидамо и у лавору, да оставимо грло сви.
(11-29-2009, 10:44 PM)veljko035 link Wrote:зна ли неко зашто је био транспарент "grobari-original21-ortodox brothers" капирам да има нешто везе са аеком,али ако може да објасни због чега је тачно био тај транспарент ????
Па и они су им били браћа...још једни у низу
навијање 10, кореографија- опет домаћи задатак..., патуљци- СМЕШНИ...., њихова кореографија - ??????....

(11-29-2009, 10:44 PM)veljko035 link Wrote:зна ли неко зашто је био транспарент "grobari-original21-ortodox brothers" капирам да има нешто везе са аеком,али ако може да објасни због чега је тачно био тај транспарент ????

За време бомбардовања у склопу Слобине пропагандне приче, дочекали су АЕК и његове навијаче, братимили се, писали графите заједно по ЈНА које су нешто касније кречили због нове браће коју су добили у међувремену... Сада се тога наравно одричу, па чисто да се мало подсете...
Може ли неко да објасни зашто је нестало скандирање из нашег репертоара. Песме јесу лепе и све је то супер, али скоро да више нема уопште скандирања и дланова  :-\
Ја сам на Северу провео 21 годину од 1970 до 1991 и увек се и певало и скандирало. Сада када сам далеко и могу да пратим преносе утакмица само преко интернета, само се чује песма која врло често прелази у монотонију. Ја мислим да би требало мало прошарати репертоар и разбити монотонију. Врло често и играче на терену треба продрмати, а било која песма то једноставно неможе. Када се последњи пут са Севера чуло "Звезда"... "Звезда"... или "Црвено-бели". или било које друго скандирање. Ја знам да сада немамо неке Звезде у тиму да им скандирамо имена као што смо ми имали Џају, Дулета Савића или Пижона, Деју итд, али има много других ствари које се могу смислити.
Ево како је то некада изгледало:

господе боже  ??? ??? ???
(11-30-2009, 06:55 PM)ljuba link Wrote:Када се последњи пут са Севера чуло "Звезда"... "Звезда"... или "Црвено-бели".
Сад на дербију.

Forum Jump:

Users browsing this thread: