Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(11-26-2009, 10:03 AM)buteo serbiano link Wrote:http://www.sportske.net/vest/u-fokusu/de...10579.html

„Гробар“ није чак ни социолошка категорија, то је мазохизам. Звезда је увек била авангарда, макар и некад грешила у инсистирању на ривалству са Партизаном, ствари су увек биле јасно постављене.
Партизан јесте географска одредница за најближег ривала, што се трофеја тиче, за њих је добро да извозе прашину из трофејне сале, у томе су били најбољи деценијама. Комплекс који су створили није лако избрисати, ни у Југославији, ни у СР Југославили ни у Србији, то је историја.
Дерби је празник, али и разлог да се подсетимо на доминацију. Побеђивали су баш „често“, колико пада и снег на Медитерану, а те наводне приче о сјајним навијачима су бајке.
Не знам чега има дирљивог у томе да певате кад губите?
Певале би и „Делије“, ал’ смо ретко губили, па нисмо били у прилици то да учинимо.
Вратићу се на мој најдражи дерби, тамо почетком 90 – тих, кад су играли добро и били равноправни. Већ су почели да се радују боду, за њих је то као да су освојили Куп Шампиона, а онда је садашњи председник Звезде постигао гол у надокнади.
Завршило је 1:0, били су и продужеци, у којима нису наступали играчи, већ „изабрани представници трибина“ на терену. Када год видим Владана Лукића сетим се разлога због кога волим дерби.
Да ли су Динамо и Хајдук већи ривали од Партизана? Сада нису, у СФРЈ, Звезда је као српски клуб носила набој у таквим мечевима. Но, то је историја, ново доба почиње већ за викенд.
Curva Nord

Веће глупости у животу чуо нисам... ???
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
(11-26-2009, 10:22 AM)Тони92 link Wrote:[quote author=buteo serbiano link=topic=3621.msg73195#msg73195 date=1259229836]
http://www.sportske.net/vest/u-fokusu/de...10579.html

„Гробар“ није чак ни социолошка категорија, то је мазохизам. Звезда је увек била авангарда, макар и некад грешила у инсистирању на ривалству са Партизаном, ствари су увек биле јасно постављене.
Партизан јесте географска одредница за најближег ривала, што се трофеја тиче, за њих је добро да извозе прашину из трофејне сале, у томе су били најбољи деценијама. Комплекс који су створили није лако избрисати, ни у Југославији, ни у СР Југославили ни у Србији, то је историја.
Дерби је празник, али и разлог да се подсетимо на доминацију. Побеђивали су баш „често“, колико пада и снег на Медитерану, а те наводне приче о сјајним навијачима су бајке.
Не знам чега има дирљивог у томе да певате кад губите?
Певале би и „Делије“, ал’ смо ретко губили, па нисмо били у прилици то да учинимо.
Вратићу се на мој најдражи дерби, тамо почетком 90 – тих, кад су играли добро и били равноправни. Већ су почели да се радују боду, за њих је то као да су освојили Куп Шампиона, а онда је садашњи председник Звезде постигао гол у надокнади.
Завршило је 1:0, били су и продужеци, у којима нису наступали играчи, већ „изабрани представници трибина“ на терену. Када год видим Владана Лукића сетим се разлога због кога волим дерби.
Да ли су Динамо и Хајдук већи ривали од Партизана? Сада нису, у СФРЈ, Звезда је као српски клуб носила набој у таквим мечевима. Но, то је историја, ново доба почиње већ за викенд.
Curva Nord

Веће глупости у животу чуо нисам... ???
[/quote]

Немој да се чудиш, с обзиром са ког сајта долази овакав текст.
Искључите ТВ, укључите мозак
Него хтедох да ставим на сто пар неких мисли које ми се мотају по глави пред дерби....

* 4-3-3 је тактика која је одлично пролазила до сада а Звезда са три нападача од којих се стварно не зна ко је талентованији од кога је много убојитија. Јако ме занима да ли ћемо кренути уопште са 3 нападача.... Сигурно је да ће Лекић бити добро чуван али у томе и јесте предност. Он не мора ништа друго ни да ради осим да вуче 2 играча на себе. Јефтић и Перовић већ довољно добро могу да одраде ствар.

* Не бих желео да видим неко претерано тактичко надмудривање. Ми знамо шта нам је циљ... то су 3 бода а све остало ће по мени бити не успех. Та варијанта типа ”нека они нападну јер је њима већа фрка” не пије воду. Ми требамо да успоставимо ауторитет на терену од првог момента да се зна ко ту води главну реч. Мислим да ће победу донети средина терена и да је на тим играчима убедљиво највећи притисак.

* Не бих желео да чујем до дербија неке изјаве у виду претњи наших играча. Варијанта ”Ми причамо на терену” што пред један дерби рече Видић је увек мудрија и паметнија. Просипање глупости по новинама никада није ништа добро донело.

Од мене толико за сада....
http://www.crvenazvezdafk.com/src/lepse-...-video.htm

http://www.crvenazvezdafk.com/src/beogra...ontent.htm

Свака част управи, за сваку похвалу је њихов ангажман око мобилизације свих звездаша...

Што се тиче дербија, слажем се да би најбоље било да почнемо са три нападача, али онда би Лазетић (који је ровит, али и од непроцењиве важности за тим) или Богдановић морали да почну на клупи... Такође, мислим да је наша највећа шанса њихова спора и матора одбрана, као и несигуран голман.
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Није ни толико лоша идеја да почнемо у 4-4-2 чисто да направимо контролу над ситуацијом,а онда можемо да их нападнемо.Ако одмах изведемо 4-3-3 немамо адута у случају лошег резултата... :-\

Сад ће неко паметан рећи Каду,ал он је по мом мишљењу један од оних играча који праве чудо у Бразилу,а у Звезди не умеју ни да потрче (Салас,Баркос,Молина,Аилтон)  Wink
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Ми их морамо ЗГАЗИТИ!!! Морамо да им запушимо лажљива уста да им неко време не падне на памет да серу... Давно је било када сам последњи пут оволико испиздео због њих и њихових изјава и најава! Први пут везали неки мало дужи период без пораза од нас и одма муда до пода!
(11-27-2009, 12:36 PM)nisam_zdrav link Wrote:Ми их морамо ЗГАЗИТИ!!! Морамо да им запушимо лажљива уста да им неко време не падне на памет да серу... Давно је било када сам последњи пут оволико испиздео због њих и њихових изјава и најава! Први пут везали неки мало дужи период без пораза од нас и одма муда до пода!

Тако је, морамо их понизити, разбити, да не знају где се налазе, много су се осилили у ове две године.
Само победа и овера јесење титуле.
За очекивати је да Пижон почне опрезније, али у стандардној постави. Не вјерујем да ће их одмах напасти, прије да ће чекати да се уморе. Надам се да ће неко коначно покрити оног Дијареју који је протеклих неколико дербија био потпуно нечуван па се надавао голова ко прави. Сутра само храбро до побједе!
[Image: 35c0qqq.gif]
Генерално и искрено говорећи највећа опасност нам прети од тих малих црнаца њихових. Заиста фини играчи. Елем, ми морамо да се пазимо последњих 10 мин. са надокнадом времена! То нам је у последњих пар година био заиста сјебан период. Надам се да ће тим какав год истрчао у суботу на терен, дати све од себе да победимо већ једном стоку, јер као што неко рече, много су се они опустили! Е сад, занима ме једна ствар, да ли ће Нинков играти, јер је добио жути против Чуке, и чини ми се да му је то био 5. картон? Јесте паузирао у купу, али да ли се то рачуна?
(11-27-2009, 01:59 PM)Kaja link Wrote:Е сад, занима ме једна ствар, да ли ће Нинков играти, јер је добио жути против Чуке, и чини ми се да му је то био 5. картон? Јесте паузирао у купу, али да ли се то рачуна?

Чини ми се да је било правило, е сад да ли је још увек не знам, да играч који добије 5 жутих бира да не игра неку од две следеће утакмице. Немојте ме држати за реч.
Искључите ТВ, укључите мозак

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)