Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Наредне 2 утакмице ће показати од чега је овај наш тим направљен. У купу нема поновног испита тако да би ту требао да буде рецепт наметање наше игре од самог почетка утакмице да им се одмах стави до знања ко ту има ауторитет. Балије ће покушати на све начине да разним махинацијама што на терену што изван њега испровоцирају наше играче. Мислим да су сви у Звезди свесни тога а хладна глава је ту рецепт за добру игру.

Што се Јавора тиче, увек тешко гостовање али ако се приступи максимално озбиљно не видим да би требало да буде проблема. Оно што је још битније, добар резултат против Јавора нам обезбеђује миран и самоуверен дерби. У противном, на психолошком плану неће ваљати.

Надам се да ће играчи подићи ниво игре у наредним утакмицама и оправдати све оно што су урадили до сада.
Ако положе испит доле у Пазару мислим да ће то подићи игру на виши ниво у будућности... ипак су они млади и лаког срца.. надам се да је Пижон разговарао са њима и још увек разговара, не може њихова игра да се пореди са нашом, само да се не обазиру на дешавања ван терена.. нек им је са срећом!
Крај! Голом Јевтића победили смо 1:0 у Пазару!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Одлична вест! Нисам гледао текму па ни не могу нешто више да коментаришем али колико читам из извештаја изгледа да смо углавном диктирали темпо и имали иницијативу током целе текме. Почели смо са Перовићем, Јевтићем и Лекићем што је по мени одлична тактика коју је Пижон припремио.
Кад помену Пижона, запало ми је нешто са нашег официјалног сајта:
Quote:Интересантно је истаћи реакцију Владимира Петровића Пижона, након што је тренер домаћина Џо Војчић похвалио домаћу публику, речима: ”Ретко ко има овакве навијаче”.
Пижон је одговорио:
Има, има Звезда. И то још много боље.
;D
не знам где сам ископао, углавном управо иде снимак утакмице на некој пазарској станици, на овом линку

http://www.uzivotv.com/rtv-novi-pazar.php
(10-28-2009, 03:31 PM)CEBEP link Wrote:
Quote:Интересантно је истаћи реакцију Владимира Петровића Пижона, након што је тренер домаћина Џо Војчић похвалио домаћу публику, речима: ”Ретко ко има овакве навијаче”.
Пижон је одговорио:
Има, има Звезда. И то још много боље.
;D

Жонпи краљ!Колико ме одушевио са изјавом, скоро као Владан са дуксом ;D

Кад се сетим прошле године, и маторе излапотине, Козића, Мићовића, Мишковића, Јаневског...
уф...много важна победа.важно еј да наставимо па макар и са 1-0 до краја(било би лепо и који гол више да не морамо да стрепимо  ;D )

свиђа ми се што је пижон кренуо мало офанзивније него иначе.да их сломимо на старту меча.жао ми бре што лекић толико шанси промаши.ал енка има правде.можда ће се то вратити кад буде било најпотребније!
Веома битна побједа у Новом Пазару. Гостовање у Ивањици биће без сумње најтежи испит до дербија.
Што се тиче "пријатељске утакмице" са Партизаном у Аустралији, ја се питам да ли се то могло организовати другачије? Примјера ради, Лацио и Интер су играли Суперкуп Италије у Кини, ако се не варам. Утакмица сличног карактера, дакле такмичарског, би била подношљива, али пријатељске текме са најљућим ривалом ... Ниђе везе.  :-[
[Image: 35c0qqq.gif]
Сигурна игра крунисана са 2 лепа погодка. Посебно радује што је Лекић дао феноменалан гол што ће га надам се вратити из мини поста у наставак голгетерске серије. Онај слалом кроз одбрану Јавора ме мало потсетио на Шелета и његове пикантерије када изме лопту негде на пола терена па се ушета са њом у гол....
Са друге стране, колико нам је одбрана била кршина на почетку сезоне толико сада изгледа сигурно. Коцкице се полако слажу и долазе на своје место.
Занима ме исто тактички на коју фору Пижон прави одлуку ко са ким игра у шпицу јер иначе одлични Јевтић није уопште улазио у игру. Могуће је да је био повређен мада је ово на памет речено јер немам поуздану информацију у вези тога.
Јевтић је био повређен, ништа тешко, али нису хтели да га непотребно форсирају. Има интервју на званичном.

СЕВЕР ЕДИТ: Да, ево сада сам провалио за тај интервју. Поставио сам пост пре него што се исти појавио на званичном сајту.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)