Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(10-24-2009, 09:28 AM)николаБГ link Wrote:скримо вараш се, налупетао си се, повезао си 2 особе у једну, а од тога ти информације о једном човеку нису тачне. Не пиши ако имаш непроверене информације, које си само начуо негде.
Ако кажеш да сам се налупетао макар реци у вези чега.Капирам мислиш на Антића,човек је као дачићев привезак ишао на прославе титула кк партизан и фк партизан прошле године имаш слике о томе.
http://www.crvenazvezdafk.com/aleksandar...gement.htm

Или мислиш о Раки Марићу па он је позвао Звезду и партизан на преговоре око турнеје у аустралији.

Могуће да нешто ја грешим,само то лепо реци у вези чега.
гале не бих се баш сложио са тобом да је борац играо бункер...баш напротив...људи су играли храбро и свака им част

за Лекића се слажем али има времена да и он проради

Блажић је по мени бре најгори...дечко ниједну једину утакмицу није одиграо више од 50 минута...умире ту по терену, а корнере изводи као тај рака марић кога помоњете...дакле блажић  АУТ! богдановић ИН!

све у свему задовољни можемо бити јер нас је овај исти борац прошле сезоне баш намучио, а против таквих се губи титула!
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
(10-24-2009, 05:47 PM)Dzo_Palac link Wrote:гале не бих се баш сложио са тобом да је борац играо бункер...баш напротив...људи су играли храбро и свака им част

за Лекића се слажем али има времена да и он проради

Блажић је по мени бре најгори...дечко ниједну једину утакмицу није одиграо више од 50 минута...умире ту по терену, а корнере изводи као тај рака марић кога помоњете...дакле блажић  АУТ! богдановић ИН!

све у свему задовољни можемо бити јер нас је овај исти борац прошле сезоне баш намучио, а против таквих се губи титула!

Слажемо се у потпуности... Wink
Ја бих још додао да су Вилотић и Ђорђевић данас демонстрирали игру одбране какву једна Црвена звезда треба да има...чиста десетка!!! Big Grin

Али Обрић једноставно мора да добије шансу,ја овог Блажића не могу да гледам,а ни Николић није много бољи... :o
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
(10-23-2009, 11:04 AM)ДРАГАНА НС link Wrote:Лукић је рекао да би трошкови тог пута у Аустралију били око 100.000 долара. Па глупост дати толике паре да би играли са онима што бламирају Србију кад год изађу у Европу.
Треба дати до знања управи да се навијачи са тим не слажу.

Наравно да не треба да играмо против њих јер:
-нећемо да им дајемо на значају
-осећају да нешто вреде тек кад играју против нас
-јер је то ипак фк патуљак
-јер је на првом дербију 1946.за фк патуљак играло 9 репрезентативаца НДХ
-јер су брука Србије
-јер су југословени
-јер ћемо опет да их угазимо па ће још више да нас мрзе
-јер ми њих не мрзимо, већ их презиремо (глупи мрзе, паметни презиру... Влада маузер је дифинитивно био у праву)
-јер то и да хоће не могу да плате
-јер нећемо да се мешамо са стоком
-јер........

ма довољно је то што их пуштамо да уђу на стадион "Рајко Митић" кад игра репрезентација, а после тога попови морају да нам окаде стадион
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
(10-24-2009, 04:45 PM)Гале Делија link Wrote:Борац као и већина екипа играла је бункер
Аууу, коју си ти утакмицу гледао?!?!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Мислим на почетак првих 20 минута,пола сата бре !Стисли су се на својој половини !!!Нисам мислио на целу утакмицу !Друго полувреме су се отворили,поготово после нашег гола,али првих 20-ак минута су играли тотално дефанзивно !!!Ми на боковима нисмо успели два пута добро да центрирамо,јер су тамо увек била по 2,3 играча Борца !Због тога сам рекао БУНКЕР !
Нисмо са бока успели да центрирамо јер је Лазетић то јуче радио јако лоше, имао је доста и времена и простора за већину центаршутева, а да не причамо о центаршутевима из корнера, којих је барем 7-8 било, а ни један употребљив.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(10-25-2009, 11:48 AM)Игор link Wrote:а да не причамо о центаршутевима из корнера, којих је барем 7-8 било, а ни један употребљив.
па кад имамо домаћег Лампарда тј. Блажића  ;D
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Реално игра је била катастрофа, али мислим да је Пижон у праву кад каже да је то делом последица самозадовољења фудбалера, који су мислили да ће лако изаћи на крај са Борцем... Друго, мислим да је крајње време да се у везни ред убаци још један офанзиван и пробојан играч (поред Лазетића). Мислио сам да ће Пижон формацију са 3 дефанзивна везна форсирати само на почетку док се екипа уигра, али никако да се да права шанса Каду, Обрићу и Лазовићу... Неко од њих тројице, а Пижон би требало да зна који, мора да почиње утакмице, једино тако можемо нешто урадити и преко леве стране која је скроз неупотребљива. Такође можда би могао Лазетић да се пребаци на леву страну, а да Јефтић заигра као офанзивно крило на десној страни! Глупо је играти са Исахом, Савиом, Блажићем или Богдановићем у исто време. Евентуално двојица од њих (од којих би један сигурно био Исах), Лазетић и неко од ових што сам преходно набројао би требало да чине везни ред...

ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
(10-25-2009, 01:32 PM)Ђенерал link Wrote:Реално игра је била катастрофа, али мислим да је Пижон у праву кад каже да је то делом последица самозадовољења фудбалера, који су мислили да ће лако изаћи на крај са Борцем... Друго, мислим да је крајње време да се у везни ред убаци још један офанзиван и пробојан играч (поред Лазетића). Мислио сам да ће Пижон формацију са 3 дефанзивна везна форсирати само на почетку док се екипа уигра, али никако да се да права шанса Каду, Обрићу и Лазовићу... Неко од њих тројице, а Пижон би требало да зна који, мора да почиње утакмице, једино тако можемо нешто урадити и преко леве стране која је скроз неупотребљива. Такође можда би могао Лазетић да се пребаци на леву страну, а да Јефтић заигра као офанзивно крило на десној страни! Глупо је играти са Исахом, Савиом, Блажићем или Богдановићем у исто време. Евентуално двојица од њих (од којих би један сигурно био Исах), Лазетић и неко од ових што сам преходно набројао би требало да чине везни ред...

свака ти је на месту! Још бу само додао да је Лекић поново 543653426514 пута био у офсајду, на то мора да му се скрене пажња!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)