Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(09-01-2009, 01:33 PM)Kaja link Wrote:Еј, како је било нама, тако је било и њима. Не треба да се извлачимо на тај начин. Па сви смо се ваљали од смеха када су играчи комшијског клуба изјављивали да им је била висока трава. Не кажем, рефлектори су и више него очајни били, али да ли је то разлог да ми за 90 минута ни један једини пут не шутнемо на противнички гол? Зато искулирајте мало са тиме.
Опет кажем није оправдање за неуспех слабо осветљење,али нерегуларни услови увек одговарају слабијој екипи,којој пре утакмице није циљ победа.
И слажем се са рукометашем,не играш у балону у крају,па да се жалиш на услове кад је све већ почело,и сам не знам како би реаговало 10 хиљада људи,да су на 10 минута пре утакмице рекли да се одлаже.
Овај потез управе је исправан што се услова тиче,а судија је био коректан.
(09-01-2009, 01:12 PM)Dzo_Palac link Wrote:тачно тако...овде неки стварно лелемудају! УСЛОВИ нису били регуларни!
каже човек играчи се ваде,траже алиби ово оно а зашто би тражили када смо сви видели какво је осветљење било!?сви паметујете нешто а ставите се мало у улогу играча!
нпр штопери нису могли да виде одакле долази лопта!рефлектори су толико ниско били постављени да сваки појединац може да закључи да су били немогући услови за игру!
Можда је била и висока трава, расквашен терен...??
Како нама, тако и њима. И НИКО али нико у клубу нема права да се извлачи на такве глупости, одиграли смо ко пичке, нисмо ни тај један гол заслужили и то је једина истина!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
а да ли ти разумеш да је то као да играш фудбал у школском дворишту ноћу уз само једно БАНДЕРАШКО светло!како мислис да другачије одиграју КАДА СЕ НЕ ВИДИ ЛОПТА ЕЕЕЈ!!! шта треба играчима да дајемо оне наочаре за специјалне јединице када имају ноћне акције??? ма дај бре...слажем се да саопштење клуба делује мало наивно али сигурно не треба прећутати онај вашар!

иначе кажеш како нама тако и њима!и то је тачно! ЗАТО ЈЕ УТАКМИЦА И БИЛА ОЧАЈНА!само што се они не буне јер су узели бод...да су изгубили била би друга прича!
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Само да не дође до замене теза. Ја сам цитирао шта је ”рукометаш” поставио али само делимично. Ако обратите пажњу видећете да сам тенденциозно изоставио први део о коме наш ФК прича о судији. О томе немам намеру да расправљам.
Жалба било какве природе је увек мач са две оштрице а нарочито када одиграш утакмицу где ти резултат не одговара јер се то увек тумачи у стилу тешког мирења са резултатом.
Нико овде не тражи оправдање за игру, али ја верујем да у фудбалском правилнику мора да постоји поглавље и о осветљењу терена које је верујем прецизно дефинисано. Ако боље погледате слику терена у Крушевцу која се појавила на нашем официјалном сајту видећете да се део терена пре и око корнерске заставице једва види. А то што код нас сваки клуб може да постави свеће око стадиона и после да прича да се први пут у историји клуба одиграла утакмица под рефлекторима то је већ проблем наше пилићарске лиге и пакистанаца који седе у ФСС.
иначе су нам утакмице у домаћем првенству јако добре,неизвесне и занимљиве,ова је баш изузетак

(09-01-2009, 03:09 PM)Dzo_Palac link Wrote:а да ли ти разумеш да је то као да играш фудбал у школском дворишту ноћу уз само једно БАНДЕРАШКО светло!како мислис да другачије одиграју КАДА СЕ НЕ ВИДИ ЛОПТА ЕЕЕЈ!!! шта треба играчима да дајемо оне наочаре за специјалне јединице када имају ноћне акције??? ма дај бре...слажем се да саопштење клуба делује мало наивно али сигурно не треба прећутати онај вашар!

иначе кажеш како нама тако и њима!и то је тачно! ЗАТО ЈЕ УТАКМИЦА И БИЛА ОЧАЈНА!само што се они не буне јер су узели бод...да су изгубили била би друга прича!
Ајд немој ти мени "ееј", и немој да сереш по форуму и успостављаш нека правила, обуздај се мало да не би прерано отишао одавде!
За све остало што те занима јави се на ПП да не наставиш гушење теме.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
А како би било да се цела ова ситуација око саопштења гледа из другог угла? Нико не тражи алиби за лошу игру и губљење бодова, већ се само указује на пропусте у организацији утакмице да нам се исти не би понављали у будућности. Ово су монтажни рефлектори који ће се ради популаризације фудбала селити од града до града и није уопште искључено да нас исти сачекају негде у Смедереву, Пожаревцу, Ивањици...

Ја стварно не могу да се начудим шта се дешава са људима, па после сваке утакмице сева ватра са свих страна. Било би добро кад би се људи опустили и максимално се посветили подршци клубу на свим утакмицама.  После не знам колико година имамо играче који гину за сваку лопту, имамо људе на осталим функцијама који итекако знају шта је Звезда јер су дуги низ година провели у њој, створила се јасна хемија између терена и трибина и заиста ме чуди оволико незадовољство. Мислим да је неопходно да се сви наоружамо стрпљењем јер је оно неопходан фактор у праћењу ове, нове, Црвене звезде.
добро пијанац делимично си у праву,осим што треба разликовати писање на форумима од неке друге приче.Клуб се максимално подржава никад већи број људи на стадиону итд. дакле та твоја констатација би била у реду да то није тако како јесте.
Овде се само износе мишљења која су по мени у складу са оним што тренутно приказујемо на терену.Стрпљења треба и биће га,подршке исто.

Што се саопштења тиче и ту си у праву донекле,али после саопштења ређале су се на траци изјаве играча Звезде да је толики мрак био да нису видели лопту,терен је био очајан,ужас итд Дакле ја бар по томе сам ово саопштење схватио као нека врста алибија или су га пак играчи искористили.
А и даље сматрам да је клуб уколико је желео да покаже да то не може,могао да изабере и друге далеко делотворније начине,од једног пуког саопштења 2 дана после утакмице.
(09-01-2009, 04:33 PM)Пијанац link Wrote:Мислим да је неопходно да се сви наоружамо стрпљењем јер је оно неопходан фактор у праћењу ове, нове, Црвене звезде.

Oво је суштина... И то свакако морамо да радимо! Подршка уз гомилу стрпљења! Али то не значи да не треба да указујемо на грешке које могу да се исправе, на идеје које могу да побољшају издања нашег клуба, зар не? Али то наравно треба да радимо у једном нормалнијем, помирљивијем тону, без напушавања.... Сви смо овде војска Црвене Звезде и имамо један задатак, а то је поново велика, највећа Црвена Звезда!!! Ја први, као што споменух у већини својих уписа, нисам за одсецање глава и имам стрпљења колико год је времена овог света... Зашто? Па зато што нам је толико говеда прошло кроз клуб претходних година и ми смо их трпели, па што онда не би истрпели наше људе, Звездаше, од првог до последњег... Не улазим у уписе других форумаша, нити на основу става већине или мањине формирам мишљење, оно што је моја генерална замерка и поновићу је стоти пут, а то је константна промена тактике, формације, тумбање играча, недавање шансе онима који су представљани као највећа појачања итд. ... Па зашта су онда служиле припреме? Борбеност? Да, има је више него икада, и то је било више него очигледна одлика у игри против Динама у Бг, против Славије у Бг, против Рада, али не против Напретка, не против Славије у Прагу и не против Динама у Тбилисију... Симптоматично је да борбености нема када се игра на страни... Право питање је зашто је нема? Какве везе неискуство и незнање има са борбеношћу? Никакве!!! Значи на гостујућим уткамицама је до сада био највећи проблем... Оно што је очигледно, да на тим утакмицама има пуно тумбања састава, дефанзивније игре и одсуство видљиве тактике... Да ли то утиче на борбеност? Можда, али ја нисам психолог, педагог нити нешто слично... Ја само закључујем из оног што видим и сабирам 2+2...

У сваком случају, наш задатак је да пунимо трибине, пре свега Север, да дајемо подршку овој екипи до максимума, да анимирамо људе да пуне Запад и Исток, али нико неће долазити на те две трибине да гледа игру какву смо пружили у Крушевцу... То је јасно и врапцима на грани ваљда... Нема те љубави која не тражи да буде узвраћена... Љубав која је неузвраћена се зове болест... А ту болест сем нас који смо на Северу ретко ко још поседује  ;D

И на крају, можда је и рано за давање било каквих оцена, било је неколико тешких, исцрпљујућих утакмица, тек је почетак и сл. ... Али, јасно је и из авиона да не постоји још увек јасна визија тренера око формације, тактике и наравно најбољег састава... Уколико и након месец-два и даље буде као до сада, то је већ забрињавајућа појава, у супротном, први ћу рећи да сам погрешио и да је Пижон у ствари правио и проналазио тим...

п.с. Колико год били у прави везано за саопштење, каснимо два дана, требало га је издати одмах те вечери... Смеју нам се многи... То је нажалост данак неискуству људи из клуба, али научиће за следећи пут... А о фсс-у и заједници прволигаша, о две мафијашке организације је требало причати још првог Лукићевог радног дана... Те две југословенско-мафијашке организације треба под хитно раскринкати и отерати одговорне који уништавају српски фудбал и пре свега највећи српски клуб Црвену Звезду...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)