Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Није да браним Пижона,али ни ја не бих знао кога да ставим у прву поставу,по мени сви осим Нинкова,Лекића и Исаха су имали барем једну очајну игру у сезони.
(08-31-2009, 02:06 PM)Dzo_Palac link Wrote:[quote author=Игор link=topic=3621.msg70160#msg70160 date=1251722481]
А зашто онда коментаришеш и стајеш на нечију страну ако ниси гледао утакмицу?
као ПРВО-имам право да коментаришем исто колико и ти
ДРУГО- стао сам у одбрану пижона на основу свега виђеног о почетка сезоне! ја не формирам своје мишљење на основу једне утакмице!
ТРЕЋЕ- уколико не желиш да да даш одговор некоме на питање немој га цитирати јер само ствараш могућу тензију међу члановима форума!
[/quote]
Не желим да се настављам, лепо сам ти рекао, а пошто видим да ниси схватио, не вреди....
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Поводом јучерашње утакмице трећег кола Јелен Суперлиге између ФК „Напредак“ и ФК „Црвена звезда“ издајемо следеће

С А О П Ш Т Е Њ Е

ФК „Црвена звезда“ је после одигране утакмице 3. кола Јелен Суперлиге уложила званичан приговор на суђење судије Миленка Вукадиновића. Вукадиновићу није први пут да оштети Црвену звезду а једном је био скинут са листе судија због тенденциозног суђења нашем клубу. Постоји много догађаја у вези са избором овог судије, његовим понашањем као и оним што се дешавало пре и током утакмице о којима ћемо обавестити надлежне органе наше фудбалске и судијске организације.

ФК „Црвена звезда“ тражи одговорност Заједнице прволигаша која је дозволила да се синоћња утакмица у Крушевцу одигра под вашарским осветљењем које није адекватно за одигравање фудбалских утакмица. Пре утакмице су делегат и представници нашег клуба скренули пажњу да осветљење није адекватно и да не омогућава регуларно одигравање утакмице. Одлуком Заједнице прволигаша утакмица је ипак одиграна.

ФК „Црвена звезда“, поводом свега што се десило на јучерашњој утакмици, тражи званичан састанак са председником Фудбалског савеза Србије Томиславом Караџићем и председником Заједнице прволигаша Бранимиром Бабарогићем.

ФК „Црвена звезда“ предлаже да се састанак одржи после одигравања утакмице фудбалских репрезентација Србије и Француске на нашем стадиону. За разлику од оних који су креирали синоћњи скандал у Крушевцу, ми бринемо о интересу српског фудбала и не желимо да на било који начин реметимо припреме наше репрезентације као и људи из ФСС-а за историјски меч са Француском.

По одигравању утакмице са Француском, тражићемо да се отворе многа питања у вези са домаћим такмичењем и његовом регуларношћу. Црвена звезда је последња два месеца најгледанији српски клуб чиме је дала највећи допринос повратку публике на стадионе и опоравку српског клупског фудбала. Подсећамо, да је Црвена звезду од почетка јула до јуче на стадионима у Србији гледало преко 110 хиљада људи (20 хиљада против Рудара, 25 хиљада против Динама, 35 хиљада против Славије, 10 хиљада против Рада, 12 хиљада против Јагодине и 10 хиљада против Напретка). Што јасно говори да смо једини клуб који пуни стадионе широм Србије на гостовањима. Поред тога, утакмице Црвене звезде су међу најгледанијим спортским догађајима које преноси национална телевизија.

Због свега што се десило у Крушевцу, Црвена звезда повлачи уступљена ТВ права Заједници прволигаша и неће дозволити директне телевизијске преносе утакмица које се одигравају на нашем стадиону укључујући и вечити дерби. Ова одлука ће важити до разјашњавања свих спорних питања са Заједницом прволигаша.

http://www.crvenazvezdafk.com/src/uo-nem...ontent.htm
http://www.crvenazvezdafk.com/src/uo-nem...ontent.htm

О чему бре ови причају? Какво тенденциозно суђење, како их није срамота?!
Човек је судио сасвим коректно, не да нас није оштетио, већ је највећи део утакмице свирао за нас.
Оваквим саопштењима скреће се пажња са очајне игре Црвене звезде, тренера који подхитно да заврши макар Народни Универзитет "Божидар Аџија" како нас више не би брукао на конференцијама за штампу оним простачким одговорима на питање новинара из РС (зашто не игра Врањеш), али и на терену оним срамним бункерима против екипа који су три ранга испод нас (Динамо Тб, Славија, Напредак, Рад....).
Ово "вашарско" осветљење треба да славе, јер да није било таквог осветљење никада не би дали гол...

Срамота...

Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
(08-31-2009, 05:32 PM)buteo serbiano link Wrote:http://www.crvenazvezdafk.com/src/uo-nem...ontent.htm

О чему бре ови причају? Какво тенденциозно суђење, како их није срамота?!
Човек је судио сасвим коректно, не да нас није оштетио, већ је највећи део утакмице свирао за нас.
Оваквим саопштењима скреће се пажња са очајне игре Црвене звезде, тренера који подхитно да заврши макар Народни Универзитет "Божидар Аџија" како нас више не би брукао на конференцијама за штампу оним простачким одговорима на питање новинара из РС (зашто не игра Врањеш), али и на терену оним срамним бункерима против екипа који су три ранга испод нас (Динамо Тб, Славија, Напредак, Рад....).
Ово "вашарско" осветљење треба да славе, јер да није било таквог осветљење никада не би дали гол...

Срамота...

Ма срамота бре, ова прича не пије воду, можда код неких ћоравих пензионера, али вадити се сада на то је стварно брука велика....
(08-31-2009, 10:37 AM)Skrimo link Wrote:[quote author=Ђенерал link=topic=3621.msg70152#msg70152 date=1251707682]
Ау брате не верујем... кад смо добили Динамо Тбилиси сви су ову екипу дизали у небеса, а сад после једне лоше партије одмах крене пљувачина!? После кад вежемо 2-3 победе биће: Браво Пижон, ово је Звезда и слично...?!

Има да сачувам ове постове које сад шаљете, па ако бог да, кад освојимо титулу, да вам покажем колико сте лупали сад...

И само се питам што не завршите тренерску школу, кад вам је знање на нивоу, ионако Србији треба свежа тренерска крв...
Јел си ти задовољан нашом игром и тактиком?

ја се нешто не сећам да је неко дизао у небеса тим после динама,ту су биле похвале на борбености и тиме што нису клонули упркос головима које смо примили и резултату у првој утакмици.И дал је могуће да неко диже Звезду у небеса после 2-0 и 5-2 против Динама Тбилисија који је оно у рангу неке наше просечне прволигашке екипе+што им у реваншу нису играли 2 најбоља играча.
Динамо су добиле Делије и борбеност и жеља играча а то је вероватно повезано једно са другим,динамо нису добиле тактике,поставке,тренерске замисли.Да нисмо примили онај први гол и други ја не верујем да би их ми прошли,једноставно онда је морало да се крене у напад да није тако било овај би и даље тактизирао и ко зна шта би било.

Дај Боже да се до титуле дође,али то не мења ствари,ко зна до краја сезоне можда се деси неко чудо па сви будемо задовољни радом Пижона.Али тренутно то није тако нити имамо моћи да у будућност гледамо,можемо да се надамо.

[/quote]

Не могу да кажем да сам задовољан тактком, али исто тако ми НЕМАМО ИГРАЧЕ за офанзивнију тактику! Од офанзивних везиста имамо Обрића, кога сад гледао на пријатељској утакмици на Златибору, и који је забрињавајуће физички слаб... техинику има добру, али би га сваки штопер одувао са терена! Затим имамо неискусног Лазовића, за кога верујем да није лош играч, али је очигледно још млад да би почињао утакмице! Поред њих двојице немамо више офанзивних везиста, тако да је нажалост реално да играмо са 3 дефанзивна везњака!
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
па у томе је проблем,прво дај да видимо дал имамо или немамо боље,нек пусти нек играју кад овако не иде добро са тренутним кадром.
Друго Обрић је одиграо сваку утакмицу на припремама,зашто је онда Пижон толико га форсирао и уигравао тај тим,да би после 2 месеца припрема и утакмица сезону започео са другом поставом,а Обрића нема ни на клупи.Лазовић је неискусан,па и Савић је неискусан,пола нам је екипе неискусно,па шта сад.А да не причам шта су причали о њему кад је долазио.
И треће кад кудиш треба ти тренерска диплома кад хвалиш можеш бити и неко ко није одгледао ниједну утакмицу,где је теби диплома пошто тврдиш да је реално ово и да немамо играче за оно?a ;D
игоре и не треба да се настављаш...објаснио си  ;D

пижон човек ради што може.колико видим ништа од пуровића.гледао сам снимак и врло лако се може заклључити да је узрок лоше игре лоша игра средине терена.то су све биле неупотребљиве лопте,лопте у ноге противника, сецкање игре у нелогичним ситуацијама.каду подбацио,блажић подбацио,лазетић се трудио али ипак подбацио!кад се томе дода и стварно лош терен(лепо се види на снимку како лопта има нелогичну путању када се креће по земљи) и лоше осветљење онда је и овај бод велики.реално нисмо заслужили више и то је то!

сад сви можемо причати пижон ово оно...а кога је могао да убаци?када је ионако играло пола друге поставе...СТРПЉЕЊЕ МОРА БИТИ МЕЂУ НАМА!
што се тиче обрића тачно еј да није потпуно спреман...исто као и лазовић али полако...доћиће и време када ће и они показати колико знају!
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Волео бих да Пижон пружи шансу Срећковићу и Лазовићу. Бар 20-так минута на оваквим утакмицама. Ти клинци не могу много погрешити, а доста искуства могу стећи. Чини ми се да је Срећковић бољи техничар од Блажића и да би био право освежење. Па и Пижону су врло младом пружили шансу, што је он и најбоље искористио. Кадуа као да су провалили. Мало му чвршће стану, удвоје и готово. Запетља се не може проћи, а и нема неки преглед игре, не даје пасове као што би се од њега очекивало. Форсирање тројице дефанзивних везних као што рече Skrimo нису до сада дали резултате
Гласам за младе играче, они ме бар не могу разочарати.
Срце на терен ...
(08-31-2009, 06:07 PM)Ђенерал link Wrote:Не могу да кажем да сам задовољан тактком, али исто тако ми НЕМАМО ИГРАЧЕ за офанзивнију тактику! Од офанзивних везиста имамо Обрића, кога сад гледао на пријатељској утакмици на Златибору, и који је забрињавајуће физички слаб... техинику има добру, али би га сваки штопер одувао са терена! Затим имамо неискусног Лазовића, за кога верујем да није лош играч, али је очигледно још млад да би почињао утакмице! Поред њих двојице немамо више офанзивних везиста, тако да је нажалост реално да играмо са 3 дефанзивна везњака!

Ако неком после овог "уписа" још није јасно,нека оде до бар једног тренинга и ..

(08-31-2009, 07:03 PM)Skrimo link Wrote:па у томе је проблем,прво дај да видимо дал имамо или немамо боље,нек пусти нек играју кад овако не иде добро са тренутним кадром.
Друго Обрић је одиграо сваку утакмицу на припремама,зашто је онда Пижон толико га форсирао и уигравао тај тим,да би после 2 месеца припрема и утакмица сезону започео са другом поставом,а Обрића нема ни на клупи.Лазовић је неискусан,па и Савић је неискусан,пола нам је екипе неискусно,па шта сад.

... види праву слику

(08-31-2009, 07:03 PM)Skrimo link Wrote:па у томе је проблем,прво дај да видимо дал имамо или немамо боље,нек пусти нек играју кад овако не иде добро са тренутним кадром.
.А да не причам шта су причали о њему кад је долазио.

И на аутобусу пише Беобанка па кад уђеш унутра нико ти не даје паре!    Wink

Мислим да се чека Срећко да "проради"јер је Љуба Мољац(Обрић)прсо ко лајсна што се тиче првих 11 а то се видело одмах када су се вратили из Ивањице.Лазовић је малчице јачи физички од Обрића-прави омладинац!
Једно од наших највећих појачања је Марко Николић"Наката" који се опоравља од повреде.Треба га сачекати до почетка пролећа.
Још нешто ми није јасно зашто нико од играча не остаје после или пре тренинга и ради индивидуално?!

ПС

Могу донекле да разумем Пижона јер  ПИТА СЕ ОД Г...А  не прави!Јел после Тбилисија на кзш јавно рекао да ОВОМ ТИМУ ФАЛЕ БАР
3 ИГРАЧА и позвао спонзоре да дају паре да би се то остварило и имали бољи тим!
Ако Лукић не нађе ускоро паре одоше и он и татин Кокакола син и Пижон,а пре тога има да крпи рупе тако што ће до 2010 да прода Нинета 100 % ал не својом вољом.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)