Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
ко сме самном да се клади да ће да освојимо или куп или титулу? на кој начин не знам или једно од та два је наше ове сезоне!!!!!!!
До краја ЗВЕЗДИ веран!!!!!!
Ни мени се нешто не свиђа овај Пижон, али нека остане бар једну сезону. Не бих волео да се опет унесе зла крв у клуб, треба да нађемо спонзора, још немамо пристојну рекламу на грудима. Много тога још треба да се уради у клубу.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Хорор утакмица у Крушевцу за све звездаше. Толико од мене. Овај Напредак смо пре неколико година тукли са 9-0.. Боли ова немоћ и незнање, искрено
(08-30-2009, 09:02 PM)Darko link Wrote:Хорор утакмица у Крушевцу за све звездаше. Толико од мене. Овај Напредак смо пре неколико година тукли са 9-0.. Боли ова немоћ и незнање, искрено
мислим да је 9:1...ако се неварам.Муслин водио екипу,коцић се качио на пречку и пао са ње..умро сам.... Big Grin али ниеј то тема.Слажем се са Игором.Рече један човек,као кад друголигаш уђе у прву лигу па се свих плаши.
Али не верујем. Увек једну утакмицу одиграмо добро, па онда нешто лоше. Прво јагодина добра, па славија лоше,па онда славију код куће добијемо, па са мртвим напретком 1:1. Као да с еопустимо после једне добре партије.
Ми у Крушевцу их нисмо разбили у скорије време, ово је једно од традиционално тежих гостовања.
Овако лоша и безидејна игра са мало трчања је са моје стране очекивана. Играли смо након тешке утакмице у четвртак, без два стартна бека. За 90 минута дали смо гол без шансе и примили га из јединог њиховог шута на гол. То све говори о квалитету наше јадне и бедне лиге.
Од ове Звезде ћете гледати много успона и падова. Физичка спрема је очигледно недовољна, па су могуће неке припреме у Ивањици за време ове репрезентативне паузе.
Ја овде не видим Пижонову кривицу што су играчи слабо трчали. Играли смо 4-4-2, значи нисмо се бранили. Е сад то што је Лазетић неспособан без Нинкова на десној страни и што Блажић не може сам лево је наша реалност.
Уз 4 одбрамбена играча имали смо 3 играча из средине који су били дефанзивни. Против напретка?!?! После случајно постигнутог гола, стали смо са каквом таквом игром и препустили лопту противнику иако је било још 70 минута утакмице?!?! Јадно...
А тек измена Јевтић-Перовић за не поверовати.
И опет је крив неко тамо 14-и. Нема нама трофеја ни ове године, нажалост.Пижон је од почтка био лош избор.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Јесмо ли ми имали неку шансу,дал је њихов голман имао неку интервенцију е то је питање.90мин и ништа па то је до тренера а не до играча.Пижон=Земан.Незнам кад је време за промене.
(08-30-2009, 10:21 PM)Игор link Wrote:Уз 4 одбрамбена играча имали смо 3 играча из средине који су били дефанзивни. Против напретка?!?! После случајно постигнутог гола, стали смо са каквом таквом игром и препустили лопту противнику иако је било још 70 минута утакмице?!?! Јадно...
А тек измена Јевтић-Перовић за не поверовати.
И опет је крив неко тамо 14-и. Нема нама трофеја ни ове године, нажалост.Пижон је од почтка био лош избор.
Потписујем ово.Сад нема Пижон ни кога да истури у први план ко против Славије где је по њему одлука утакмице био Блажићев промашај који је шутирао из корнера и мртвог угла и по Пижону то нас је упропастило што је он промашио тако изгледну шансу,нема везе што ниједан гол нисмо дали из неке израђене акције нити што нисмо имали видљиву игру,што нисмо стварали неке изгледне шансе или пак што смо били несигурни у одбрани,то њему није био проблем само ето овај што га није дао из корнера,пошто у Крушевцу чак нисмо имали ни такву какву шансу па не може ни да се вади на то.
Њему капа доле као легенди мада и то треба схватити осим Митића и Џаје све остале наше звезде су далеко више добиле од Звезде него што су дали,али без обзира свима њима велико поштовање и респект,али Пижон за сад је велики промашај бар што се мене тиче.
Опет нисмо Лазовића видели,Обрић целе припреме сваку текму 90 минута сад га нема ни на клупи,они су офанзивни везњаци чињеница да са овим дефанзивним немамо резултате,надам се да ће Пижон напокон схватити то,да Звезде не сме да игра дефанзивно поготово у домаћим такмичењима.

Нагледаћемо се ове сезоне сличних издања. Пре свега у гостима, мислим да ћемо на Маракани тешко губити бодове. Трофеји су, колико год желео да будем позитиван, мисаона именица јер постоје бар два тима која су боља од нас. Да ли је Пижон крив, не знамо јер није немогуће да извлачи максимум из ових играча који, да будемо искрени, мало вреде на тржишту. Мора му се замерити то што против Напретка игра на 40 метара од свог гола уместо обрнуто. Може резултат да се чува и на други начин а не тако. Мислим и да је велики проблем овог тима што се од 25 играча само двојица служе левом ногом, обојица бекови. Гледам Блажића нпр, прође по страни, отворен простор за центаршут, Перовић и Лекић чекају али он стаје, окреће се и намешта на десну ногу. Јбг. то је она прича о парама и музици. Играчима за сада не бих замерио на овој бламажи, мислим да су изгорели против Славије и да је логично било одсуство жеље и борбености на коју смо навикли. Мада, док играју у овом дресу, таквих оправдања не сме бити. Шта је ту је, идемо даље, ми у подршку и разумевање, они надам се по што више бодова.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)