Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Ви нисте нормални. Мени предајете о српском језику..а да сам рекао "супер", "феноменално" или неку другу СТРАНУ реч нико не би ни приметио..

Било како било, неко је споменуо да ни за време Муслина и Зенге нисмо стварали гомилу шанси ни играли допадљиво...То је донекле тачно, али не боли мене недостатак шанси и лепих акција у нашој игри, него недостатак било каквог концепта, потпуно лутање, и НЕВЕРОВАТАН КУКАВИЧЛУК НА ГОСТОВАЊИМА.Исправка, НЕВЕРОВАТАН КУКАВИЧЛУК УВЕК ОСИМ КАД СМО У МИНУСУ БАР ТРИ ГОЛА.
Озбиљни тренери се труде да остваре константну, поуздану игру, а Пижон просипа демагогију и резултат му зависи од атмосфере на стадиону, времена, хороскопа, светске економске кризе..
А и мене нервирају ликови (а било их је око мене) који кењају за време текме, просеравају се о играчима, пљују (такви што је најинтересантније најчешће уопште и не разумеју фудбал)..
Значи желиш да те приметимо по изразима? Да нисмо нормални, то одавно знамо.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
(08-30-2009, 12:33 AM)Вербал Кинт link Wrote:Ви нисте нормални. Мени предајете о српском језику..а да сам рекао "супер", "феноменално" или неку другу СТРАНУ реч нико не би ни приметио..
Ми нисмо нормални, а ти си дојајан(ваљда се то тако пише)...
Брате...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Аман људи, ја сам већ обрисао две поруке баш да се не би скретало са теме и причало о споредним стварима, већ о фудбалу. У чему је проблем да се такве ствари решавају приватним порукама, а не на јавном делу форума? На оба форума после сваке утакмице има скандалозних израза, а само се прави још већи циркус ако се о томе јавно разглаба!
Мислим да је непотребна расправа или поруке на свакој другој трећој теми  те што смајлије,те што ти изрази...ја разумем све и капирам ако хоћемо да форум изгледа озбиљније,али укините смајлије,ставите речник којим се може писати и ко се не придржава банујте га,уместо што тренутно на 20так тема се пише што је неко написао дојајно,што је неко ставио овај смајли а што је неко написао ненадјебиво,тако игоре?Можда смо и ми некад злзлзлз...углавном ваљда смо се разумели озбиљности форума не доприносе ни дегенски смајлији нити глупи изрази али ни глупе расправе на сваком кораку о томе.Поздрав.

едит-Нисам видео Пијанцев последњи пост,поставио га је ваљда док сам писао,иначе не би ни писао,да не мислите да настављам,реко је пијанац све што треба,јбг.
Ово је ефикасније од ПП, јер овако већи број људи види то што хоћемо да кажемо. Искрено мука ми је кад прочитам такве глупости, надам се да ће ови видети што већи број људи са овог форума и да ће престати користити те глупе изразе.

(08-30-2009, 10:37 AM)Skrimo link Wrote:...што је неко написао дојајно,што је неко ставио овај смајли а што је неко написао ненадјебиво,тако игоре?Можда смо и ми некад злзлзлз...
Писали смо свашта, неко из незнања, неко из еуфорије, а неко из ко зна ког разлога. Ред је да се с тим престане.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Да се вратимо теми из наслова. Вечерас јако битна утакмица, атмосфера ће вјероватно бити одлична, пуне трибине, први пут рефлектори у Крушевцу. И по ко зна који пут замољавам вас да не пљујете Пижона и играче. Овдје неко написа да је очекивао да ово буде сезона из снова!? Гдје ти живиш брате?
[Image: 35c0qqq.gif]
(08-30-2009, 01:13 PM)Mikelandjelo link Wrote:И по ко зна који пут замољавам вас да не пљујете Пижона и играче. Овдје неко написа да је очекивао да ово буде сезона из снова!? Гдје ти живиш брате?

Е то се зове ”бежање од реалности” и напрасно заборављање шта се дешавало пре само 2 месеца. Из тог разлога су коментари појединаца онакви какви јесу. Ми можемо да коментаришемо о Пижоновим лошим или добрим потезима и то је право свакога на форуму.... међутим таква доза не поштовања према том човеку је тотално невероватна. Прихватити се тренерског посла у моменту по наш клуб у коме се Пижон прихватио је пре свега храброст која неминовно води у не задовољство појединих људи. Већ је почело и да се лицитира са новим именима тренера. Будемо ли мењали људе на најосетљивијим местима у клубу сваке полу-сезоне као претходне гарнитуре дотаћићемо поново дно дна много брже него што појединци мисле.
Бољи тренери и играчи ће доћи када се буде имало пара а до тада поштујмо легенде клуба, бодримо клуб, критикујмо игру, тренера и руководство али са циљем поправљања ствари које реално могу да се поправе а не константним негативним прозивкама циљних људи који се код појединаца претварају у искаљивање личних фрустрација.
Једина ствар коју је ова управа рекла је да је приоритет стабилизација клуба. Ако је то тако и ако смо то сви прихватили онда се треба тако и понашати. Све што се поред тога више уради је бонус али ако се тај бонус не деси онда нема места одређеним коментарима појединаца.
..ма није проблем у лојалности, нереалности..
Ја вам тврдим да Звезда нема ништа лошији тим од Партизана.
Није проблем што резултат некад изостане, јер за њега треба и среће, проблем је ШТО СА ТРЕНЕРОМ КАО ШТО ЈЕ ПИЖОН МИ САСВИМ СИГУРНО ГУБИМО ЈОШ ЈЕДНУ ГОДИНУ. Не титулу, не куп...НЕГО ГОДИНУ.
Човек који брани онако стечених 1 0 против напретка, чији тим није у стању да разбије пресинг и нападне последњих 15 мин...није за тренера Звезде ни поједном критеријуму осим добронамерности и верности Звезди.
(08-30-2009, 08:07 PM)Вербал Кинт link Wrote:Није проблем што резултат некад изостане, јер за њега треба и среће, проблем је ШТО СА ТРЕНЕРОМ КАО ШТО ЈЕ ПИЖОН МИ САСВИМ СИГУРНО ГУБИМО ЈОШ ЈЕДНУ ГОДИНУ. Не титулу, не куп...НЕГО ГОДИНУ.
Човек који брани онако стечених 1 0 против напретка, чији тим није у стању да разбије пресинг и нападне последњих 15 мин...није за тренера Звезде ни поједном критеријуму осим добронамерности и верности Звезди.
Тужно, па смешно, па јадно. Свака част на играчкој каријери, свак част на лојалности клубу, на преузимању клуба кад је најтеже, али брате да не зна свој посао, ни зна!
95 минута без иједне једине полушансе, случајно постигнут гол, немоћност тотална, брањење резултата против напретка, ја не желим такву Звезду!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)