Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Не кажем да треба да се мења Пижон али само треба Лукић мало да се умеша , па онакав кукавички фудбал нисам могла да гледам. Зар ћемо тако да играмо и против рада сутра? и против гробља ? И тако хоће да освоји титулу? Да али у неком другом животу.
(08-22-2009, 02:07 PM)ДРАГАНА НС link Wrote:Не кажем да треба да се мења Пижон али само треба Лукић мало да се умеша , па онакав кукавички фудбал нисам могла да гледам. Зар ћемо тако да играмо и против рада сутра? и против гробља ? И тако хоће да освоји титулу? Да али у неком другом животу.
Или у неком паралелном свету  Wink
Скоро се у свему слажем са вама. Да је курвинска игра била, била је. По оној формацији Туторић је требао да игра бека, што никада није у животу играо! Не оправдавам га уопште, али његово место је штопер! Друго Вилотић. Дошао је у Звезду пар дана пре Јагодине, тада су говорили да није спреман, да ће му доста требати да се уигра, да упозна тим, и тако пропусти он Јагодину. Да би већ у следећој текми, после само пар дана, одиграо читавих 90. минута и показао ништа, што је и нормално! И трећа ствар, измена у 91. минуту при резултату 3-0 за противника  ???  Ако неко то може да ми објасни, бићу му врло захвална! Каже Пижон после текме, платили смо данак неискуству! Па који данак? Павловић јесте неискусан и млад, али га зато не треба стављати у први тим. А Туторић млад? Неискусан? Нећу ништа да кажем, јесмо ми добро одиграли против Тбилисија у реваншу, али зар тиме треба да се задовољимо? Искрено се надам да се такве утакмице као против Славије неће поновити, и да је дошло време да извучемо поуке. Па нек нам је са срећом у овој фудбалској сезони!   
(08-22-2009, 03:39 PM)Kaja link Wrote:И трећа ствар, измена у 91. минуту при резултату 3-0 за противника  ???  Ако неко то може да ми објасни, бићу му врло захвална!  

Видиш, 3:0 је ”боље” него 4:0. Када је Пижон вероватно схватио да са онаквом игром и одбраном можемо да примимо и четврти а богами и пети гол онда је почео да тактизира и да краде време. Нема шта, мајсторски одрађено. Ми смо у ствари чували у тим моментима ”активан” резултат од 3:0 за Славију... :o >Sad
Хммм, изјава Пижона како оно уопште није била дефанзивна формација, већ 3-4-3, те да је Звезда играла офанзивније него репка у Јужној Африци ...!? Звездина звезда не би смјела да изгледа попут увређеног дјетета.  ???
[Image: 35c0qqq.gif]
ТРИ БОДА ПРОТИВ РАДА И КОНАЧНО СТАМЕНИ НА ГОЛУ!!!  Smile
САМО СЕВЕР ОСТАЈЕ, ЧУВА ЗВЕЗДУ, НЕМА НИКАД ИЗДАЈЕ!!!
Момци су трчали,борили се, јурили ,гинули и види се да има потенцијала а Лекићу свака част за борбу за сваку лопту.
По свему судећи враћа нам се Влада Стојковић.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Добра игра синоћ,иако то резултат није показао,борбеност на завидном нивоу.На моменте смо деловали јако добро,течно се играло до ноге,мењала се страна....Нама су највећи проблем игре на гостовањима у Европи,не знам из ког разлога играмо тако,као да нам се ноге одсеку.Мислим да имамо шансе  против Славије,уз још бољу игру,и брз гол.Славија као што сам рекао ништа посебно,обичне везаре:тако да пуна Маракана,плус изграње и Божија помоћ,и све је могуће.Па ако су нам они длаи 3 комада за 90,можемо и ми 3,уставри убеђен сам,једино што ме плаши је дефанзива.Верујем да ћемо дати 3 гола,само да не примимо,а то је најтежи део посла,мада Славија је у првој имала 4 озбиљна шута на гол.

Стамени на голу сасвим добар,ипак било је мање кискева у одбрани,али неупоредиво мање него раније.Мени се на пример свидело јуче ккао је играо Блажић,можда да још поради у дефанзиви,али у офанзиви сасвим коректан...
кад су играчи пре почетка дошли пред Север било нам је свима јасно да деремо оне магарце,мада су дошли да играју фудбал што је за похвалу.
шта рећи за наше момке осим свака част,шта тражимо и очекујемо они нам пружају поштено и мушки.трче,боре се,ударају још кад науче мало боље Big Grin да играју ето нама весеља.Лекићу капа доле,Перовић је наше дете и зна за кога игра,капитен врло коректан,Нинков стандардан...напокон Стамени

навијачи,шта рећи,кад смо дошли кући клинац прича:"мама, како је грмело,одавно није било тако...(за телетабисе је био на Златибору и преплакао целу утакмицу, има 12 год,а на Северу је од 3.) он посебно не воли црвенкапу јер сви локални ђилкоши у школи навијају за рад
ништа друго за четвртак осим..."СА НАМА СЕ МОЖЕ СВЕ ШТО СЕ ПОЖЕЛИ...А ЈА ЖЕЛИМ САМО ЈЕДНО,ДА ЗВЕЗДА БУДЕ ШАМПИОН!!!"

Forum Jump:

Users browsing this thread: