Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(08-11-2009, 01:13 PM)Дуле НБГ link Wrote:Сезонске карте важе и за утакмицу против Славије.

http://www.crvenazvezdafk.com/na-slaviju...ontent.htm

Ја сам је данас купио,тако да не бринем!,5000 хиљада карата,то не жвучи тако лоше
E ово је већ одлична вест....

Преузето са Спортске Централе
Quote:Ћирилица први пут на Звездиним дресовима
14.08.09. 17:40

По први пут у богатој историји Црвене звезде њени фудбалери ће у суботу на гостовању у Јагодини обући дресове са ћириличним словима.

Такве дресове "црвено-бели" ће носити у домаћим надметањима, а на међународној сцени ће, због правила европске куће фудбала, на дресовима презимена бити исписана латиницом.
Коначно побједа на старту српског шампионата, послије готово читаве деценије. Јагодина нам очито лежи, има ту још ствари да се поправља, али битно је да се кренуло тријумфом и момци ће сада имати још више самопоуздања. И ћирилични дресови - браво за потез Управе.
[Image: 35c0qqq.gif]
(08-17-2009, 12:14 PM)Mikelandjelo link Wrote:Коначно побједа на старту српског шампионата, послије готово читаве деценије.

Само једна исправка, због чињенице да се случајно или намерно занемарују неке ствари те се народу пуни глава да Звезда мора да прекине Бог зна какву неугодну традицију. Тачно је да 12 година нисмо победили у првом колу НА СТРАНИ. Пре ове утакмице смо последњи пут у првом колу победили Вождовац 2006. на Маракани са 2:0, са Бајевићем као тренером, а стрелци су били Јанковић и Ђокић.
Него како је мали Савић попио Перицин дриблинг један на један...Smile Оно је било трагикомично гледати...
Све у свему, одбрана нам је кршина и ту дува са свих страна. Надам се да ће Вилотићев потпис нешто променити у том смислу.
(08-17-2009, 04:49 PM)CEBEP link Wrote:Него како је мали Савић попио Перицин дриблинг један на један...Smile Оно је било трагикомично гледати...
Све у свему, одбрана нам је кршина и ту дува са свих страна. Надам се да ће Вилотићев потпис нешто променити у том смислу.
Надам се да нам Славија неће натрпати мрежу головима јер први пут ове сезоне играмо против неке озбиљније екипе.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(08-17-2009, 04:49 PM)CEBEP link Wrote:Него како је мали Савић попио Перицин дриблинг један на један...Smile Оно је било трагикомично гледати...

Oво сам и ја приметио. Перицин дриблинг из "старих дана", када је возо све редом, а посебно Пакистанце ! Савићу се може и опростити, млад је. Али овим старијима не, они не смеју да наседају на дриблинге тако лако.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Има ли то негде на јутубу да се види, за нас који нисмо гледали утакмицу?
(08-18-2009, 02:50 PM)ljuba link Wrote:Има ли то негде на јутубу да се види, за нас који нисмо гледали утакмицу?

Има..пробај "јагодина звезда 0-3 извештај" да кучаш на јутубу.
(08-18-2009, 02:50 PM)ljuba link Wrote:Има ли то негде на јутубу да се види, за нас који нисмо гледали утакмицу?

мислим да је тај дриблинг негде на почетку деветог минута

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)