Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
До јуче је продато 5000 пропусница.МИСЛИТЕ О ТОМЕ Smile
Свака част на предивоној вечери синоћ.

Као што је Север рекао,циљ ове сезоне је стабилизација клуба.Колико видим добро се ради,има помака,почев од продаје сезонских карата,сајт клуба добро функционише,продавнице са клубском опремом су почеле да раде,додуше стидљиво,али ето неких помака...

Видело се јуче како се бори за клуб,почев од Пижона,не могу му замерити за оно шутирање лопте,ма и ја би исто тако нешто урадио.Видела се између осталог кроз тај потез,колико воле клуб,једноставно емоције обузму човека.Играчи се боре,гину,по мени тим има потенцијала.Одгледао сам конференцију за штампу,где Пижон био на земљи,такође оно што је рекао о куповини играча.Можда након проласка у следеће коло може да се поведе прича о томе,најважније је да се домаћински располаже новцем.

Пижон има ауторитет,играчи га поштују,изгарају за дрес,а то је оно што ми тражимо.Надам се да ће тим бити под мањим притиском него до сад.Противник у следећој рунди по мери,може се играти са њима.То је све неважно,само да се боре....једино што бих желео је да се само више потруде да дају гол у гостима....

На крају јуче игра са 3 задња везна,а ипак добра и нападачка игра,пресудило је срце....

Хвала ти Звездо што постојиш!!!!
То народ воли да види - срце на терену.  Пижон рече јуче тек по завршетку меча да је публика дала последњи гол. Иако сам више него задовољан јучерашњом атмосфером на стадиону, мислим да су најзаслужнији за гол били оних 11 момака на терену(који су још увек под лупом што се тиче фудбалских вештина) али који су изгинули за тај грб на грудима и за нас на трибинама. ХВАЛА МОМЦИ године су прошле када се последњи пут неки тим који је играо за Звезду овако борио за грб на грудима и за нас навијаче. Ми смо ту само били ветар у леђа додуше јак ветар ,али ипак, ми не дајемо голове.
Момци - вратите Звезду где јој је и место, на врх , само храбро оваквом игром ништа није немогуће, а ми ћемо бити увек ту
Чудна је ова звездина екипа. чудна је тактика, а она ноћ је баш била за незаборав....онакав пљусак пред почетак, па био сам мокар до голе коже...али вредело је...
Свидела ми се игра, искрено, не памтим кад је звезда неком у јевропи дала 5 комада...по боковима (десном) смо деловали као елементарна непогода, сваки продор спољних играча је била опасност за гол...на левом боку је фалио Игњатијевић, али ајде сад.... ваљда ће Лукић нешто пазарити до почетка првенства. или ће гурнути неког од клинаца из звездине школе...а ни ови грујици нису наивни уопште. ...не би их сад требало подцењивати јер има ту сасвим солидних играча, рецимо она њихова 7-ца (бем ли га како се зове), па онај црнац што је искључен, онда онај што нам је дао 2. гол....у првој утакмици онај Мебашвили (или тако нешто)...и као екипа су деловали прилично уиграно...
За Павела Нинкова се слажем, трчао је као бесан, фала Богу да су Перовића послали на допинг контролу а не њега  Smile ...
Ђорђевић и син Вујадин врло добри....чули сте да је спикер на стадиону објавио да је Вујадин дао аутогол, на срећу погрешио је јер би то било лоше за тако младог играча...одиграо је сасвим коректно, али се види неискуство, нарочито код 2.гола који смо примили...имао је још пар несигурности (лопта га прескаче), али утисак је ипак врло повољан...е још да ми неко каже зашто је Ђорђевић попасао црвени после оног старта...? Није приговарао, није се расправљао и шта се десило са мозгом оног судије муџахедина ето то ми никад неће бити јасно?!
Пре почетка утакмице испадох смешан јер кажем људима да је добро што игра Цветковић, да би након 5 минута морао да трпим најстрашније псовке јерБо је исти био, па ајде да кажем збуњен...и даље тврдим да је он добар играч, али против Динама је играо левог бека (принудно), а његова позиција је десни бек или десни (задњи) везни....није се баш снашао, нарочито у нападу, али обзиром да је његова проба у Црвеној звезди ушла у Гинисову књигу рекорда као најдужа провера у историји фудбала, мислим да и Пижон мисли исто што и ја...ипак је Цветковић ту да мења Нинкова, а не Игњатијевића...
Савио, Исах, Лазетић (Богдановић, Каду, Николић), Перовић, Лекић...Речи би све поквариле!!!....Свака част момци!!!

Е да....да не заборавим...Пижон, хвала ти што си Тутору оставио на клупи....али ипак си морао да ме нервираш са Блажићем....опраштам ти!

Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
(08-08-2009, 10:39 AM)buteo serbiano link Wrote:а ни ови грујици нису наивни уопште. ...не би их сад требало подцењивати јер има ту сасвим солидних играча, рецимо она њихова 7-ца (бем ли га како се зове), па онај црнац што је искључен, онда онај што нам је дао 2. гол....у првој утакмици онај Мебашвили (или тако нешто)...и као екипа су деловали прилично уиграно...

Баш бих волео да знам колика је цена том Меребашвилију. Играч је феноменалан и има одличан преглед игре.

(08-08-2009, 10:39 AM)buteo serbiano link Wrote:е још да ми неко каже зашто је Ђорђевић попасао црвени после оног старта...? Није приговарао, није се расправљао и шта се десило са мозгом оног судије муџахедина ето то ми никад неће бити јасно?!

Ђорђевић је попасао црвени картон сасвим оправдано јер је стартовао са обе ноге, дивљачки, на њиховог играча. Изгледа да му се смркло у тим тренутцима и питам се шта је са његовим мозгом. Оставити 10 другара на терену у тренутцима када јуриш 2 гола је велика глупост. Онда судија долази на ред који је изгледа био или удуван или збуњен па је помешао картоне а избламирао се јер му је прво дао жути картон, што би било у реду да се одмах исправио јер смо сведоци да судије извлаче картоне из погрешног џепа, међутим, оно што је невероватно је да му је показао прво жути а онда после прилично времена је ту одлуку поништио и показао му црвени. Не знам како то може али судијина је задња.

(08-08-2009, 10:39 AM)buteo serbiano link Wrote:Пре почетка утакмице испадох смешан јер кажем људима да је добро што игра Цветковић, да би након 5 минута морао да трпим најстрашније псовке јерБо је исти био, па ајде да кажем збуњен...и даље тврдим да је он добар играч, али против Динама је играо левог бека (принудно), а његова позиција је десни бек или десни (задњи) везни....није се баш снашао, нарочито у нападу, али обзиром да је његова проба у Црвеној звезди ушла у Гинисову књигу рекорда као најдужа провера у историји фудбала, мислим да и Пижон мисли исто што и ја...ипак је Цветковић ту да мења Нинкова, а не Игњатијевића...
Савио, Исах, Лазетић (Богдановић, Каду, Николић), Перовић, Лекић...Речи би све поквариле!!!....Свака част момци!!!

Мало је играча, добрих универзалаца који могу да играју данас на многим позицијама. Евидентно је да Цветковић није универзалац и да не може такве позиције да игра. Па видели сте шта се десило када се Лека вратио у наш казнени и покушао да глуми одбрамбеног играча.

(08-08-2009, 10:39 AM)buteo serbiano link Wrote:Е да....да не заборавим...Пижон, хвала ти што си Тутору оставио на клупи....али ипак си морао да ме нервираш са Блажићем....опраштам ти!

А Тутори требају у глави да се слегну неке ствари јер тренутно његове игре не могу да препознам и стварно не знам шта је разлог таквом паду.
Све у свему, вече за не заборав. Нема нам сада друге него само напред. Срећа прати храбре.
После онакве утакмице је чак и два дана касније јако тешко дати било какав рационалан коментар. Пошто видим да се коментаришу појединци, поделио бих са вама и неколико својих запажања. Да кренем од капитена:

Никола Лазетић је коначно постао прави лидер на терену. Ваљда је одласком Коромана коначно добио простор који заслужује. Иако већ у годинама игра, трчи, бори се као младић. Његово богато искуство играња у Серији А сигурно може много да помогне овим младим момцима.

Придружио бих се похвалама које су упућене на рачун Павла Нинкова. У ове 4 утакмице је показао да није више онај фудбалер који нас је добрих годину и по дана углавном нервирао. Само нека настави овако и нећемо имати проблема, бар када је десна страна у питању.

Славко Перовић, момак који је први уговор са Звездом потписао у тегет мајици ДС1989, момак који је после гола који нам је дао у Крушевцу подигао дрес и показао нам Звездину мајицу израста у правог бисера који је изданак Звездине школе фудбала. Својим пожртвовањем и понашањем свакако не оставља навијаче равнодушним.

Голман Павловић, на клупу! Стаменковића треба вратити на гол што пре.

Када је борбеност у питању много је примера, али бих ја издвојио један. То је наш трећи гол. Иако су већ у другом минуту заоставног времена погодили стативу, они нису стали већ су и даље кидисали да дају тај преко потребан трећи гол и то је за сваку похвалу.

У утакмици са Славијом, заиста само очекујем да гину као и до сада. Ако тако буде, не би им замерио ни да испадну.
Нинков одиграо одличну утакмицу, а и Перовић је прилично добар био. А што се тиче голмана, ја лично мислим да је Стамени доста квалитетнији голман од Павловића. Онакве киксеве као против Динама (и у Грузији, а и код нас) Звезда себи не смије да приушти. :-[ Надам се да се Стамени ускоро враћа у првих 11.
САМО СЕВЕР ОСТАЈЕ, ЧУВА ЗВЕЗДУ, НЕМА НИКАД ИЗДАЈЕ!!!
(08-08-2009, 03:01 PM)CEBEP link Wrote:Баш бих волео да знам колика је цена том Меребашвилију. Играч је феноменалан и има одличан преглед игре.
Према неким информацијама Лукић је питао Грузине за њега и речено му је 2 милиона
Jесте добар играч,али 2 милиона је превише,посебно за нас.
Мало скрећем са теме, али се надам да овим нећу некога увредити.

Случајно укуца www.crvenazvezda.com (Заборави фк на крају)......и слатко се насмеја. Комплекси су страшна стварWink.

Дали је "пропусница" исто што и "сезонска улазница" ?

Похвале за све што се тиче утакмице. Играче треба увек похвалити када одиграју добро, направе успех. Само тако ће добити још веће самопоуздање и бити спремни за веће изазове. Исто важи за супротну "страну". Тј. када не дају свој максимум, треба им дати до знања да то тако не може. Изгубити се може, али не са лабавим залагањем.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)