Threads: 0
Момцима свака част! Показали су како се игра за свој клуб. Дај Боже да овако наставе. Чак и да нисмо синоћ прошли (НЕДАЈ БОЖЕ!) њима све похвале на борбености. Само напријед у нове побједе, вратите ЗВЕЗДУ тамо гдје јој је мјесто!
САМО СЕВЕР ОСТАЈЕ, ЧУВА ЗВЕЗДУ, НЕМА НИКАД ИЗДАЈЕ!!!
Threads: 1
Ако се буду борили као јуче биће нешто од њих.
Threads: 10
Играмо са Славијом из Прага!
Прва: 20.8 у Прагу
Друга: 27.8 у Београду!
Threads: 1
Са Валенсијом би напунили стадион,узели лепе паре од тв и реклама ал дал би прошли овако имамо добре шансе јер Славија нам је противник по мери,наравно уз пуну МАРАКАНУ.
Threads: 0
Јуче су стварно момци показали велику борбеност, свом снагом су се борили за свој клуб, ако тако наставе далеко ћемо догурати. Посебно ми се свидело што су колико сам могао приметити бекови и бочни играчи доста вежбали центаршут, сваки центаршут је био полушанса. То је по мени још један плус из јучерашњег меча.
Threads: 15
Народ смо склон крајностима, од одушевљења до разочарања. Након 0:2 у Тбилисију многи су једва дочекали да осују паљбу по Пижону и екипи. Послије синоћне петарде, салве одушевљења.
Момцима свака част за приказану борбеност и надам се да ће тако и да наставе. Не може се увијек ни побједити, али се срчаност мора показати кад се носи црвено-бијели дрес. Поновићу по ко зна који пут, ово је тек почетак на дугом путу опоравка.
Threads: 2
(08-07-2009, 12:48 PM)MACAK link Wrote:Са Валенсијом би напунили стадион,узели лепе паре од тв и реклама ал дал би прошли овако имамо добре шансе јер Славија нам је противник по мери,наравно уз пуну МАРАКАНУ.
Ја верујем да ћемо и против Славије напунити стадион!!!Али буквално до последњег места !!!Прво зато јер смо показали и доказали да ми долазимо да гледамо ЗВЕЗДУ,а не њене противнике.Друго јер је ово одлучујућа утакмица која доноси играње у Европи најмање до децембра.Треће јер ћемо играти 3 Европске утакмице на Маракани и још толико гостовања,што је сјајно да ова млада екипа стекне искуство ,а клуб заради неколико милиона евра!!!Многи су изгубили веру и наду у Црвену Звезду,али су синоћ били одушевњени оноликом вољом,борбеношћу и жељом играча да дођу до победе !!!!Црвена Звезда се за само једну ноћ дигла у небеса и постала тема број један у Србији!!!!Сви ЗВЕЗДАШИ јој се диве,а наравно има оних злонамерних што су љубоморни,но нећемо о њима !!!!Ипак са друге стране далеко од тога да можемо већ сад да се радујемо!!!Славија Праг јесте лакши противник од Валенсије,Бенфике и АЕК-а,али никако није за подцењивање!!!Пре неки дан сам баш гледао на б92 емисију о њиховом дербију и доста приче је било о Славији.Славија је 2007 играла Лигу Шампиона!!!!Прошле године су добили и нови стадион,финасијски су у бољој ситуацији од нас,али сва срећа новац не игра на терену !!!Испали су у среду из квалификација за Лигу Шампиона од Шерифа из Тираспоља!!!!Прву утакмицу у гостима играли су 0-0,а у реваншу су водили 1-0,до последњег минута утакмице!!!Малопре сам читао прве изјаве њиховог тренера и играча(Душан Васиљевић,српски играч у редовима Славије ) и нису задовољни!!!Тренер је рекао да се прибојава атмосфере на Маракани

,а такође и Васиљевић је изјавио да зна каву фанатичну подршку има Црвена Звезда!!!!!Занимљиво је и то да су навијачи Славијеод јутрос на њиховом сајту гласали кога од 4 екипе би највише волели да извуку и чак око 30 посто је гласало за Црвену Звезду!!!!Разлог је јасан: ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!!!Славија има добру навијачку групу,солидну у Европи и из тог угла биће занимљиво и гостовање,али и на Маракани!!!!!Добра ствар је и да почиње наша лига и да ћемо и ту моћи још мало да се уигравамо!!!Далеко је прва утакмица али најбитније је ПОСТИЋИ ГОЛ у гостима!!!Против Динама нисмо дали гол,па смо видели колико је било тешко и колико се напора уложило да се прође даље!!!Значи прва утакмица јако битна,да се направи повољан резултат,а онда на ПРЕПУНОЈ МАРАКАНИ само небо ће нам бити граница!!!!
Threads: 17
Само неколико не повезаних мисли у вези са утакмицом и пар ствари за размишљање.
* Павле Нинков је вероватно синоћ одиграо утакмицу живота па после онаквог трчања, у шта нисам веровао да он то тако може, пало ми је на памет да можда није на неким дрогама.
* Голман Павловић.... После текме са Рударом помислио сам да смо добили голмана који је дефинитивно бољи од Стаменог међутим после јучерашње утакмице не знам шта да мислим. Први гол није могао да брани јер је Лека погодио рашље и скинуо му паучину са тог дела гола. Међутим, други гол ме је бацио у тотално не знање. :o
* Ови играчи су не избрушени дијаманти којима требају утакмице и што више заједничких игара. Биће ове сезоне још свашта, и више од тога, али само хладне главе и без икаквих притисака на играче и управу јер ћемо тиме направити не потребну тензију која може негативно да се одрази на овај млад тим.
* Оно што је синоћ упалило са Динамом не догађа се сваки дан и нема шансе да упали и са Славијом. Кључ успеха против Чеха је одлична игра у Прагу јер ако поновимо онакво издање као у Тбилисију мислим да реално немамо шта да тражимо. Са друге стране, буду ли играчи поновили онакву игру као јуче у обе утакмице против Славије, мени лично резултат неће више бити важан.
* Не треба летети високо, спуштање на земљу што пре је прва ствар на којој треба сада радити на психолошком плану. На плану игре, одбрану изоловати од остатка тима и вежбати прекиде до изнемоглости. И даље не треба заборавити да је ове сезоне приоритет стабилизација клуба..... Мислите мало о томе.
* Да ли је неком скоро пало на памет сукоб Пижона са Бурзановићем од пре месец дана и неких постова на форуму у вези тога? Мислите мало о томе.....
апсолутно се слажем за Нинкова,његова најбоља партија досада,радује ме што се боре, што знају шта је Звезда!