Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(08-02-2009, 01:40 PM)Skrimo link Wrote:О томе да му треба дати подршку,наравно,па макар решио да игра са 3 играча мање на терену нема полемике ту,али ако то значи да не треба дискутовати о ономе што гледамо и видимо онда јбг,подршка сигурно неће и ни не сме изостати.
Свако има право да изнесе своје мишљење па и ако се оно диаметрално разликује од мишљења већине. У томе је и цела чар дискусије и полемике које иначе требају да користе сваком од нас да проба да сагледа ствар из што више различитих углова. Ја само апелујем на то да ако се већ износе мишљења, да она буду базирана на чињеницама и да не буду плод беса и не задовољства у датом моменту због лоше игре нашег тима; као и да се мишљења не заснивају на полу-провереним информацијама или дешавањима из историје клуба или појединца које нису тачне или нису сасвим тачне.
Овај форум не постоји због нас четворице-петорице него због свих наших навијача као и љубитеља клуба који су спремни и вољни да поделе своја размишљања са већином поштујући при томе основна правила форума.
Од уторка почиње продаја улазница за утакмицу против Динама.
http://www.crvenazvezdafk.com/na-dinamo-...ontent.htm
Супер што ће важити сезонске карте, мислим да ће бити пуна Маракана.
Што се тиче Пижона и мени није јасно зашто игра овако кукавички, зашто нема малог Лазовића, Обрића...???Не знам колико треба да имамо стрпљења са оваквом нјеговом тактиком, дефанзивном.
Видећемо.....
А слжем се да је гробље прецењено и ове године, не жалим за Клеом, и мислим да играмо сваку утакмицу нападачки да би све побеђивали.
поздрав, видимо се у четвртак на препуној Маракани.
(08-04-2009, 07:56 AM)ДРАГАНА НС link Wrote:Што се тиче Пижона и мени није јасно зашто игра овако кукавички, зашто нема малог Лазовића, Обрића...???Не знам колико треба да имамо стрпљења са оваквом нјеговом тактиком, дефанзивном.
Видећемо.....
Пижон види да се од ових играча и њиховог квалитета тешко може направити тим који ће да гази све са 3 разлике сваку утакмицу а што би ми сви волели.Обрић нема снаге и игра само напад а фудбал се игра у оба смера,Каду исто је танак у дефанзиви,Лазовић не игра јер на том месту игра Лазетић који је "мало" искуснији и физички јачи.Свестан је да нам у одбрани торнадо и да било која екипа  која игра ангажованије има да нас одвали.Јел нам то сад треба?У овом тренутку?Колико сам видео на тренинзима Пижон са њима ради изврсно, указује на исте грешке по неколико пута,демонстрира сваку ситуацију форсира их да играју брзо са максимум 2 додира напред, објашњава јасно али ....Немој да се чудите што Богдановић игра кад гине на сваком тренингу.Јесте да је "лимитиран" и да је боље да вуче канап него да игра фудбал.Зашто игра Лекић? Зато што у овој  нашој бункер лиги ти мораш да имаш једног сидраша и што без потребе губи снагу отварањем лево и десно и враћањем до центра по лопту које неко треба да му даје.Проблем је што у клубу немаш резерву за истог као и за место левог бека.Ми боље играче од ових немамо и питање што се тиче дефанзиве треба поставити прво АЏИЋУ односно ЛУКИЋУ.А одговор је колико пара толико музике.
Дали неко зна шта се дешава са Шишићем,Џеф Силвом и осталима,то су све играчи који су под уговором а ми морамо да их плаћамо,нпр.Шишић по уговору треба да прими отприлике као и пола комплектног играчког и тренерског кадра у току 2009-е,чуо сам данас да је Тричковски отишао на Кипар на позајмицу али шта је са осталима,јел смо их се ослободили,тј. њихових плата или и даље чекамо да их неко купи?
А што се тиче тима,нама цео тим има примања од 1,3 милиона евра,барем према Лукићу,то све говори,нема ни једно звучно име али барем по првим утакмицама може да се види да је цео тим састављен од бораца,да има веома мало манекена тако да очекујем да ово буде једна од најбољих сезона севера где ћемо у огромном броју мечева ми добити утакмице.
Е да,сјајан потез са пропусницама од 1000 динара али ипак мислим да је тако морало и са истоком и западом,да и они вреде по 1500 динара,не више,да буде пуна маракана јер ми у једној европској утакмици узмемо више кеша него у целој полусезони.
Говорио сам ово много пута раније, али ћу поновити за све новајлије на форуму. Немојте постављати вести са банана сајтова и из банана новина!
Pižon: Nemamo šta da izgubimo

Дај Боже да тако играју сутра... Нешто ми не звучи лепо да Звезда заврши с Европом пре јесени Smile

Пијанац: Ако не умете да наместите ћирилицу на рачунару користите: http://www.srbijazemljaheroja.com/cirilica.html
Ај банујте овог дебила што рекламира спортал вести, јебо га спортал

ЕДИТ: Од 5 постова што је написао на свих 5 је ставио вест са спортала.

Шта се оно тамо чује,ко то пева у равници?
ево извучени су шешири за жреб,
потенцијални противници су нам:

валенсија,
бенфика,
аек атина,
славија праг.

јбг, у пола два почиње па уживајте!

информација са сајта uefa.com
I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.
Лако је сад после победе хвалити на сва звона,али и да је резултат остао 3-2 ,ја бих написао исто !!!!Момци свака част,браво,браво,браво!!!!Ово је највећа ЗВЕЗДИНА победа у последљњих 10 година !!!!Никад до сад нисам видео ни један тим ЗВЕЗДЕ да се оволико бори,да целог себе дају ЗВЕЗДИ,без имало резерве!!!Срце своје су оставили на терену и стварно су играли за ДЕЛИЈЕ како је СЕВЕР и тражио !!!Синоћ је пола Србије славило и то је доказ колику су радост донели свима нама који волимо ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ !!!Сви говоре да ЗВЕЗДА нема тим,да су то лоши играчи,али ипак сви ми који волимо Црвену Звезду схватамо да то није тако!!!Да је клуб летос кренуо из почетка,да је направњен солидан тим,али тим којег чине не 11,већ 15-20 играча који су у сваком тренутку спремни да дају и 150 посто својих могућности,да гину на терену за ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ!!!То смо чекали већ годинама и сад смо напокон дочекали!!!Нормално треба им дати времена,и тренеру и играчима,али и управи !!!Синоћна утакмица је показала да се ЗВЕЗДА враћа тамо где и припада,на сам врх,,изнад свих !!!Све иде на боље,игра,навијање,бројност на утакмицама,клуб се полако стабилизује и то треба да се настави овако!!!!Још једна ствар која ме јако радује !!!Синоћ смо победили 5-2,али прве речи тренера и играча су биле : ''Хвала ДЕЛИЈАМА,они су нас носили до победе!!!!Без њих не би успели!!!!''Тек после почиње прича о самој утакмици ,играчима,... !!!То само говори колико нас они цене,поштују и да знају ко смо ми и шта нама значи ЦРВЕНА ЗВЕЗДА!!!!!Још јеном браво момци,само тако наставите храбро и борбено да играте !!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)