Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(07-30-2009, 08:03 PM)Вербал Кинт link Wrote:мој ћале тврди да је био прецењен и као играч

Као тренер можда као играч сигурно не...

И КАД СЕ РЕЂАЈУ ПОРАЗИ,НАША ЉУБАВ НЕ ПРОЛАЗИ!!!
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
Који је вама двојици-тројици ???? За овакве дискусије имате "чат". Пижона и екипу оставите на миру, ако нећете да их подржите. У моментима пораза, подршка је најпотребнија !!!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Нормално да је потребна подршка и они ће је добити на стадиону али зашто да их не критикујемо кад су заслужили критику?Тема је ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!! у подфоруму ТЕРЕН која је и предвиђена баш за овакве ствари-приче о играчима,тренеру,противнику,критике и сл.

Eво и,по мени,једног од бољих текстова о нашој игри

http://www.redstarbelgrade.com/newsconte...&News=2324
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
на нама је само да за недељу дана направимо још јачу атмосферу и да грми цео стадион...да види динамо шта је атмосвера и да се они улаше од нас....а можемо то да направимо и надам се да хоћемо!!!!!!!!

а играчи као играчи...ту нема шта да се прича,све се видело на терену...... Sad
До краја ЗВЕЗДИ веран!!!!!!
Управу је Херој, лоши смо били али шта да се ради тим је такав какав је за сада бољи немамо, а да ли ћемо имати не верујем... У сваком случају мислим да ћемо проћи даље зато што свим играчима много значи када чују да је пун стадион иза њих, то много утиче на њихов мозак исто тако и на противника има да се усеру кад буду осетили атмосферу.... Зато мора пун север да грми целу утакмицу 90 минута!

A Пижон шта је изјавио ја не могу да поверујем... Која атмосфера? Узбудљивије је на сахрани...
НАПРЕД ЗВЕЗДО, ЦЕО ЖИВОТ ЈА САМ ТЕ БОДРИО....
Igrači Zvezde: Svi smo podbacili, ali ništa nije izgubljeno

http://sportal.rs/news.php?id=7086

Jbg, bice bolje na Marakani... ispromasivali su se dobro veceras...
После битке, сви су генерали - каже пословица... И лако је сад пљувати Пижона, играче, а кад смо победили Рудар сви су били у еуфорији... А Пижон је извео исти тим, са исто три дефанзивна средњака... Мени се ни тада није свидела та тактика и свако је могао да види да смо могли и три комада да примимо, али Словенци нису имали среће... Ми смо дали гол, они се отворили и падоше јо 3 комада из полуконтри и контри...

Јучерашњи наступ не би ни коментарисао, ништа није ни могло да се види у нашој игри... Ни добро а ни лоше... Изузев борбености која не недостаје... Некако смо без идеје, без знања да угрозимо противнички гол... Да ли је то само до квалитета играча или и до знања тренера, то је сад већ озбиљно питање, али нека се њиме баве они који су за то плаћени у Звезди... Мене и онако боли глава од њихове игре и резултата у последњих пар година...

Оно што је у овом тренутку наш превасходни задатак је да напунимо Север и стадион Рајко Митић и подршком каква се не памти уздигнемо тим и одведемо их у следеће коло Уефа такмичења... Стога радите на томе јер сваки одзив мањи од оног против Рудара био би велики неуспех...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(07-31-2009, 03:22 AM)born2bdelija link Wrote:Igrači Zvezde: Svi smo podbacili, ali ništa nije izgubljeno

http://sportal.rs/news.php?id=7086

Jbg, bice bolje na Marakani... ispromasivali su se dobro veceras...
шта су се испромашивали,кад нам је најбоља прилика а и једина скоро био шут Игњатијевића изван шеснестерца?!

По мени Пижону на душу иде овај пораз не због тактике или не знам чега јер је рано о томе говорити тек је 3. утакмица ове сезоне,али оно што је причао по новинама да је Рудар дупло бољи тим од Грузијаца,итекако је можда могло или и јесте деловало на играче и тим.Ако неког победиш у 2 меча 5-0 и онда твој тренер шири причу да је следећи противник дупло лошији од тог што си победио онда јбг...по мени прва грешка.

Уз солидно пун стадион,уз пун Север ништа није немогуће,ја чврсто верујем да ћемо их разбити тим пре што нема сада више калкулисања.
(07-31-2009, 08:00 AM)Skrimo link Wrote:[По мени Пижону на душу иде овај пораз не због тактике или не знам чега јер је рано о томе говорити тек је 3. утакмица ове сезоне,али оно што је причао по новинама да је Рудар дупло бољи тим од Грузијаца
Ово су новинари лоше пренели.
Лоша утакмица, па добро. Нисмо могли да очекујемо ни боље од овог скромног тима. Немамо плејмекера и то је то. Али свеједно бићемо на Маракани и у четвртак и после да пружимо подршку.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)