Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Moжда ће неко рећи да смо класична тркачка или не дај Боже сеоска екипа или да нисмо ни близу Галактикоса из Хумске. Али мислим да одавно нисмо имали прилику да гледамо борбенију и полетнију Звезду. Чиме сам ја презадовољан. Свиђа ми се и то да, најзад, тренер ужива велики респект и има ауторитет код ових играча. И то је нешто од чега смо се одвикли. Можда му се и може ставити нека замерка на формацију или селекцију али Пижон је са својим избором успео да са убедљивих 5:0 прође прво коло и да наговести наду за следеће мечеве. А кад сам се већ дохватио тактике једна од мојих идеја је: Каду лево, Лазетић десно и Перовић у шпиц. Остало све исто, нарочито јер дефанзивни део екипе није дозволио гол у 180 минута. Мислим да је Лекић мало искористив у овој формацији али никад се не зна, ипак се натрпао у тој другој лиги. Добро је за сада, како рекосте без еуфорије и уз овакву подршку, биће то још боље.

Прво полувреме слабо,али у другом мнго боља игра !!!Ипак не треба сад да дижемо у небеса ни играче ни никога,али исто тако немамо разлога да будемо незадовљни !!!Чињеница је да нисмо неколико година уназад имали играче који се оволико боре за сваку лопту,за сваки метар,да нисмо имали тренера велику Звездину легенду као што је то Пижон ! Многи нас оспоравају,да смо лоши,чак лошији од прошле године!Од онога људи нема горе !Имамо недељу дана до утакмице са Дачијом !Играчи су пробили лед,остварили две победе,осетили шта значи играт на Маракани и све то треба да нас радује и даје наду да ћемо за 7,односно 14 дана се опет радовати !!!Играчима велико браво,али и да наставе тако !
(07-24-2009, 10:04 AM)NightMare link Wrote:Moжда ће неко рећи да смо класична тркачка или не дај Боже сеоска екипа или да нисмо ни близу Галактикоса из Хумске.

А ко ће то рећи? Искомплексирани новинари или чобани преко пута парка?
Сеоска екипа? Па Звезда и њени навијачи су одувек били симбол оног најурбанијег што Београд и Србија имају да понуде.
Галактикоси? Овакву глупост давно нисам чуо.

(07-24-2009, 10:04 AM)NightMare link Wrote:Али мислим да одавно нисмо имали прилику да гледамо борбенију и полетнију Звезду. Чиме сам ја презадовољан. Свиђа ми се и то да, најзад, тренер ужива велики респект и има ауторитет код ових играча. И то је нешто од чега смо се одвикли. Можда му се и може ставити нека замерка на формацију или селекцију али Пижон је са својим избором успео да са убедљивих 5:0 прође прво коло и да наговести наду за следеће мечеве.

Рецепт је ту врло прост а гласи ”Звезда Звездашима” и ту се прича завршава. Пижон као Звездина Звезда може да греши, може можда лоше неке ствари да процени али ће сваки играч код њега у екипи да изгине за црвено-беле боје где ће дисциплина бити изнад свега, а у таквим условима тим изгледа као организована војска. У таквим су се условима Пижон, Дуле Савић и остали развијали под палицом чувеног Бранка Станковића. Е тако ће и сада бити..... Из тог разлога нема места за играче попут Бурзановића са паланачким менталитетом и умишљеним звездицама који су плаћени по пар милиона јевреја.

После текме ми је синуло да играчи нису још свесни колико и шта могу. На почетку другог дела текме, почело је пешачење и одуговлачење уместо да су навалили и згазили их до краја што се на крају и испоставило као прави рецепт. Самопоуздање и вера се стичу играма као јуче у континуитету. До тада, нека играчи и тренер раде свој посао јер са оваквим приступом игри пред нама ће бити једна прилично успешна сезона.
(07-24-2009, 04:23 PM)CEBEP link Wrote:Галактикоси? Овакву глупост давно нисам чуо.
Схваташ, надам се, да је било крајње иронично. A што се тиче мојих aлузија на коментаре око екипе, није случајно. Превише је зле намере у јавности било а да се тицало ФК Црвена Звезда.
Ја сам сасвим задовољан пролазом у следеће коло,ипак је ово још јул,ретко када,смо почињали сезону овако рано...тим је функационисао задовољавајуће,иако је кратко време заједно.

Свидело ми се када је Пижон именован за тренера.Мени је ћале причао да је он седео на клупи код Бранка Станковића,иако је био убедљиво најбољи играч.Дисциплина је основ свега,човек има ауторитет...Ја сам размишљао,зашто је кренуо у оба меча,са доста дефанзивним саставом,али некако намеће ми се утисак да је тим па и тренер био под великим притиском,и да нису смели превише да разикују,па је то оставило трага.Све у свему јул је месец,има још 3 недеље до почетка сезоне код нас...нема потребе за неком супер формом,мени је довољно да побеђују и пролазе.Биће дана за мегдана,а такође моје мишљење да је тим добро укомпонован,можда недостаје један централни дефанзивац.У нападу има доста опција.Борбеност на нивоу,и умерене изјаве.Свиђа ми се то што су играчи релани опстимисти,уважавају противника, а такође су свесни величине клуба за који играју...
Пукли смо 2-0 против ових грузина  :'(
Ај што смо изгубили,али да ниједну једину шансу не направимо за 90 минута,па то је онда стварно да се човек запита...
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
Врло тешко ћемо ово надокнадити, нема ту неког квалитета баш сам се сморио максимално, пропадање се изгледа наставља  :-\

На питање због чега је дошло до драстичног пада у игри у односу на дуел са Рударом, тренер звезде је да своје виђење
-Мислим да су играчи сувише потпали под утицај атмосфере на стадиону, са извесном дозом страха ушли су у меч,повукли се некако у себе [Image: icon_eek.gif] [Image: icon_redface.gif]
Годинама уназад слушам хвалоспеве о Пижону, а врло се добро сећам његовог учинка у Звезди, а богами и Олимпиској репрезентацији, па и Воши..Уз све то, мој ћале тврди да је био прецењен и као играч и да је минирао тренера Бранка Станковића, и баш се питам под каквом је звездом он рођен да га неки и даље хвале...
Мада играчима овог техничког знања ни Капело не би помогао...А чуј уплашили се паклене атмосфере...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)