Тешко да ће Ријека да нам се падне, изгубили су од неких индијанаца Диндерданге(или како се већ зове) који у Европи никад никог нису победили а губили су од неких екипа и са по 14-0 ;D

ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
|
Тешко да ће Ријека да нам се падне, изгубили су од неких индијанаца Диндерданге(или како се већ зове) који у Европи никад никог нису победили а губили су од неких екипа и са по 14-0 ;D
![]()
Прекопирано са рсб. форума(због тога је латиница) у вези сутрашњег жреба
Young Boys, Valerenga, Fredrikstad, Geteborg, Kosice, APOP Kinyas Peyias, Ljubljana, Honved i pobednici sledecih parova su nam moguci protivnici KR Reykjavik 2-0 (0:0) Larisa Elfsborg 3-0 (0:0) Haladas Falkirk 1-0 (0:0) FC Vaduz Flamurtari 1-0 (0:0) Motherwell Cherno More Varna 1-0 (1:0) Iskra-Stali Naftan Novopolotsk2-1 (1:0) Gent Suduva 0-1 (0:1) Randers FC Sigma Olomouc 1-1 (0:1) Fram R Legia Warszawa 3-0 (1:0) Olimpi Rustavi Juvenes/Dogana 0-1 (0:1) Polonia Warszaw Sturm Graz 2-1 (2:0) Siroki Brijeg L. Metalurgs 2-1 (1:0) Din. Tbilisi Sliema W. 0-0 (0:0) Maccabi Netanya Bnei Yehuda Tel Aviv 4-0 (2:0) Dinaburg Omonia Nicosia 4-0 (3:0) HB Tórshavn FK Sarajevo1-0 (1:0) Trnava St.Patricks 1-1 (1:0) Valletta FC Skonto Riga 1-1 (1:1) Derry Gorica 1-0 (1:0) FC Lahti Differdang03 1-0 (0:0) Rijeka Milano Kumanovo 0-4 (0:4) Slaven Crusaders 1-1 (0:0) Rabotnicki FK Vetra 0-1 (0:1) Helsinki Honka 2-0 (1:0) Bangor City
07-16-2009, 11:21 PM
[quote author=Бошке link=topic=3621.msg69051#msg69051 date=1247783766]
ухапшена су тројица због бакље Covece neverujem koja brutalnost zbog baklji,coveka su sutirali i udarali pendrekom dok je lezao na zemlji.mene je udario zandar sa konja jer sam ga pitao autogram... ![]() ![]()
“ Постоје различите љубави у животу. Волиш жену – лепо, волиш девојку - још ти лепше, волиш децу – и то је лепо. Али, брате, волети Црвену звезду...НИЈЕ МАЛА СТВАР!!!
07-17-2009, 12:56 AM
(07-16-2009, 11:01 PM)Darko link Wrote:Crusaders 2-1 (0:0) RabotnickiМени је жалосно било што нам је Гума поред Славка био најбољи играч на утакмици...Имам утисак да смо ми играли на 0-0 првенствено па ако се укаже прилика за неки гол супер ако не нема везе.Види се да смо далеко од уиграности што нас је на крају текме могло скупо да кошта...У сваком случају очекује нас реванш за недељу дана који је за нас бити ил не бити. Свака част секцији из Словеније на одлично одрађеној текми!Све похвале!
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Кад их коригујеш, убаци их поново!
07-17-2009, 09:56 AM
Синоћ смо доста лоше одиграли...Не могу да верујем да нико од наших играча није спреман да узме лопту и да уради неку финту,да крене у мало озбиљнији продор,шутне,центрира,да уради нешто конкретно а не да се само додају и чекају...А задњих 15 минута(кад је требало да им ставимо још 2 пошто су се они отворили и бацили све карте на напад)наши су били мртви уморни и вукли се по оној словеначкој њиви,ал ајде прва текма па и да им се опрости...Ако ништа бар смо победили!!!
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
07-17-2009, 10:05 AM
Уколико прође Рудар из Велења, Црвена звезда ће се у 3. колу квалификација састати са једним од победника следећих утакмица:
Рејкјавик (Исланд) - Лариса (Грчка) 2:0 Лијепас Металургс (Летонија) - Динамо Тбилиси (Грузија) 2:1 Слијема (Малта) - Макаби Нетања (Израел) 0:0 Јувенес/Догана (Сан Марино) - Полонија (Пољска) 0:1 Ветра (Литванија) - Хелсинки (Финска) 0:1 http://www.redstarbelgrade.com/newsconte...&News=2309
07-17-2009, 10:38 AM
Бурза све демантовао,хоће да тужи новине.
http://www.sportal.rs/news.php?id=6188
07-17-2009, 10:53 AM
Оно синоћ је било скроз очекивано. И пре почетка се знало да се Пижон највише плаши ове две утакмице, јер има мало времена да уигра нову екипу, а да морамо по сваку цену да наставимо такмичење у Европи.
У утакмицу је ушао са 3 задња везна без креативног играча, са једним јединим циљем, а то је да не прими гол. То је успело и за то капа доле, кад се мало замислите нисмо се нешто прослављали на гостовањима ван Србије у последње време. Она формација никад нигде није виђена, али најважнији је резултат. Иако са три задња везна, Пижон је играо и са два шпица, очекивајући да Лекић можда спусти неку лопту Перовићу или Лази. Ја сам презадовољан урађеним, јер ово сигурно неће бити стандардна постава, а највише ме радује залагање на терену
07-17-2009, 11:53 AM
(This post was last modified: 07-17-2009, 11:59 AM by Војник_севера.)
Противник ће нам највероватније бити Полинија,ако прође ове анонимусе.Што се тиче игра ја сам задовољан,ипак после само 3 припремне утакмице,и месец дана заједно,подсетићу да су само 3 играча из прошле сезоне играла на овом мечу.Лазетић,Туторић и Богдановић.Ја волим што овако побеђујемо,има још много мечева.Не схватам зашто би ми играли у најбољој форми сад у јулу,ја би волео да Звезда игра и да убија противнике,али у овој фази припрема,пошто смо и даље на припремама,није то потребно.Галатасарј је на пример одиграо нерешено са још горим тимом него што је Велење,има још примера у овој рунди.Стрпљење само,ја верујем у Пижона, и момке,показали су синоћ велику борбеност...може боље али добро је и овако.Полонија је тим који се фузионисао са Гроцлином,ткао да опет на исти тим као пре 2 године...
Сам ојендо питање за надлежне,дал и ће ове сезоне бити акције са чланаринама? |
« Next Oldest | Next Newest »
|