Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Тренерова је задња !!!!!! Играчи има да се поклопе ушима и да раде шта им се каже. Бурзановићу, марш назад одакле си дошао, јер за Звезду си много мала и глупа личност !
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
(07-15-2009, 03:56 PM)Eribo link Wrote:Тренерова је задња !!!!!! Играчи има да се поклопе ушима и да раде шта им се каже. Бурзановићу, марш назад одакле си дошао, јер за Звезду си много мала и глупа личност !

Овај извештај из Монда је постављен од стране ОртоДелије на претходној страни. Погледај шта је већ написано пре него што поставиш нешто на форуму!
Порука за све: људи, читајте, читајте, па опет читајте и тек кад осетите да треба нешто корисно да напишете онда то лепо и напишите. Нема потребе да понављамо једни друге, да преносимо непроверене информације, да скрећемо са теме, да пишемо глупости. Само тако ћемо подићи квалитет писања и читања овог форума.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text...est=140932

Интересантна вест и ја бих рекао прилично лоша по нас. Зашто лоша? Кад се Лукић први пут појавио са окупљеним Звездашима, Дујковић је био једна од главних фигура. Писало се да ће бити тренер или директор омладинске школе. За прву позицију је ''победио'' Пижон, али ми није јасно зашто Дујковићу није дато да води бригу о Звездиној деци. Човек са несумњивим фудбалским знањем и невероватним иностраним искуством је поклоњен савезу, а ко ће да води бригу о нашој деци је колико ја знам и даље непознаница.
(07-15-2009, 07:00 PM)Пијанац link Wrote:а ко ће да води бригу о нашој деци је колико ја знам и даље непознаница.

Зар није Петар Кривокућа постављен за директора "омладинске школе" ?!?!  и
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Ја цео Јун нисам био у прилици да интензивно пратим спортска дешавања тако да ми је промакло устоличење Кривокуће за директора омладинске школе. Свака част њему, ал' верујем да би Дујковић био много боље решење.
Па ја сам Бурзановића, када је требао да оде прошле године из звезде, видео на трафици како купује 3 кутије цигара. Брате, такав нам не треба, а као и штo Игор каже, квари атмосферу међу играчима!

то што купује цигаре нема никакве веѕе какав је играч. Ја сам видела Пиксија и Просинечког како не гасе цигарете на једним припремама репрезентације у Новом Саду, па су били врхунски играчи. Али да има проблем у глави, има. Не треба га терати него са њим прво разговарати , па тек онда ако неће онда ћао.

Кратко, везано за Бурзановића и Пижона... Још када су га враћали из Подгорице, рекао сам да то није прави потез, али онда је исти тај Бурзановић био незаменљив у свим припремним утакмицама, асистирао, погађао мрежу, изгледало је да је у свим Пижоновим комбинацијама... А онда за утакмицу против тамо неког Велења кога морамо да прегазимо нашом игром, а не да им се прилагођавамо, Пижон се прилагођава противнику... У старту ми се то не свиђа иако ни Бурзановића не симпатишем... Али, ко је од њих у праву, видећемо већ вечерас!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Вечерас ће бити пренос утакмице на РТС 2!
биће вечерас све како треба јер само тако морамо да размишљамо!!!какав бре Рудар???
што се тиче Бурзановића они старији памте Бранка Станковића који је са аеродрома вратио Дулета Савића на шишање,а у том тиму је био и Пижон : Wink тако да је учио од најбољих како се звездице доводе у ред и уче памети(с тим што Бурзо-Марадона никад неће бити звезда)

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)