Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч
Конобар је коначно отишао, Чеда чворак исто...  Big Grin  :-[  Big Grin

После утакмице у недељу очекујем да и остатак екипе поснесе оставке, па да заједно почнемо да стварамо нову Звезду са правим Звездашима на њеном челу и што каже песма...

ЈА ТИ ДАЈЕМ СРЦЕ ДАЈЕМ ТИ И РУКУ
САМО БУДИ ОПЕТ МОЋНА ЗВЕЗДА ОНА,
ПА ДА НИКАД НЕ ЗНАМО ЗА ТУГУ
И ОСВАЈИМО ТРОФЕЈ ИЗ ЛИГЕ ШАМПИОНА!!!
Звезда је живот све друго су ситнице
Очекујем најмање 15 000 људи на текми,доста ликова ми је рекло да долази...Нема оправдања,кад ми из Републике Српске можемо прећи толики пут,нема оправдања за Београђане посебно,а и остале у Србији којима је Звезда у срцу !!!

ВИДИМО СЕ НА МАРАКАНИ !!
[Image: 2v9orv4.gif] [Image: 2n6ak36.gif]
Не могу да отворим налог за delije.net, али ваљда ће неко од одговорних видети ово... На форуму на делије.нет сам видео плакат који је урађен и једноставно не могу да верујем својим очима. Људи, мајку му, ако ћемо већ да лепимо плакате по Србији, дајте бар некоме ко је ПИСМЕН да напише шта треба! Погледајте ово: http://i39.tinypic.com/bhaibb.jpg
Јебем му сунце, НЕДОЛАЗАК је једна реч. То је именица, а не глагол, па да се негација пише одвојено! Као да нисмо довољно у срањима, још треба и због овога да нам се смеју! Ево, ако треба, ја се добровољно јављам за позицију лектора, само немојте, молим вас, да нам се овакве ствари понављају!
Είσαι στο μυαλό. Κάτι μαγικό. Οπου πας εσύ. Θα'μαι πάντα εδώ. Να σου τραγουδώ.
U školi sam  učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...
Важно је да се скупимо и да пружимо подршку и због Уроша коме је почело ново суђење.Надам се да ће се коп спустити до доње шипке, мој је утисак да је тад боље навијање, ако буде било доста људи да се не развлачи коп.

ОД ИСТИНЕ ЗНАЈУ НЕ МОГУ ПОБЕЋИ НАША СНАГА ЊИМА ПРОБЛЕМ ЈЕ НАЈВЕЋИ!
Нема разлога за песимизам.Имамо новине,фејсбук,мобилне,'ајмо сви да одрадимо своје.Сви које сам звао су ми рекли како им је то десети позив у току дана због Звезде.Значи да акција има смисла,људи су обавештени,а што је најважније велики број њих ће доћи.Нема одустајања,идемо до краја.Звезди смо потребни више него икад!!!
ti samo hrabro,bori se
(04-24-2009, 04:41 PM)Пера ДЕЛИЈА link Wrote:Колико људи дође СУТРА на текму толико има Делија!

Утакмица је у НЕДЕЉУ У 16 ЧАСОВА!!!!!!!!!
БРАЋО ДЕЛИЈЕ!!!

Много је тога већ написано на предходним странама ове теме а суштина је у томе да се сви појединачно ангажујемо и позовемо што више својих другара и пријатеља да се у што већем броју појавимо у недељу као и до краја ове сезоне.Поред дешавања у клубу што се функционера тиче и финансијских проблема свима треба да буде јасно да Звезди морамо помоћи да се домогне позиције која води у Куп Уефа и који би нам уз мало боље игре и пласман у групе поприлично олакшао финансијску ситуацијом.Ако се којим случајем Звезда не би пласирала на позицију која води у Европу то би за клуб била више него катастрофа те вам стога и појашњавам да је до краја свака утакмица квалификациона као да се за првака боримо.Помозимо нашој Звезди у овим тешким тренутцима,БЕОГРАДЕ И београдски Звездаши тргните се мало.Покрените наше људе по својим деловима града близу је свима и не кошта готово ништа само треба да се свако пресабере у глави колико воли Звезду,наш Север и нашу Србију чији је ЦРВЕНА ЗВЕЗДА велики бренд и коју желе да баце на колена финансијски моћници ради неких својих интереса.Размислите мало колико новца треба момцима из Звечана,Ниша,Бара,Подгорице,Српске и многих других градова који преваљују 300,400,500 километара само у једном правцу да би бодрили Звезду на тим малим утакмицама.Ово сам напоменуо да би се многи Звездаши из Београда и околине запитали и размислили колико је то одрицање,напор и много што шта поменутих момака који служе за пример свима и више од тога. Лепо је време није зима тако да би било пожељно и мало раније ући на трибине а не да се улази до половине првог полувремена. Онда договорили смо се Браћо нека буде ИНВАЗИЈАAA у недељу!!!
Јутрос на пијаци на тезги где купујем  каже продавац:"Шта је бре ово са Звезду брате, ја не памтим да је овако била слабо за 32 године!Ту ди уђе овај делта одма пропас!Шта бре он оно оће, да зида зграде и станови на Маракану, па јесу они нормални? Има бре да устане народ да их отера сви!"

СВИ НА СТАДИОН
Звезда нема неке друге,неке резервне навијаче осим оних који дођу на утакмицу у недељу против Борца.Остало нам је још мало времена,зато моб у шаке и цимај те људе да отерамо преосталу стоку.Могла би сутра трибина да нам изгледа ЦРВРНО БЕЛА ,доћи у црвеној или белој мајици или понети дрес па тамо обући.Занимљиво је и да ће се после наше текме на ауто команди наћи 20000 људи јер у то време мишеви иду на ливаду 18h.Случајно или намерно?                                                                  ЉУБАВ СИ МИ ЈЕДИНА,ТИ СИ МОЈА СУДБИНА,БИЛО ДА СИ ПРВА,БИЛО ДА СИ ЗАДЊА ВОЛЕЋУ ТЕ УВЕК ЈА
Quote:ЧЕКА СЕ ПОТЕЗ „ДЕЛИЈА“
БЕОГРАД је излепљен плакатима - „делије“ зову све да у што већем броју дођу у недељу (16.00) на утакмицу Црвена звезда - Борац. Навијачи су изнели своје захтеве, тражили оставке комплетног руководства, а отишао је само председник Дан Тана. Истовремено, „делије“ желе максимално да помогну екипи у жељи да осваји Куп Србије.

извор-новости

Такође сада у емисији на ртс-у која се бави нашом лигом,коментатор у најави за сутрашњу утакмицу споменуо је нашу акцију...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)