Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podneli ostavke?
Ja cu samo ovo napisati i necu ulaziti ni u kakve rasprave :

Svi vi koji podrzavate eventualni dolazak piksija na celo naseg kluba, kao da ste mi rekli da postavimo Slobu (onog iz Haga) za predsednika npr. FSSCG! Ako covek nije bio uspesan na celu FSSCG, sto smo se svi slozili, kako ocekujete da ce biti uspesan na celu naseg kluba? Nemam nista protiv coveka (naprotiv), ali prosto smatram da nebi ucinio nista dobro za nas.

Zasto svi spominju samo imena bivsih fudbalera i istaknutih licnosti FKCZ? A zasto nama ne bi dosao jedan srpski Abramovic? Poslovan covek, biznismen, koji ce da ulozi SVOJ novac pa se nece zajebavati nego ce gledati da napravi nesto od ove jadne Zvezde i da u dogledno vreme napravi rezultate i vrati svoju kintu! Dogod neko raspolaze tudjim novcem (kao sto bi to jedan piksi radio), bolece ga qrac da li ce nesto napraviti ili ce mu sve propasti pa da onako moralno podnese ostavku i ostavi nas u jos vecim govnima.

Neko je spominjao da uprava i predsednik treba da disu za Zvezdu i da ulazu novac iz ljubavi?! To je najveca glupost koju sam ikada cuo! Ja da imam bruka kesa, nebi isao za srcem nego za novcanikom i tako svaki normalan covek razmislja.

Svi po novinama spominju nesto u fazonu "kad Delije budu birale"?! Pa ni u ovoj banana drzavi to nije moguce! Kad i gde su u istoriji fudbala navijaci birali upravu kluba? Mozemo mi po forumima da pisemo nasa LICNA misljenja, al u javnosti se treba drzati stava : "boli nas qrac ko ce doci! Ko god da je imace nasu podrsku odredjeno vreme, a onda hocemo rezultate" i tacka.

I da zavrsim : Moje LICNO misljenje je da ne treba dizati prasinu oko svega ovoga. Spustimo loptu i sacekajmo do avgusta, a onda u nove pohode na titule..... Confusedampion
eks, kazu ljudi, da je mnogo vazan
Da je to osecaj lep i mnogo snazan
I da biram izmedju grobara i Klaudije Sifer
Jebao bi prvog pa makar im'o triper
Reply
Ne bi nam dosao srpski Abramovic jer mi nismo Chelsea, jer te pare ne bi vratio nikad.
Reply
Da li poisle svega treba da se prica o Piksiju?
Samo ne on i Dejo!
Neka bude ko sto kaze Jugovic:
Konkurs-program-pravedan izbor-uspeh!!!
Reply
Distanca koju je Sever vec stvorio izmedju sebe i nove uprave pa i novog predsednika dovoljno govori o nasoj ozbiljnosti da se od sada svi moguci problemi seku u korenu... Meni dovoljno...
Reply
Quote:2)Делије(вође) не одлучују о новом управном одбору и председнику

А зашто? :o
Чему служе чланови клуба ако не да бирају ново руководство?
Ако се буде сазвао Сабор, требало би да СВИ регистровани чланови клуба изгласају нову Управу. Имају то право без обзира да ли су чланови вође или неки мање познати ликови.
Због тога је највреоватније и покренута акција окупљања чланова, ево и Југовић се човек слаже да је тако најпоштеније а тако се радило и када је бирана нова Управа нашег кошаркашког клуба.
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Da je Piksi dosao u Zvezdu pre nekoliko godina umesto Dzaje, mi ne bi pisali ovoliko nebuloza. Ovako, Zvezda je smesan klub, sad se kao spremamo za neka ciscenja, inovacije, nove sponzore... A da je bilo vise pameti, odavno je trebalo da se to desi. Sad kao treba da se molimo Bogu da nam dodje dobar sponozor, da Dzajin UO kao nesto predlozi, odluci... Samo da oni ne odlucuju.

Ma nek se teraju svi oni koji su nas doveli u ovaj polozaj. A zna se koji su, i ko im je sef...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Quote:А зашто?
Ако се буде сазвао Сабор, требало би да СВИ регистровани чланови клуба изгласају нову Управу. Имају то право без обзира да ли су чланови вође или неки мање познати ликови.
Због тога је највреоватније и покренута акција окупљања чланова, ево и Југовић се човек слаже да је тако најпоштеније а тако се радило и када је бирана нова Управа нашег кошаркашког клуба.

A to nas dovodi na pitanje funkcionise li demokratija Big Grin .

Ako se sada bude ponovo pravio popis tu moze gomila njih da zaluta na glasanje. Problem je u tome sto bi, kao i na obicnim izborima bilo gomila ljudi koji su VEOMA slabo upoznati sa tematikom te se i vrlo lako mogu izmanipulisati (npr. policija vs. ,,huligani" gde ljudi nemaju pojima ni o cemu, te sve vide crno-belo :nene ).

Npr. mi u inostranstvu ako budemo mogli da se registrujemo ... Vecina takvih glasova bi bila data na osnovu nekih Politikinih/Glasovih clanaka sto je besmisleno (veze,lobiji...).

Zato ono sto manje-vise radi na Zapadu ovde moze da omasi, jer bi se nasao neko da zloupotrebi tu masu. Ali opet mi ne pada na pamet neka bolja ideja od te...
Mozda ako jedino vodje/najredovniji glasaju.

E sad sve ovo je problem samo ako nagrnu Zvezdasi da se registruju, a potom i da iskoriste biracko pravoBig Grin
- ne znam kakvo je interesovanje simpatizera.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
Slazem se... Najvishe chlanstvo koje daje osobi pravo glasa na saboru koshta 6000 din. Ko god ima te pare moze da se uchlani i da glasa, bilo da je to navijach koji voli klub ili chlan Socijalistichke Partije Srbije. Neshto se mora uraditi po tom pitanju!
Reply
Quote:
radomir Wrote:2)Делије(вође) не одлучују о новом управном одбору и председнику

А зашто? :o

Зато што је глупо да пар људи одлучује у име, незнамнијаколико, људи. Многи су то овде тако схатили, зато сам то написао, можда сам се погрешно изразио.
Reply
Quote:Slazem se... Najvishe chlanstvo koje daje osobi pravo glasa na saboru koshta 6000 din. Ko god ima te pare moze da se uchlani i da glasa, bilo da je to navijach koji voli klub ili chlan Socijalistichke Partije Srbije. Neshto se mora uraditi po tom pitanju!
Eto najboljeg resenja! ;pljuga
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: