02-19-2008, 07:00 AM
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
СВИ за КОСМЕТ!!!
|
02-19-2008, 07:00 AM
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
02-19-2008, 04:35 PM
PROTEST IN CHICAGO FEB 23RD
http://img407.imageshack.us/my.php?image...metjt6.png A Protest in Chicago is scheduled for the Sunday, the 24th of February. It will begin with a meeting at 1PM at the Daley Plaza (50 W Washington St) PLEASE remember that this is extremely important. This is a peaceful protest, anyone causing trouble should NOT come. It is important that we show Americans the importance of protecting international law, but by doing this PEACEFULLY. Please bring posters in English and make sure they are APPROPRIATE. We also ask you to bring your American and Serbian flags, or any other flags of a group you represent. We thank you for your patience in this matter; this has required a lot of organization and cross nation team work. Please do not let our efforts go to waste. Remember to invite all your friends and family. Thank you again. KOSOVO IS SERBIA!!! ‘’DALEY PLAZA-CHICAGO’’ 50 W Washington St Chicago,IL 60602 02/24/08 1 PM http://img407.imageshack.us/my.php?image...metjt6.png
02-19-2008, 08:18 PM
Браћо ако неко има нека постави јутјуб линк оног шиптара што пре пар година ломи крст на светињи, матер му јебем.
Треба ми линк!!! Хвала КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!!!
02-19-2008, 09:33 PM
Quote: Хвала брате, морам да пробудим неке људе
02-20-2008, 07:03 AM
Шта после четвртка? :zbunjen
Шта још треба да нам се деси да из Београда ка Косовској Митровици, кроз целу Србију, крене протестни марш од милион људи? ![]()
02-20-2008, 07:34 AM
Саопштење за јавност Архијереја Српске Православне Цркве сабраних на саветовању у Српској Патријаршији 19./6. фебруара 2008. год
19. фебруар 2008 - 17:20 Седница је сазвана поводом најновијег бесправног самопроглашења независности такозване скупштине албанаца у Приштини. Неке велике државе обогаћене земаљским моћима признале су тај акт скупштине у Приштини и, као што је већ речено, осрамотиле тиме себе и свој историјски пут, бринући само за своје голе интересе. Но, наша брига је наш народ који је оправдано дубоко огорчен овом неправдом и насиљем. Из вековног искуства Цркве знамо да се свако насиље завршава пропашћу насилника, јер, по народној, свака је сила до времена а Божија свевремена. Такође, безброј пута смо се уверили у милост и љубав Божију према Српском народу и свим правдољубивим народима. Најновији догађаји и реч апостола Павла „Бог кога воли онога и кара", то потврђују. У овој невољи Бог нам је ипак показао љубав, тиме што је дотакнувши срце наше овим најновијим страдањем управо распламсао љубав нашег народа према Косову и Метохији и Светом Косовском завету. Нарочито је дирљиво видети ту љубав у очима и на лицима младих људи који ће живећи том љубављу и стасавајући у људску зрелост учинити, и то веома брзо, заједно са нама а уз помоћ свих часних људи у свету да се поново правда зацари на Косову и Метохији и поврати Србији оно што јој отимају. Зато „не бој се мало стадо"! „Право стојмо"! Више нисмо сами као што је то у време срамног и крвавог бомбардовања било. Сада имамо подршку великих држава као што су братска Русија, пријатељска Кина и многе друге земље које поштују норме међународног права. Најважније, од свега, међутим, јесте то, што чврсто верујемо да је Господ наш Исус Христос са нама, само да и ми будемо са Њим, јер ћемо једино тако моћи претрпети пљувања, шибања, шамаре и крст: васкрснућемо и живећемо у слободи и као слободни јер је жив Бог наш и жива ће бити душа наша. Стога свесрдно подржавамо Његово Преосвештенство Епископа рашко-призренског Г. Артемија, свештенство, монаштво и верни Српски народ који истрајава на Христовом путу остајући на својим огњиштима на Косову и Метохији, стожеру нашег духовног, културног и националног идентитета. Молимо се Свеблагом Господу да им придода снаге, као и свем другом неалбанском становништву у трпљењу, чувању мира и поуздања у коначну победу правде која је, по народном памћењу, спора али достижна. Имајмо свагда пред очима и у срцима својим непобедиву реч Бога истинитога: „ Ко претрпи до краја тај ће се спасити". Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
02-20-2008, 08:40 AM
Quote:Шта после четвртка? :zbunjenмене је срамота што ни ов два дана нема никаквог протеста.Не би ме чудило да за 10 дана се уопште и заборави за Космет,какав смо народ то не би било изненађење.
02-20-2008, 04:29 PM
Quote:Шта после четвртка? :zbunjen Малопре сам негде прочитао да студентски савез или унија организује у петак одлазак у Косовску Митровицу и да се креће у 6 ујутру.Прочитао сам да делије нету,сад се сетих
02-20-2008, 09:53 PM
Иво Висковић-не знам да ли је неко њега видео како прича усташа одвратни.Видео сам га на РТС па после је причао и са хрватском телевизијом :bes :boks одвратан је :batine :batine
|
« Next Oldest | Next Newest »
|