Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
U vezi Strazbura...
Mislim, da je to bilo to jedno od boljih ako ne i najbolje gostovanje u poslednjih par godina, barem sto brojnosti tice.

Ovaj put je veliki vidjen napredak kod gastosa. Kada sam video koliko ih ima i da su ultra grupe u kavezu a gastosi na drugoj tribini uplasio sam se da od navijanja nece biti nista i da ce se ponoviti odense ili razna druga gostovanja, koja nisu upamcena po dobrom navijanju.

Medjutim desilo se sasvim suprotno a to je da su gastosi slusali i navijali zajedno s ekipom :ruke , naravno bilo je i slucaja da su oni poveli itd. Uglavnom mislim da je to bio veliki napredak iako ima jos dosta da se radi. S druge nije bilo dobro sto su bacili nekoliko baklji u teren i da su prema kraju utakmice lomili stolice i gadjali redare.
No bitno je da stvari idu na bolje Smile

Ono sto je mene najvise iznenadilo je francuska zandarmerija. Skoro da ih nije ni bilo :o . Bilo je nekoliko vozila na glavnom trgu, nekoliko njih nas je pratilo do biliard puba Smile i na tome se zavrsilo. Nikakvo snimanje, cimanje...

Ne znam da li uvek tako postupaju ili je to bio slucaj samo za ovu tekmu. Nije ih bilo ni na mestu gde se prodaju karte i na nasem ulazu na stadion... Mislim da su nesto prolazili ali nije bilo konstantnog prisustva.

Takodje moram da kazem da je osoblje u pabu bilo veoma gostoljubivo a posebno kelenerica Smile .
Kad je vecina pocela da se skuplja napolju, kolima je prolazio jedan stariji gospodin i upita me da li su to navijaci Zvezde... U daljem razgovoru mi je rekao da je on vlasnik paba i onog kina sto je bio pored. Interesovao se da li smo bili zadovoljni pabom/uslugom, da li nam se dopada...

Mislim da smo u pabu ostavili dobar utisak iako su upaljene dve baklje, bilo je i par razbijenih casa.
Quote:Takodje moram da kazem da je osoblje u pabu bilo veoma gostoljubivo a posebno kelenerica .
Madam,madam...daj dva piva! Big Grin

U pabu je bilo extra,navijanje,cirkanje...AL ispred paba vrhunac veceri...ljudi staju sa druge strane ulice da bi nas videli,slikali...znaci,show smo napravili.

E da,njihove indijanstine- nigde!Skupilo se njihovih par skinsa?! ispod naseg kaveza,kao prozivali nas....pa su bili nagrdjeni sa "hooligans,hooligans..." ;pljuga Ne znam iz koje su rupe izasli,kad im je grad pun crnaca,al dobro...

Sve u svemu:
ja sam godine proveo sa tobom...tebi dao sve,za tebe ziveo!
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]
Quote:
Izgleda da se kod njih sedmi cas kasnije zavrsava u popodnevnoj nastavi,posto su im se "huligani" pojavili tek nekih 20-ak minuta pred kraj tekme. Na mene su ostavili dobra utisak,pogotovu onaj sto se popeo na ogradu 30 metara od nas.
Quote:Na mene su ostavili dobra utisak,pogotovu onaj sto se popeo na ogradu 30 metara od nas.
Jel to bio jedini "bliski susret " sa navijačima Strazbura?
Quote:desilo se sasvim suprotno a to je da su gastosi slusali i navijali zajedno s ekipom :ruke
Neki igrači su izjavili da su se osećali kao na Marakani! ;pljuga
Glasni i veliki kop se video i čuo i na malim ekranima i to je ostavilo jak utisak na sve koji su gledali tekmu kod kuce.
Napredujemo!
:ruke
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Dobar utisak :rofl .
Hteo bi jos samo da skrenem paznju svim odgovornima na ovom sajtu da poziv DELIJA stoji ceo dan na delije net-u dok ovde i dalje stoji samo tragedija. Ako iko od vas ovo cita stvarno bi bilo korisno za sever da to prepravite da bar i ovo malo sati sto je ostalo do sutra iskoristimo da pozovemo nase da dodju.
U buduce malo vise budite aktivniji,jer nema smisla da postoji ni forum,ni oglasna tabla na naslovnoj strani...ako tu ne pise ono sto treba.
Све је сређено. Данас се баш потрефило да сам ја стигао у Бгд, КББ се враћа тек вечерас, док РСФЦ не знам шта ради?!

Још увек се опорављам од шока...
Svaka cast na paroli :ruke
Quote:Ono sto je mene najvise iznenadilo je francuska zandarmerija. Skoro da ih nije ni bilo :o . Bilo je nekoliko vozila na glavnom trgu, nekoliko njih nas je pratilo do biliard puba Smile i na tome se zavrsilo. Nikakvo snimanje, cimanje...

Ne znam da li uvek tako postupaju ili je to bio slucaj samo za ovu tekmu. Nije ih bilo ni na mestu gde se prodaju karte i na nasem ulazu na stadion... Mislim da su nesto prolazili ali nije bilo konstantnog prisustva.

Ја не знам дали си ти слеп, или ниси видео она четри мини буса мурје код нашег улаза? И после текме она два кордона мурје, са једне и друге стране? А што се тиче паба, били су ту све време цивилци и снимали су нас са безбедне удаљености.
Ја бих хтео да осврнем на "гастосе". Упоређујући цирих прошле године(где их је било мноооого) и оно у среду, невероватно је колико смо напредовали. Да тако лако прихвате песму коју пева коп и да се приме као у стразбуру...нисам ни мислио да ће бити тако лако. Има још да се ради, али напредак је евидентан!
Delije.net :

[Image: 0506_strazbur_cz_10.jpg]
[Image: 0506_strazbur_cz_4.jpg]
[Image: 0506_strazbur_cz_5.jpg]
[Image: 0506_strazbur_cz_7.jpg]

UB90 :

[Image: PICT0053b.jpg]
Ce sont plus de 2000 supporters de l'Etoile Rouge qui avaient pris place dans le stade de la Meinau, une partie dans le parcage et les autres dans la partie haute de la tribune Est. De nombreuses bâches dont celles des BBRS, Ultra Boys, Nurnberg 7 (section de la Gate7), Bykobap, Ultras Red Star,... A l'entrée des joueurs, cramage massif, certaines torches ont été lancées sur la pelouse et quelques grands drapeaux de la Serbie ont été déployés. Même si la puissance vocale n'était pas extraordinaire, la constance des chants et le fait que tous les supporters étaient debouts à sauter, tourner leur écharpe avaient un rendu vraiment sympa. Sur le premier but de leur équipe, nouveau cramage massif. En début de seconde période, une banderole "Kosovo c'est la Serbie" a été sortie. L'ambiance est similaire à la première, seul le but égalisateur de Strasbourg à la dernière minute de jeu, otant ainsi l'espoir pour Belgrade d'aller en 16èmes de finale les fera taire.
[Image: pobednik.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: