12-29-2004, 06:09 PM
Sta igrate?
|
01-09-2005, 08:10 PM
?????, ???? ?? ??? ???????
- Medal of Honor- ????????? ??????? - Call Of Duty - ?5 ????????? ??????? - CS - Far Cry - ??????? ???? ? 2004 - The Chronicles of Riddick - ???????? ????. ?????? ???? ?????? ?? ???? ???????????, ? ? ??? ???? ???? ?? ??????????? ??? ????? Half Life. ?? ?????????? - ? ??????? FM 2005 ????????????? Doom ?? ????? ??????????? ?????
01-10-2005, 08:38 AM
Cula sam, samo cula
![]()
..baklje gore, pesma cigana...
01-10-2005, 09:24 AM
PES4 sigurno naj naj fudbal!
Jel tako BRDJO! SAMPION SAMPION!!!!
01-10-2005, 12:27 PM
Quote:PES4 sigurno naj naj fudbal! Sretnecemo se kad tad i onda :megafon VICE-SAMPION,VICE-SAMPION :megafon P.S. PS4 jest naj naj naj...... ![]()
img]http://www.11freunde.de/img/user/hacko.gif[/img]
01-11-2005, 06:00 AM
???4 ?? ?????, ???? ???!
??? ? ????????? ???????? ?????? ??? ????? ?? ????????? ??????? ???? ????????? ????????... ![]()
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
01-11-2005, 10:55 AM
Da krenem hronoloski
Na C-64 razvaljivao sam se od operation wolf (ono, imas nisan i saras po nekim kasarnama) Pa onda na486 igram Cesar (jedna od boljih strategija koje sam ja ikada igrao). Onda kupujem neki pentijum 2 (krs, zajebo me profesor termodinamika kod cijeg brata sam kupio komp) i tu jedva sta mogu da igram, kacim se za tomb rider i otkacim svih 5 dijelova. Onda kupujem solidan racunara (koji nadogradjujem i azuriram redovno)........e tu ja pronalazim sebe. Prvo iz radoznalosti igram resident evil, odusevm se sitnim slagalicama i mozgalicama. Onda dolazi Silent hill, e to je igrica. Znaci ja nikad nisam igrao bolju igricu. Pogotovu 3 dio, znaci bilo mi je zao kada sam je presao. Inace, za one koji ne znaju, igrica je osmisljena tako da u zavisnosti od nacina na koji je igras, mozes doziviti 10 razlicitih krajeva (epiloga). Trenutno igram lights out, takodje fina mozgalica. Ne igrajte ukoliko nemate nerava za potezne igrice. Sto se tice FM 2005, ljudi kako mozete igrai igrice u kojima nista od vas ne zavisi??? Mislim nije bas da nista ne zavisi, ali ako kompujter odluci da vas pobijedi, ma pobijedice vas pa sve da ronaldo igra sa zigicem u spicu.... PS izvinjavam se zbog netacno napisanih naziva igrica
01-12-2005, 09:23 PM
????????? ??? ?? ???????? ???????? ???????? PainKiller!
01-13-2005, 11:50 AM
pain kiler, nikako da roknem onog visokog na groblju. Smorio sam se i klikno na uninstal :jebanje:
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: