Threads: 1
Pa pored Muslina i Mateusa, Pizon je najuspesniji trener u poslednjih par godina u nasem fudbalu. Uspeo je da napravi Mladu reprezentaciju koja se plasirala medju prve 4 u Evropi. To se nije desilo u nasem fudbalu jos od 1991. U toj reprezentaciji igralo je do sada cak 10 Zvezdinih danasnjih prvotimaca. Selektirao je tim vise od godinu dana, napravio ekipu koja moze da pobedjuje, puno je radio, puno gresio, gubio neke vazne utakmice bez veze, ali je tim isao napred. To je ucinak dobrog trenera. Prema tome, meni je Pizon od navedenih kandidat broj 1.
impatizer
Od transfera Boskovica, Mladenovica i Markovica valjda moze jedan deo da se odvoji da Pizon bude adekvatno placen, a ne kao kod Muslina za dzabe (ma sica neka)... ako je Mateus dobio 750.000 evra za godinu i po, nek ovaj dobije upola manje, 300.000 evra.
Od prodaje ove trojice, neka se ulozi na 2-3 strana igraca, da se vrate iskusni, tu moze da ode 1 ili 1 i po milion evra.
Ako sada Vidic vredi 5 miliona, nek udjemo u ligu sampiona, 2. ili 3. mesto u grupi i onda sta? Skace cena ne samo njemu, vec i Zigicu, Milovanovicu ima jos dosta dobrih. Tako bi Vidicu skocila cena na 8-10 miliona evra (realno). I eto Dzajo, napravio si dobar posao! Ko reskira, profitira!
Threads: 22
Quote:Od transfera Boskovica, Mladenovica i Markovica valjda moze jedan deo da se odvoji da Pizon bude adekvatno placen, a ne kao kod Muslina za dzabe (ma sica neka)... ako je Mateus dobio 750.000 evra za godinu i po, nek ovaj dobije upola manje, 300.000 evra.
Od prodaje ove trojice, neka se ulozi na 2-3 strana igraca, da se vrate iskusni, tu moze da ode 1 ili 1 i po milion evra.
Ako sada Vidic vredi 5 miliona, nek udjemo u ligu sampiona, 2. ili 3. mesto u grupi i onda sta? Skace cena ne samo njemu, vec i Zigicu, Milovanovicu ima jos dosta dobrih. Tako bi Vidicu skocila cena na 8-10 miliona evra (realno). I eto Dzajo, napravio si dobar posao! Ko reskira, profitira!
E pa kad bi te Dzaja uzeo za savetnika,ili nekoga ko razmislja kao ti,mozda bi se nesto od ovoga i ostvarilo,videcemo... ;pljuga
A sto se Pizona tice,rekoh vec da ga cenim i da je bio legenda,ali cini mi se da mu je mozda bas nedostajao jedan ovakav uspeh koji je veceras napravio sa repkom,pa da se kaze da je zreo da nas vodi u LS.Mene samo plasi Kosanovic...Napred Pizon!!!
Mi u LS necemo uci bez Markovica i Mladenovica. Zamene za njih ne mogu da se nadju niti da se ukomponuju u tim do pocetka kvalifikacija. Za LS SVI igraci koji su izneli titulu i kup moraju da ostanu + bar dva nova dobra vezna igraca + Piksi Kovacevic u formi + novi trener koji poznaje danasnji Zvezdin tim + sreca.
impatizer
Posto Bajevic nije dosao, dalju raspravu mozete nastaviti na topicu "A sta ako.."
ttp://www.kristijangolubovic.net/