Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
incident 2
Upravo je zaspao, malopre sam ga ususkao... bas je sladak, jedino mu ne valja sto voli da cesto menja identitet... :rofl
EROES RED STAR BELGRADE
?????? ?? ???? ?????!
????? ??? ???????? ??????? ?? ??? ?? ?? ??? ???? ??????? ?? ?????? ??? ???? ??? "????-???? ?????? ?????..."? :boks

:boks ? ???? ?????????, ????,?? ????? "???? ?? ??? ????"... ??? ????? ? ???? ?? ???...
?? ???... :batine ?????? ?? ? ?? ???? ?? ???? ?????...

???????...
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Ma to vam je mis sa pseudonimom!!!! ;pljuga
Totalno sam flipnula pa ovo sam vec poslala!!!!!Strasno!Ne zamerite mi!!!! :o :lol:
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Hvala, hvala DH, takodje!!! Smile
Hehehehe ma necu vise da ga mazim... dosadio mi je! :rofl
EROES RED STAR BELGRADE
Mila.

Evo sa moje strane, predlazem ti da kazes svima zasto Incident nema vodju (i sama kazes zajedno ste ga osnovale), kad je to potpuno normalna stvar imati vodju.
Kao Gaga i Savija - Ultras.
Marko - UB.
Vodje Heroesa - svi znamo Smile

Pa ne mora jedna vodjica da bude, moze i dvoje. U principu svaka grupa ima svog vodju.

Recimo nesto po ugledu na Kraljice Zla (zenska grupa Horde Zla).

Mislim da je to jos ono sto treba da se zna o Incidentu, objasni to pa da zatvorim topic.
E,ovako-zasto Incidente nema vodju?
Nije niko od nas protiv toga da imamo vodju,i ne kazem da necemo imati,samo nismo sve u ekipi ravnopravne!!!!
Kako to mislim da nismo ravnopravne?
Najpre ima nas nekoliko generacija-postoji i nasa mladja ekipa koju polako dovodimo,ali dok se ne resi i nas status na Severu,ne zelimo da bez veze palimo devojke(tj.devojcice,vrlo su mlade)!Imamo ekipu koja se istakla (devojke koje stalno vidjate na tekmama),i iz koje ce i poteci vodja Incidenta!Jednostavno,moramo da vidimo da li ce nas Sever prihvatiti,i da li cemo uopste i uraditi zastavu,i staviti tacku na osnivanje Incidenta!Sve ce se resiti u najskorije vreme!
Zatim,nekoliko nas je vec godinama na tekmama i na neki nacin imamo ime(dobro ili lose),dok druge tek sada ime sticu...pa da ne bi bila fora-sta smo umislile nas nekoliko,jednostavno cekamo da se neke devojke dokazu...
Ukoliko nas Sever prihvati,napravicemo show godine(marketinski potez),i dugo ce se o tome pricati,a ukoliko ne odosmo u prepricavanje o zenskoj ekipi koja nije postala iz tih i tih razloga...i sve nanovo!!!!
Necemo se predati,ali se pribojavam da cemo se umoriti!!!
Onima koji nas podrzavaju od srca jedno veliko HVALA,a ostali ce se valjda vremenom navici!
U ime grupe Incidente ,primite puno pozdrava!!!!!!! :ruke
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]

Forum Jump:

Users browsing this thread: