Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Веслачки клуб ЦЗ
Поштовање свима,

Нов сам на форуму кафеа, никад га нисам раније пратио/посећивао, пратим и учествујем на нашем другом форуму (.нет) већ неколико година, а овде дакле први пут(одличан дизајн узгред), решио сам да се и овде прикључим због опуштеније атмосфере и правила коришћења (као што стоји у уводу у целу ствар).

Нисам приметио да постоје правила око отварања тема и дискусије на овом подфоруму, тако да...

Заинтересовао сам се да се учланим у ВК ЦЗ, па бих био захвалан кад би ми неко ко је тренутно (или био некада) члан клуба, да нешто више информација око свега тамо. Интересовало би ме чисто рекреативно бављење ради конкретне физичке активности, не некакве такмичарске амбиције. Нисам се још информисао у самом клубу, него бих радије прво чуо неко искуство/мишљење људи са стране.
Као прво, да ли уопште наш клуб функционише по систему, е овако ја дошо да се учланим, ео кеш, немам благе са веслањем, дакле, јел није скроз професионални клуб где долазиш у обзир само ако си од малена ту, или већ дуго година у спорту, или може и ова лаик фора...  Ја сам '87 годиште, да ли има уопште поенте/смисла сада почети са нечим као што је веслање? (Намерно сам кренуо за неком овако клубским варијантом, тако да ми немојте једноставно рећи, зајеби веслање, иди у теретану и трчи по крају...)

Слушај бубањ...идемо заједно!!!!!
Reply
http://www.vkczvezda.co.rs/index.php?page=home

можда је најбоље да окренеш телефоном и питаш.. ја сам имао пријатеља који је тамо тренирао пре више од 5 година , али је био доста млађи.. мислим да постоји могућност да се рекреативно бавиш веслањем..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Што не идеш и партизан  ;D
Reply
(02-06-2010, 10:43 PM)RedSpartans link Wrote: Што не идеш и партизан   ;D
???
Што ти не пређеш на југ?
Слушај бубањ...идемо заједно!!!!!
Reply
Big Grin Big Grin Big Grin добар одговор срећко,ако се слажете може тема под кључ.
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Reply
Само опуштено, нема потребе за прозивкама. Дечко је лепо питао, исто тако је добио и одговор. Па ако још некога занима веслање ето места где може да се информише о томе.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
(02-07-2010, 04:56 PM)Срећко link Wrote: [quote author=RedSpartans link=topic=3753.msg75568#msg75568 date=1265496239]
Што не идеш и партизан   ;D
???
Што ти не пређеш на југ?
[/quote]

Мала шала, из свима нама познатог филма, нисам ништа лоше мислио. Wink
Reply
ЈА САМ ТРЕНИРАО СКУПО МНОГО С ОБЗИРОМ ДА ИМА САМО ТРИ ТРЕНИНГА ЗА ШКОЛУ ВЕСЛАЊА
СРЕДА У 14:00 НИКАД НЕ МОЖЕШ ДА СТИГНЕШ ЗБОГ ШКОЛЕ!
СУБОТА И НЕДЕЉА У 16:00 реално речено 2 тренинга ЗА 4.000 дин...ИДИ ЗА ВРЕМЕ ТРЕНИНГА НАЈБОЉЕ!ИЛИ БИЛО КАДА СРЕШЋЕШ НЕКОГА КО РАДИ И РАСПИТАЈ СЕ НИШТА ЛАКШЕ! ЈА ТИ ПРЕПОРУЧУЈЕМ НЕКИ ДРУГИ КЛУБ ПА ТЕК ПОСЛЕ ДА ПРЕЂЕШ У ЗВЕЗДУ!
ГОМИЛА НЕЛОГИЧНИХ ПОТЕЗА...због љубави!
Reply
Лепо је то,а што пишеш великим словима?
И мислим да дечко не иде у школу ???  Smile
Reply
Зато што ми тасатура забаговала,сад је све ок....
Па не можеш  да дођеш у клуб и одмах уђеш у такмичаре мора прво школа веслања! ;D
ГОМИЛА НЕЛОГИЧНИХ ПОТЕЗА...због љубави!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: