Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koliko ste se najvise iscimali za zvezdu?
Quote:
warsaw Wrote:Lutak Barca je bila 31.10'96... namigivanje
pzdr

:rofl :rofl Koliko li je on vojske sluzijo??

Predugo brate Martovska generacija 96 za cas se pobrka datum kad si u onoj rupetini!
Zasto uvek bezite???
Reply
Kao prvo za Zvedu se ne cima vec je to prirodno.
A uzivao sam u Sofiji u autobusu sa Borom Kosticem i Lazarevicem, slusao pricice o sekularcu, bogicevidu, acimimovicu, dzajicu. Zvezda , Zvezdine legende oko mene pravo gostovanje...

ups ma sta ja vama to pricam, e zajebo sam se ma to nije gostovanje
nije bilo lgrupnix lopova , kradje, povredjenix

i ja sam lud ne znam sta pisem, zbunio sam se

izvinjavam se e,

ma kad ti ja kzem u poverenju

Buaxxaxaxaxax

Ne postoje porazi i pare,
vec samo crveno belo i vecne Zvezdine slave.

100 xiljda ljudi i 200-300 ljudi ? STA JE TO ?
VEZDA JE RELIGIJA !!!
Reply
123 Derbi. Mozda i nije neko cimanje ali ajde. U petak ujutro krecem vozom za Frankfurt (4 sata voznje). Cekam 2 sata na poletanje aviona. Letim 45 minuta za Minhen i tamo cekam jos sat i po jer avion kasni. Iz Minhena jos sat i po leta za Beograd i mrtav umoran stizem na aerodrom. U subotu na derbi po onoj kisurini i hladnoci da bi vidio dve sanse, ne vidio niti jednog barjaka (hvala vam zandari) i cuo sta se desilo Milanu. U nedelju ujutro ista prica kao i u petak samo u suprotnom smjeru i bez zakasnjenja aviona.

Sve u svemu ok 16 sati putovanja tamo i nazad. Ali ponovice se to opet
know why the birds sing
Reply
Brate, bilo je auto stopom do 40 sati kako bi se stiglo na tekmu, Svaka tekma po sebi je bilo ludo gostovanje i puno putesesvija, npr. TV turnir u Pristini, Lyon, obe Verone (basket i Fuca), Lester, Slovenija (novo mesto je bilo do jaja pre dve godine), Beograd (u bezbroj navrata),.. takodje nije bio lose u "pokvarenom busu" za Rim, blejanju posle toga u Studgardu i kasnije kunta na stajgi dok voz nije stigao Turneja tipa Berlin-Ulm-Slovenija (Olimpija basket)-Verona (Kjevo fuca)-Beograd-Berlin-Chiku..
Tu su i avanture tipa kada sam pozajmio 200
vezda je zivot, sve droge su sitnica!
Reply
Quote:Gospodo ovako nastaju urbane legende Smile

Prica prva:
Doticni gospodin je kada smo stali na neku pumpu nasao neku blago reci raspalu kurvu (to je prvo sto je video zensko posle xx sati puta) i brze bolje pogodio cenu i onda je zamotao onu stvar u salevetu !!! (ima i pesma o tome)

Prekjuce se nas par Cigana skupilo u Koji. Tada su bili jos neki sa strane koji nisu navijaci, pa se pricalo o evropskim gostovanjima i kako su Cigani proputovali pola Evrope. I tad jedan stariji Lionac prica o Moldaviji (pre 2god), kako je jako jeftino, sa 200 eura mozes da glumis kralja tamo 3 meseca, ribe do jaja (bolje nego ovde), 5 eura karanje... tad mi sinu na pamet i pitam "A ko je karao onu kurvu sa salvetom u Ukrajini" Big Grin
A odgovor je ... (jedan od nasih najpoznatijih forumasa) bio sam pomalo sokiran :o :lol: :rofl
Reply
Quote:
James J. Bulger Wrote:Gospodo ovako nastaju urbane legende Smile

Prica prva:
Doticni gospodin je kada smo stali na neku pumpu nasao neku blago reci raspalu kurvu (to je prvo sto je video zensko posle xx sati puta) i brze bolje pogodio cenu i onda je zamotao onu stvar u salevetu !!! (ima i pesma o tome)

Prekjuce se nas par Cigana skupilo u Koji. Tada su bili jos neki sa strane koji nisu navijaci, pa se pricalo o evropskim gostovanjima i kako su Cigani proputovali pola Evrope. I tad jedan stariji Lionac prica o Moldaviji (pre 2god), kako je jako jeftino, sa 200 eura mozes da glumis kralja tamo 3 meseca, ribe do jaja (bolje nego ovde), 5 eura karanje... tad mi sinu na pamet i pitam "A ko je karao onu kurvu sa salvetom u Ukrajini" Big Grin
A odgovor je ... (jedan od nasih najpoznatijih forumasa) bio sam pomalo sokiran :o :lol: :rofl

Da nije -- ovo gore autobiografija Big Grin
Reply
Eee... NAJVECE CIMANJE KOJE SAM IMAO

Bilo je to prosle sezone kada je bio derbi na mari bila je koreografija sa grbom zvezde!

Pa da krenulo je ovako....
4:30am ustajem i spremam se da krenem na derbi krecem sa dva druga u 5:30am basom!
U bg stizemo oko 8:30am krecemo polako peske ka mari od autobuske stanice i dolazimo do severa lagano peske,tu nas ceka jedan drug koji nas uvodi na sever a tu ima i sta da se radi pocinjemo da lepimo najlone i tako sve je to trajalo nekih 2! Onda posto nismo doruckovali idemo do slavije da jedemo i to peske,pa onda od slavije do zelenog venca peske i onda uz onu ulici sto vodu i picin park ona sto ima 90% 4 puta se setamo gore dole trazimo nekog lika! Posle se ide peske do baske cekamo jos nekih ortaka koji dolaze i krecemo svi zajednon peske do slavije tamo hvatamo tranvaj koji ide nekih 10m i staje jel smo ga sjebali... Sad
Onda se ide peske do stadiona i tamo cela tekma se stoji naravno,posle tekme peske do baske i to je sve mislim da je i previse ....

Ali kao sto svi kazu,I na Mars ako treba!!!! ;pivo
...100 војника један фронт исти хоризонт раме уз раме и средњи прст за револт.....

БОЛ И РЕВОЛТ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)