Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koliko ste se najvise iscimali za zvezdu?
Ovakav topik je vec bio na Tribini, ali postavicemo ga i ovde.
Reply
definitivno Trondhajm to je bilo cimanje do jaja. Putovali nas 8 autom, avionom, vozom, autobusom i peske Big Grin. Jedino sto nismo brodom putovali inace komplet program.

A mi svi smoreni bez para (ko kaze da su gastosi puni), gladni zedni neki i malo nervozni. Big Grin

Ali je bilo ipak ekstra zezanje

Poz svim Trondhajm veteranima.
Reply
uh meni 4 stanice 48-icom bez karte. Sva sreca te nije naisla kontrola inace bi me sigurno i priveli. A znate kako jedno privodjenje bi mi upropastilo ceo moj buduci zivot. Inace hteo sam jednom da se iscimam i nesto dalje (par stanica) ali znate kako ipak su radovci tu i samo bi mi jos falilo da se sa njima sretnem e onda bi moj zivot bio katastrofa.

[Image: great119ip.jpg]
he FBI is offering a $1,000,000 reward for information leading directly to the arrest of James J. Bulger.
Reply
Quote:uh meni 4 stanice 48-icom bez karte. Sva sreca te nije naisla kontrola inace bi me sigurno i priveli. A znate kako jedno privodjenje bi mi upropastilo ceo moj buduci zivot. Inace hteo sam jednom da se iscimam i nesto dalje (par stanica) ali znate kako ipak su radovci tu i samo bi mi jos falilo da se sa njima sretnem e onda bi moj zivot bio katastrofa.

[Image: great119ip.jpg]

Da,da...James bond u akciji... Big Grin
S
Reply
Jel mozes da preciziras "iscimati",Kizo?
S
Reply
[quote="KizaLion"]. Dakle, [b]koliko ste se najvi
Reply
Quote:definitivno Trondhajm to je bilo cimanje do jaja. Putovali nas 8 autom, avionom, vozom, autobusom i peske Big Grin. Jedino sto nismo brodom putovali inace komplet program.

A mi svi smoreni bez para (ko kaze da su gastosi puni), gladni zedni neki i malo nervozni. Big Grin

Ali je bilo ipak ekstra zezanje

Poz svim Trondhajm veteranima.

Nema vise sta dodati :ruke ,sem da nas vozna karta 6puta(!!!) vise izasla,nego avionska karta.Ipak smo trebali uzeti jutarnji voz,kao sto nam jedan drugi veteran predlozio :lol: :lol:

Pozdrav od Trondhajm veterana ;pivo
img]http://www.11freunde.de/img/user/hacko.gif[/img]
Reply
'92 Moje prvo gostovanje,naravno N.Sad kao i mnogima,u to vreme isao sam u skolu "plovecu" i to je bilo vreme "pravljenja sranja" Big Grin
ne vezano za navijacki zivot,e posto Moji nisu bili za ,da idem na gostovanje prica je bila "putujem brodom ,praxa,Smederevo" -ta prica se obistinila prosle godine :ruke , nalazim se sa olosom ispred skole gde Me je keva vec cekala i primetila sal oko vrata a Ja"nesto sam lupio"ispratila Me je na gradski da se uveri,naravno ja Sam promenio pravac ali Sam slutio da "moze""neko"da bane na stajgu,tako je i bilo ,matori,keva,primetili su Me i krenulo je "zaletanje" Big Grin ,Ja pali ,cale za Mnom,stekovao Sam se iza teretnih vagona a kasnije uleteo u voz sa olosom i pravac N.Sad ,pri povratku 2 dana nisam dolazio kuci ,dok me keva nije nasla u oloskom kraju... ;pljuga

...
S
Reply
Nisam izlazio van okvira biv
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Topic je dobar ,a i prica bogu hvala NE fali,polako, jedan od hiljade km.on tour je bio i stari dobri Kisinjov,jug Moldavije, takodje i visa je bila potrebna a malo je ostalo vremena tako da Sam zapalio direct-no na vrata gospodina konzula,jos uvek imam njegov tel. Big Grin
,poneo Sam cak i slike sa utakmica,clanske karte,ma...da bi mu pokazao koliko Mi "TO" znaci,nije bilo sanse da dobijem visu ali? predlozio Mi je tranzit visu 48 sati,toliko Mi je i trebalo, putem Moldavije ,vec po tradiciji krecem vozom ,u jednom pravcu 38 sati bez presedanja,u povratku Sam putovao vozom drvenim-cudnim do ODESE na crnom moru,pri tom su Me carinici Ukrajinski drkali i jedva pustili,iz Odese vozom za Krakow,opet 2 dana ...

...
S
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)